plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:natusia wrote:Dorka pisz!!!!!!!!!!!!!!
bo czekamy:)
Obstawiam,że pisze już, tylko tyyyyyyle ma nam do opowiedzenia jaka fasolka już słodka
Dokładnie, ja stawiam na co najmniej 20-wersowy wpis. CierpliwościShagga_80, Effcia28, Amicizia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:natusia wrote:Dorka pisz!!!!!!!!!!!!!!
bo czekamy:)
Obstawiam,że pisze już, tylko tyyyyyyle ma nam do opowiedzenia jaka fasolka już słodka
Dokładnie, ja stawiam na co najmniej 20-wersowy wpis. Cierpliwości
tez obstawiam mega długi postKaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny po zrobieniu testu popołudniu stwierdzam że jest on raczej negatywny ale jutro na bank wyjdzie pozytywny!! prawie takie same kreski ale jednak jedna słabsza!!!
No widzisz! Będzie dobrzeAGA 30, Shagga_80, Kaja lubią tę wiadomość
-
Kochane
Podczas badania usg, dzidzia ułozyla się tak,że lekarka sobie z ciekawości zbadała przezierność karkową NT no i na dzień dzisiejszy wyszło jej 1,5mm wiec uprzedziła mnie,że podczas badania,które robi się miedzy 11-13 tyg. na wykluczenie wad genetycznych -może mi wyjśc wynik w górnej granicy normy, co spowoduje koniecznośc wykonania dodatkowych badań .....
chyba nie muszę wam pisac jak się tym zdenerwowałam?!
Własnie czytam informacje na ten temat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Przezierno%C5%9B%C4%87_karkowa
http://www.genetyka.hg.pl/test_PAPPA.htm
6.03 bede mieć wykonywane te standardowe badania: test app- a i przezierność NTWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2013, 13:41
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Kochane
Podczas badania usg, dzidzia ułozyla się tak,że lekarka sobie z ciekawości zbadała przezierność karkową NT no i na dzień dzisiejszy wyszło jej 1,5mm wiec uprzedziła mnie,że podczas badania,które robi się miedzy 11-13 tyg. na wykluczenie wad genetycznych -może mi wyjśc wynik w górnej granicy normy, co spowoduje koniecznośc wykonania dodatkowych badań .....
Ale to jeszcze nic nie znaczy !!! będzie dobrze Dora !!!!! -
Dora wrote:Kochane
KLuczowe słowo: "MOŻE" wyjść. Ale nie musi! Doris, ja tradycyjnie radzę nie martwić się na zapas.Shagga_80, Libra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dora ,Aga30,shagga80 i inne zasolkowane spadam bo lecę do kościoła pomodlę się za wasze dzidzie aby były zdrowe i za te ,które się staraja aby nam szybko wyszło dodatnie wyniki buzaki do pozniej !!!!
Fedra, Rucia, Shagga_80, Libra, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość