plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Miałam weekendowe urwanie głowy i ani sekundy żeby tutaj zajrzeć. Teraz wchodzę i widzę, że kolejna fasolka. Ależ się mnożąKto wie gdzie kolejna wykiełkuje?
Nie ma to jak dobre wiadomości.
Będę śledzić Wasze wpisy w miarę możliwości czasowych.Fedra, Dodi, Nina82, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:mala29_ wrote:no widać że cuda się niektórym zdarzają ale to fantastycznie
ovu wyznaczyło na wtorek, ale ja myślę, że środa
ale chyba zapomniałaś dodać że za 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2013, 19:36
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:no widać że cuda się niektórym zdarzają ale to fantastycznie
ovu wyznaczyło na wtorek, ale ja myślę, że środa
ale chyba zapomniałaś dodać że za 9 miesięcy
50/50 - takie są szanse... a wykres taki mam już drugi raz:)Fedra lubi tę wiadomość
-
Wiem, że wchodzę tu z buta i od razu z pytaniem, ale no, mam pytanie do Was.
O co chodzi z moim popapranym wykresem w tym m-cu? Wczoraj temp. nie zmierzyłam bo wyjeżdżałam o 5:00 więc sobie darowałam. Dzisiaj zmierzyłam i znowu do góry. Śluz jak był tak jest, tyle że teraz bardziej ten płodny przypomina(?), bo wcześniej był wodnisty bardziej. Mogła się ovu przesunąć? Bo mi ten kalkulator wyliczył że się przesunęła z okolicy walentynek na 21.02. Dziwnie jakoś.
W ogóle heeeeelp! Jakieś pomysły tłumacząco-uspokajające?
Widziałyście kupę wykresów więcej niż ja chyba...
A ten ostatni co Fedra zapodała bije na głowę wszystko.
Ech, organizm kobiety jest dziwną maszyną... -
sylwia1985 wrote:A ja od trzech dni masakrycznie sie czuje:
- zgaga
- czeste siusianie
- czesto chce mi sie wymiotowac
- jestem zla jak osa
- bola mnie piersi
- ciagnie podbrzusze
- wczoraj i dzis kreci mi sie w glowie
masakra jakas o co kaman?
może fasolka?
Zaczynam obstawiać wirusa fasolkowego, bo ja też czuję zbieranie na wymioty i wybitną nerwowość -
nick nieaktualny
-
kobitki oby były to fasolki
ale dam wam dobrą rade wyluzujcie i nie doszukujcie się objawów bo nasz organizm jest tak skomplikowany że czasem płata nam figla im bardziej się nakręcamy tym bardziej doszukujemy się objawów. Ja już tak miałam w jednym z cykli a potem miałam bolesne rozczarowanie.
Anka79, Libra, AGA 30, Fedra, Muska, darijka, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
AGA 30 wrote:Hej witam wieczorową porą!! I zostałam sama znowu na 4 dni!!
Jakiś cężki ten tydzień był dla mnie i mojego M!! Pewnie przez to IUI!!
Brzuch mnie boli jak na @ już od wczoraj ciągnie mnie w dół i czuję się pełna jak bania!!
aga to te fluidy tyłeś nałapała że teraz pełna jesteśLibra, AGA 30, Fedra, Dodi, Amicizia lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:Hej witam wieczorową porą!! I zostałam sama znowu na 4 dni!!
Jakiś cężki ten tydzień był dla mnie i mojego M!! Pewnie przez to IUI!!
Brzuch mnie boli jak na @ już od wczoraj ciągnie mnie w dół i czuję się pełna jak bania!!
aga to te fluidy tyłeś nałapała że teraz pełna jesteś
To jak 2 tygodnie będę łapać to pęknę normalnie!!Nina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Wiem, że wchodzę tu z buta i od razu z pytaniem, ale no, mam pytanie do Was.
O co chodzi z moim popapranym wykresem w tym m-cu? Wczoraj temp. nie zmierzyłam bo wyjeżdżałam o 5:00 więc sobie darowałam. Dzisiaj zmierzyłam i znowu do góry. Śluz jak był tak jest, tyle że teraz bardziej ten płodny przypomina(?), bo wcześniej był wodnisty bardziej. Mogła się ovu przesunąć? Bo mi ten kalkulator wyliczył że się przesunęła z okolicy walentynek na 21.02. Dziwnie jakoś.
W ogóle heeeeelp! Jakieś pomysły tłumacząco-uspokajające?
Widziałyście kupę wykresów więcej niż ja chyba...
A ten ostatni co Fedra zapodała bije na głowę wszystko.
Ech, organizm kobiety jest dziwną maszyną...
hmmm... ciężko cokolwiek wywnioskować... i dzisiaj jeszcze śluz rozciągliwy...
ale wszystko jest możliwe:) dzisiaj Fedra to udowodniła:)Fedra, Muska, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:sylwia1985 wrote:A ja od trzech dni masakrycznie sie czuje:
- zgaga
- czeste siusianie
- jestem zla jak osa
- bola mnie piersi
- ciagnie podbrzusze
może fasolka?
Zaczynam obstawiać wirusa fasolkowego, bo ja też czuję zbieranie na wymioty i wybitną nerwowość
watpie ze to fasolka raczej wstretne PMS -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:A ja od trzech dni masakrycznie sie czuje:
- zgaga
- czeste siusianie
- jestem zla jak osa
- bola mnie piersi
- ciagnie podbrzusze
Sylwia, ja tez miałam takie dolegliwości i myślałam, że już udało się! jestem w ciąży! a tu @ przylazła... nie życzę Ci tego... widzę, że Ty strasznie nastawiasz się, że TEN cykl ma właśnie być TYM cykle i koniec!!! zmień taktykę dziewczyno, bo jeżeli @ się zjawi to będziesz rzewnie płakać! nastaw się na @ a ciążę potraktuj jak wygraną na loterii i przyjmij ją z otwartymi ramionami!AGA 30, Fedra, Effcia28, Dodi, Nina82, Blondi22, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Sylwia Liberka ma rację Każda @ to rozczarowanie ale wmawiając spbie że może to ciąza to dopiero zaboli!! Lepiej się rozczarować ale pozytywnie jak @ się nie pojawi!! A każda z nas niestety przed planowaną @ ma wszystkie objawy ciąży niestety!!Mi za 3 dni konczy się abonament i mam zamiar nie wykupić następnego mniej sie bede nakręcać chociaż!!
Libra, Effcia28, Dodi, Nina82, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:A ja od trzech dni masakrycznie sie czuje:
- zgaga
- czeste siusianie
- jestem zla jak osa
- bola mnie piersi
- ciagnie podbrzusze
Sylwia, ja tez miałam takie dolegliwości i myślałam, że już udało się! jestem w ciąży! a tu @ przylazła... nie życzę Ci tego... widzę, że Ty strasznie nastawiasz się, że TEN cykl ma właśnie być TYM cykle i koniec!!! zmień taktykę dziewczyno, bo jeżeli @ się zjawi to będziesz rzewnie płakać! nastaw się na @ a ciążę potraktuj jak wygraną na loterii i przyjmij ją z otwartymi ramionami!
ale ja wiem ze przyjdzie okres nie nastawiam sie nawet na ciaze, poniewaz nie widzialam u siebie w tym miesiacu sluzu ciagnacego i testy wychodzily negatywne...poprostu mam dosc tych comiesiecznych bolow ale troszke za wczesno.Mam je zawsze tydzien przed okresem, no chyba ze okres przyjdzie wczesniej...