plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muska wrote:2 kreski wrote:Powiedzcie mi, kiedy najwczesniej mozna zrobić test ciażowy z krwi?
Test ciążowy z krwi daje pewnośc ciąży dużo szybciej niz inne domowe tedy ciążowe, ale za szybko nie ma co robić. Mi lekarka powiedziałam, że tak z 10 dni po owu, mozna i 7, ale może nie pokazać. Zależy ile czasu upłynie od zapłodnienia do zagniezdżenia. Można zaraz po domniemanym zagniezdżeniu.
Ciężki temat...
dzieki:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Mała29 wiesz moze to byc skutek uboczny tego badani, ale powiem ci jeszcze tak barziej optymistycznie ze czasam zdaza sie ze krwawienie czasem towarzyszy owulacji i moze to badanie spowodowalo u ciebi taka sytuacje np. a to by znaczylo, ze to nic powaznego, mam nadzieje, ze tak wlasnie jest a nie ze cos sie tam niedobrego podziało, mysle ze bedzie dobrze, musi byc dobrze
-
nick nieaktualnyWosebko, będę trzymać kciuki!!!
Rutka, za Ciebie też... niech ginka obierze dobrą drogę, byś szybciutko zaciążyła...
Malutka, może faktycznie palmnienia z mięśniaka... mięśniaki czasem tak mają - tym bardziej, że został podrażniony kontrastem... ale lepiej to skonsultujWosebka lubi tę wiadomość
-
Mała29 kochanienka aż sie nie pytam jak sie czujesz ,ale przeczytałam więc Wiem ,sama prawdopodobnie czeka mnie to badanie ehhhhh ja już jestem posrana ze strachu ,ale ty już masz to za sobą i tylko czekać na pozytywne efekty Kochana !!!!!!! a tak to witam cie serdecznie
-
Cześć dziewoje,
2 kreski, co tak straszysz z ranaRyba z zębami jest niezła
Mała - postaraj się nie martwić na zapas, tak jak pisały dziewczyny - nadrób zaległy sen, obejrzyj zaległe filmy... Mocno zaciskam kciuki, żeby wszystko było ok! Ale rozumiem, że się boisz...
Widzę, że teraz na tapecie cztery dziewczynki - Muska, Wosebka, Dodi i Kopciuszek. Będę wypatrywać Waszych zielonych krop!Wosebka, Libra, Muska lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, ja poki co na chwilebo ide zbadac progesteron, jesli byla moja owulacja to mysle ze jednak w sobote tak jak fertility friend mi pokazuje, a nie w poniedzialek... nie wiem czemu ovu tak wyznaczyl.
2 kreski a ja wiem ze test z krwi Beta HCG wychodzi juz 7 dni po owulacji..Libra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć dziewoje,
2 kreski, co tak straszysz z ranaRyba z zębami jest niezła
Mała - postaraj się nie martwić na zapas, tak jak pisały dziewczyny - nadrób zaległy sen, obejrzyj zaległe filmy... Mocno zaciskam kciuki, żeby wszystko było ok! Ale rozumiem, że się boisz...
Widzę, że teraz na tapecie cztery dziewczynki - Muska, Wosebka, Dodi i Kopciuszek. Będę wypatrywać Waszych zielonych krop!
okropniaste sa:D, ze tez takie cos wsrod nas zyje:)
Jesli któras z was jest dzisiaj w domu, niech sobie właczy ddtvn, ma być reportaz o tym czy mazczyzna byłby w stanie przezyc poród, przeprowadzano małe doświadczenie:)) Ja ogladac bede z przyjemnościa;)Blondi22, Libra lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Kaja wrote:2 kreski wiesz moja droga fajne te stworzenia ,ale jak wejdziesz im nieświadomie na ich drogę uwierz mi ,ze boli jak diabli !!!
sa specyficznei mam nadzieje ze nie bede mieć tej przyjemnosci spotkania ich na mojej drodze
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek