plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZa zastrzyk już zapłaciłam 70 zł bo u nich kupiłam!!!
Libra mam nadzieje że urośnie !!! właśnie zrobiłam kolejny test owu bo tamten rano robiłam !!!!!
Zwariować można!!!
A jak się spytalam lekarza gdzie reszta pęcherzyków to powiedział że się wchłonęły i stąd ten mój ból moze być!!Ale jeden dominujący został i niech sobie jeszcze rośnie!!
Shagga_80, natusia, Libra, Fedra, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Za zastrzyk już zapłaciłam 70 zł bo u nich kupiłam!!!
Libra mam nadzieje że urośnie !!! właśnie zrobiłam kolejny test owu bo tamten rano robiłam !!!!!
Zwariować można!!!
A jak się spytalam lekarza gdzie reszta pęcherzyków to powiedział że się wchłonęły i stąd ten mój ból moze być!!Ale jeden dominujący został i niech sobie jeszcze rośnie!!
Kochana, przecież test pozytywny świadczyć może ,że owulacja będzie właśnie za dzień dwa...więc może w piątekPozostaje zaufać lekarzowi...i czekać
Oj dopiero w piątek będziemy się tu stresować... -
nick nieaktualnyDora wrote:Hej Dziewczyny
jestem po wizycie...zaraz napiszę co się dowiedziałam
widzę,że u Agi jakieś wątpliwości..no u mnie też....
Jezuuuuu, dziewczyny!
Dorcia, pisz tu szybko, przecież ja od rana Twoją wizytą bardziej stresuję się niż swoją - zbliżającą się!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:AGA 30 wrote:Za zastrzyk już zapłaciłam 70 zł bo u nich kupiłam!!!
Zwariować można!!!
Kochana, przecież test pozytywny świadczyć może ,że owulacja będzie właśnie za dzień dwa...więc może w piątekPozostaje zaufać lekarzowi...i czekać
Oj dopiero w piątek będziemy się tu stresować...
niom... będziemy Aga się tu stresować i kciuki trzymać... w piątek to nie tylko jajka wysiedzę ale może i jajo zniosę zanim wieści nadpłyną od Ciebie:)AGA 30, Shagga_80, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tu na zawał zejdę od tych wieści ,a na wsi śnieg zasypał główne trasy i kto mi usta usta strzeli jak mój m do pracy jechał ,a bliski sąsiad w 6km jest!!!!
Shagga_80, AGA 30, Libra, Rucia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra jak y zniesiesz to jajko to ja naprawdę zaciązę!!!
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy!! a więc czekamy do piątku!! O 14 ruszam w piątek a o 15 iUi będzie !!!
Och niech któraś sprzeda odrobinę cierpliwości!!Shagga_80, gocha04, mauysia, Libra, Fedra, Beata, Nina82, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Libra jak y zniesiesz to jajko to ja naprawdę zaciązę!!!
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy!! a więc czekamy do piątku!! O 14 ruszam w piątek a o 15 iUi będzie !!!
Och niech któraś sprzeda odrobinę cierpliwości!!
Będzie dobrze Aguś-musi! -
nick nieaktualny