plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi idę do spania włączę jeszcze radio bo tylko to działa
mój m to się załamię zawsze coś zepsuje
,ale o tym to się dowie jak bedzie chciał włączyć tv
Dodi więc p.Gesler już nie zobacze bo nie mam na czym ihihihihihih ...Dobranoc do jutra
Dodi lubi tę wiadomość
-
Oj to tak średnio faktycznie z tymi nockami, nie dziwie Mu się, że nie lubi, bo sama nie lubiałam jak pracowałam
a nartki fajna sprawa, dalej sobie obiecuję, że w końcu się nauczę jeździć
Dobranoc kochanaja jutro nie wiem o której będę bo rano do pracy, ale może po się zjawię :*
@03.03
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2013, 21:53
-
Cześć babeczki - nawet do Was wczoraj nie zajrzałam, miałam dzień pełen emocji, a jak wróciłam do domu przed 21 to padłam na nos.
Wczoraj byliśmy z mężem na drugim usg prenatalnym - wszystko w normie, ale mamy skierowanie do kardiologa. Maleństwo ma większe lewe płuco od prawego i w związku z tym jego/jej serce jest przesunięte na prawą stronę, nie zupełnie, ale trochę. I to mamy sprawdzić u lekarza - a wizyta umówiona dopiero na 14 marca...
Pocieszam się tym, że wszystkie organy dzidzi są w normie - serce ma wszystkie parametry w normie, przepływy, przedsionki, komory - wszystko ok. Tylko to przesunięcie...
życzę Wam udanego piątku i weekenduWosebka, Dodi, Muska, Rucia, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam was dziewuszki
życzę miłego dnia
she ciesze się że z maluszkiem jest wszystko w porządku, wszystkie ograny rozwijają się prawidłowo z tego trzeba się cieszyć, a to przesunięcie to pewnie nic takiego. Będę trzymać kciuki żeby tak byłoWosebka, she, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
hej:)mała spokojnie kochaniuka:)wszystko bedzie dobrze:)lez i odpoczywaj:)i napewno minie:)niema innej opcji:)
hej she:)fajnie ze wszystko ok..prócz tego przesuniecia..ale mam nadzieje ze i to będzie ok:)
a wogóle to jak sobie na wykresie zaznaczyłam ze owu była 14 lutego jak mi sie wydjae..i niby na poczatku mi pokazywało termin @ na 2 luty..a tu dziś patrze...i mi zmienił ze niby termin juz minał bo był wczoraj...ciekawe...a wogóle to chyba @ mi sie przesunue...bo brzuch tylko troche boli..piersi prawie wcale..i nie mam jeszcze tych plamień co zawsze przd sa... -
nick nieaktualny
-
https://ovufriend.pl/graph/e441641b2873e9f0045c2109560d9859
za duzo w nim nie ma:)m już sie cieszy ze okres sie spóźnia..ale ja nie...wiem ze sie nie udało..pzreciez nie udały sie nasze staranka:( -
mala29_ wrote:Ale morze co nieco wpadło i się udało. Pamiętaj że pierwsze parę kropel nasienia wychodzi zaraz po włożeniu.
no wiem kochana:)ale wiesz mój m ma uszkodzone nerwy odpowiedzialne za to:(ale ma kontakt z chłopakiem co tez jest na wózku i on jest pod opieka urologa który zajmuje sietakimi osobami:)i niby zawsze cos tam wychodzi:)ale moze byc tego mało:(ale podobno same najsilniejsze:)no nić zobazcymy jutro..jak sie plamienia nie pojawia to jutro zmierze temp ..a jak bedzie wysoka to zrobie test...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 06:27
mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:w takim razie ja trzymam kciukasy za jutro żeby się nie pojawiła i za pozytywny test
Dziekuje malutka:)ale ja nastawiam sie raczej na jedną kreske jak juz..a ze nie mam objawów przed @ to może zasługa castagnusa:)bo właśnie kończe jego 3 opakowanie:)a wkońcu ma on za zadanie je zmniejszyc:) -
Witajcie Wosebka, mala, Libra i she:)i te które tu dziś przybeda:) wszystkim życzę przyjemnego dnia
She najważniejsze ze cala reszta jest w porządku a to plucko mam nadzieje nie gdzie stanowiło problemu
Ja zaraz zmykam do pracy, wiec do spisania;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 06:52
Wosebka, Muska, Blondi22, Libra, Nina82, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Wosabko pożyjemy zobaczymy
nadzieja zawsze jest dopóki @ jej nie ma.
no masz racje:)wiec jutro pewnie sie wszsytko wyjaśni:)ale chyba zaczynam siepowoli nakrecać:)hehe a raczej mój organizm bo właśnie pije kawe i nie bardzo mi smakuje;)hihi