plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Wosebka wrote:o Malutka kochana witaj:)pisz szybciutko jak badanie?i jak sie czujesz po nim?
Wosabko ogólnie po nim czuje się źle ciągle mnie boli podbrzusze i teraz doszedł ból jajnika lekki, no i mam małe plamienia. Mam nadziej że do jutra przejdą.
przejdzie Mała, to jest skutek uboczny tego badania... moja siostra mówiła, że ją bolało podbrzusze cały dzień, ale na następny już coraz mniej... jakby @ miała dostać... połóż się o odpoczywaj, a najlepiej by było jakbyś się przespała... -
A ja niezłą gastrofaze załapałam.
Mam tak zwykle 1 dzien przed @. Więc chyba jednak się zbliża wielkimi krokami
Jestem w stanie pożrec wszystko. Czasem ogórki kiszone, a 15 minut potem kanapke z dżemem.
Czasem mam tak tez przy owu (wtedy pzegapic się jej nie da). Hehe. Smieszny objaw swoja drogą.
No więc pożarłam prawie wszystko co do pracy przyniosłam. Zostala mi 1 mała kanapka, a dzisiaj tu do 17:30 kibluje bo ten niemiecki rano miałam.
Chyba na jakiejś przerwie do sklepu skocze coś sobie dokupić. Rozważam batoniki i kapustę kiszoną.
Jako że kapusta nie w pracy do jedzeni to chya batoniki spalaszuję
Ale mi zaczęły ślinianki prcować. Rozkręca się z każdą godzinąmauysia, Shagga_80, Libra, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wosebka wrote:mala29_ wrote:Wosebka wrote:o Malutka kochana witaj:)pisz szybciutko jak badanie?i jak sie czujesz po nim?
Wosabko ogólnie po nim czuje się źle ciągle mnie boli podbrzusze i teraz doszedł ból jajnika lekki, no i mam małe plamienia. Mam nadziej że do jutra przejdą.
oby przeszło:)wiadomo dawali kontrst pod ciśnieniem ..ale wiesz ja słyszałam ze jak podobno bardzo boli to coś musi być..moze miałas jakieś drobne zrosty...i teraz sie przepchało i bedzie git:)
nie wiem lekarz tyle powiedział że wszystko jest w porządku choć ja przez ten ból byłam taka oszołomiona i słaba że to mój m. rozmawiał z nim. Dobrze że ze mną byłmówił przed badaniem że on bardziej jest zestresowany niż ja . Widać było to w jego oczach jak się przejmował, a jak zobaczy łzy w oczach to w ogóle mian jego była smutna. Teraz to mam nadzieje że to badanie pomogło i przybliżyło nas do naszego maluszka.
mauysia, Muska, Shagga_80, Effcia28, Libra, Rucia, gocha04, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Wosebka wrote:mala29_ wrote:Wosebka wrote:o Malutka kochana witaj:)pisz szybciutko jak badanie?i jak sie czujesz po nim?
oby przeszło:)wiadomo dawali kontrst pod ciśnieniem ..ale wiesz ja słyszałam ze jak podobno bardzo boli to coś musi być..moze miałas jakieś drobne zrosty...i teraz sie przepchało i bedzie git:)
nie wiem lekarz tyle powiedział że wszystko jest w porządku choć ja przez ten ból byłam taka oszołomiona i słaba że to mój m. rozmawiał z nim. Dobrze że ze mną byłmówił przed badaniem że on bardziej jest zestresowany niż ja . Widać było to w jego oczach jak się przejmował, a jak zobaczy łzy w oczach to w ogóle mian jego była smutna. Teraz to mam nadzieje że to badanie pomogło i przybliżyło nas do naszego maluszka.
super ze miałas w nim wsparcie:)i oby teraz juz wszystko z górki poszło:)i dzidzia szybciutko sie pojawiła:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 13:19
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:W przerwie między gotowaniem obiadu, a układaniem puzzli i klocków z Młodym zaglądam tu (przecież umieram z ciekawości)...
Libra zupełnie mi się te Twoje objawy dzisiejsze nie podobają...ale pocieszam się myślą,że dostałaś szczęśliwą serię testów owu , hehehe.
Mała, ściskam Cię mocno, byłaś baaaaaaaaaardzo dzielnaA czekać teraz masz na co? Jakieś dodatkowe wyniki,czy coś? czy dalszy plan działania?
mauysia trwało to kilka minut
Shagga teraz czekam na wizytę u naszej pani doktor co dalej, jakie plany są i jak wyszły dokładne wyniki tego badaniaWosebka, Shagga_80, mauysia, Dodi, Beata lubią tę wiadomość
AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
Mała idz odpoczywać i się kurować!!! Rosołku ci ugotuję co??
dobra bardzo lubię rosołekWosebka, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
nick nieaktualnymala29_ wrote:mam nadziej dziewczęta zastanawia mnie tylko ten jeden jajowód bo nie widać była aż tak dużo w nim kontrastu i taki jakiś dziwny jest, ale dowiem się więcej brzy wizycie u lekarza.
jak masz zdjęcie to najważniejsze, by na końcu jajowodu było widać wyciek z niego... to o czym piszesz może być spowodowane, że jajowód się skręcił, albo na zdjęciu wyszły jakieś cienie... jeżeli kontrast wyleciał końcem jajowodu - to jest bardzo dobrzegocha04, Beata lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
no fakt Aga juz po Tobie:)he he za 9 miesiecy skończa sie swawole:)bo bedziesz miała swojego małego człowieczka:)który wypełni cały twój czas:)AGA 30, Amicizia, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
dobra bardzo lubię rosołek
No to lecę za gotowanie się brać!!! Z makaronikiem czy kluseczkami lanymi wolisz??"-)mala29_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
no fakt Aga juz po Tobie:)he he za 9 miesiecy skończa sie swawole:)bo bedziesz miała swojego małego człowieczka:)który wypełni cały twój czas:)
To nie jest śmieszne normalnie napiąć mięśni nie mogę bo mnie boli!!A wątpie żeby to na ciąże było!! -
mala29_ wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
Ja też proszę troszkę, kurierem do PoznaniaShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:mala29_ wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
Ja też proszę troszkę, kurierem do Poznania
No to cały kocioł ugotuję!!! Nakarmię całe forum dziś!!
Tylko muszę iść jakiegoś koguta upolować he he he!!Libra, Shagga_80, Amicizia, Dodi, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wosebka wrote:AGA 30 wrote:Dziewczyny mnie nawet jajniki i podbrzusze przy sikaniu boli !!! Chyba już po mnie jest!!
no fakt Aga juz po Tobie:)he he za 9 miesiecy skończa sie swawole:)bo bedziesz miała swojego małego człowieczka:)który wypełni cały twój czas:)
To nie jest śmieszne normalnie napiąć mięśni nie mogę bo mnie boli!!A wątpie żeby to na ciąże było!!
agus czyli tam sie coś dzieje:)i jak najbardziej moze byc na ciaże:)ale spokojnie czekamy do terminu @Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2013, 13:30
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny