X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie

Libra, Fedra, mauysia, Effcia28, plemniczka, martula, Muska, Beata, Kaja, gocha04, Amicizia, AGA 30, Dodi, muzarcia, Blondi22, kopciuszek126, Nina82, she, gadgeta lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE 4:11 zaczyna się mój popisowy moment :D Do dzisiaj pół rodziny ma ze mnie ubaw -.- :D Swoją drogą uwielbiam te stare rockowe hity... miały dusze ;)

słuchałam tego przed momentem :)naprawde były dobre:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    jeszcze raz na pocieszenie wrzucam wykres co to na ciążowy nie wyglądał a jednak ;)

https://ovufriend.pl/wykres,30930b1cb093d1c253f3128dc827c0a8.html

i teraz niech ktoś zaprzeczy, że organizm kobiety to wielka zagadka:)

Fedra, Muska, Beata, AGA 30, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie

Sylwus, ja cie doskonale rozumiem, bo moim problemie nie wie nikt, nikt nie wie ze staramy sie o dziecko, a to zle bo człowiek najzwyczajniej w swiecie potrzebuje sie wygadac, wyzalic, usłyszec ze brdzie ok.takie trzymanie wszystkiego w sobie niczemu dobremu nie słuzy a z doswiadczenia wiem ze kumulowanie emocji to najlepsza droga \do zamkniecia sie w sobie. Jestes na formu i pisz co chcesz a jesli ktos cie ptzrystopuje i dostanie zimny pryusznic to tez jakas wartosc dodana:) Bo zafiksowac sie tez nie jest dobrze. A taki zimny prysznic czasem zdziała cuda:))) Człowiek sam na siebie z boku popatrzy i dojdzie do wniosku ze trzeba sie otrzasnac :))) Bedzie dobrze:))

Fedra, Effcia28, Libra, plemniczka, martula, Muska, Beata, Dodi, muzarcia, Blondi22 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    sylwia1985 wrote:

Sylwus, ja cie doskonale rozumiem, bo moim problemie nie wie nikt, nikt nie wie ze staramy sie o dziecko, a to zle bo człowiek najzwyczajniej w swiecie potrzebuje sie wygadac, wyzalic, usłyszec ze brdzie ok.takie trzymanie wszystkiego w sobie niczemu dobremu nie słuzy a z doswiadczenia wiem ze kumulowanie emocji to najlepsza droga \do zamkniecia sie w sobie. Jestes na formu i pisz co chcesz a jesli ktos cie ptzrystopuje i dostanie zimny pryusznic to tez jakas wartosc dodana:) Bo zafiksowac sie tez nie jest dobrze. A taki zimny prysznic czasem zdziała cuda:))) Człowiek sam na siebie z boku popatrzy i dojdzie do wniosku ze trzeba sie otrzasnac :))) Bedzie dobrze:))

dzieki!!!!

muzarcia lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja też mam wrażenie że jestem muzycznym dinozaurem, bo najbardziej lubię stare kawałki. Ostatnio z M sobie zrobiliśmy taki plan, że raz na miesiąc, dwa, będziemy kupować płytę CD jakichś naprawdę super artystów. Na razie mamy (m.in.) AC/DC, Queen, Toto (uwielbiam!), Michaela Jacksona BAD i DANGEROUS (synio ubóstwia), Phil Collins i takie klimaty retro :)
    Nowa muza mnie ani ziębi ani grzeje (no może trochę ziębi...)

Ten projekt nazwaliśmy "Dom z wielkiej płyty" :D

BellaRosa, Muska, muzarcia, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

Sylwia, dobrze, że zrozumiałaś, że nikt tu Ci krzywdy nie chce zrobić... poprostu sytuacja w której się znalazłaś to błędne koło... musisz się z tego otrząsnąć, bo niestety nikt tego za Ciebie nie zrobi!
    i wkręcaj się z nami w "głupie" - śmieszne rozmowy... ona działają lepiej niż niejeden proszek, poprawiają nastrój... i pamiętaj: tylko inteligentne kobiety potrafą się wygłupiać:)

plemniczka, martula, Muska, Beata, Kaja, gocha04, Rucia, muzarcia, Blondi22, Nina82, gadgeta lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaach idole z młodości... W podstawówce szalałam za New Kids On The Block (i "walczyłam" z moją siostrą, która wtedy była depeszówą :D ), potem Backstreet Boys (byłam nawet na ich koncercie w Poznaniu!!! Czaicie co to za przeżycie dla czternastolatki??? :) )...

A co do Just 5 - jeden z członków tejże grupy to mój bardzo dobry kolega i teraz robi między innymi taką ostrą muzę :) http://www.youtube.com/watch?v=WLCHYxI2CCk - UWIELBIAM ten zespół :)

2 kreski, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam sprzatac !!! buziaki dla was !!!!

muzarcia, Blondi22 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aaaach idole z młodości... W podstawówce szalałam za New Kids On The Block (i "walczyłam" z moją siostrą, która wtedy była depeszówą :D ), potem Backstreet Boys (byłam nawet na ich koncercie w Poznaniu!!! Czaicie co to za przeżycie dla czternastolatki??? :) )...

A co do Just 5 - jeden z członków tejże grupy to mój bardzo dobry kolega i teraz robi między innymi taką ostrą muzę :) http://www.youtube.com/watch?v=WLCHYxI2CCk - UWIELBIAM ten zespół :)

nooo w mocne brzmienia przeszedł:)

pamietam jak miałam cudem zdobyte kasety video z koncertow NKOTB i tak strasznie byłam załamana jak sie rozpadli:D

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia no mnie nowa muzyka w ogóle nie rajcuje... nawet radia w domu nie włączam, bo tylko szlag mnie trafia. Z nowych kawałków słucham tylko piosenek Iry i happysadu :D No i jeszcze Piaska lubię ;P

Muska lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia no mnie nowa muzyka w ogóle nie rajcuje... nawet radia w domu nie włączam, bo tylko szlag mnie trafia. Z nowych kawałków słucham tylko piosenek Iry i happysadu :D No i jeszcze Piaska lubię ;P

to fakt, przedtem jakos fajniej grali, pamietam jak bylam na kocercie wilkow, iry , dzemu i de mono ale to były przezycia i fajne teksty:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    mauysia wrote:

pamietam jak miałam cudem zdobyte kasety video z koncertow NKOTB i tak strasznie byłam załamana jak sie rozpadli:D

Na szczęście się reaktywowali :D Co więcej, występują z BSB ;)

http://www.nkotbsb.com/

Dla mnie pełnia szczęścia! ;D ;D ;D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie najbardziej wkurza w nowej muzyce, ze jest za bardzo komputerowa albo keyboardowa -.- Kiedyś jak był koncert to było wszystko! Smyczki, gitary, prawdziwa perkusja ze wszelkimi instrumentami perkusyjnymi, klawisze a teraz? keybord, jedna gitara i jakieś chałowe miksowanie -.-

mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    2 kreski wrote:
    mauysia wrote:

Na szczęście się reaktywowali :D Co więcej, występują z BSB ;)

http://www.nkotbsb.com/

Dla mnie pełnia szczęścia! ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=OrJBalpa8vM

ha jaką Jordan ma koszulke :D a dziewczyny jak piszczały na ich koncertach tak piszcza dalej hihihihi:)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ja juz po badaniu.
    Siostra byla ze mną i wydala na swoje badania prawie 200zl, masakra ile badan trzeba zrobic na poczatku ciazy.

Aga ja tez mysle to co dziewczyny ze jesli to taki jednodniowy spadek to on baaardzo dobrze wrózy:) Trzymam kciuki! rowniez za te na dniach testujące. Wosebko oby to twoje przedluzenie cyklu to bylo wlasnie TO:)

Libra, AGA 30, Dodi, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, a kiedy wynik?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu no ja tez mysle ze jednak mialam tą owulacje... no jak to mowią lepiej pozno niz wcale...
    a moge Cie jeszcze dopytac na ktory dzien cyklu ją bys u mnie obstawiala patrzac na te temperatury? ff ma racje czy ovu... nie ma to az takiego znaczenia bo sie nie staramy, ale ma to znaczenie do badan i okreslenia dlugosci fazy lutealnej.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Plemniczko, a kiedy wynik?

w poniedzialek, tak jak u Agi:)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dodi ty mi się tu nie chowaj tylko się pokaż bo wiesz głupio pisać sama do siebie jeszcze pomyslą ,że krejziii jestem hehehehe i Starogard dla czubków ;-)

Kocborowo zaprasza...ja co prawda już tam nie pracuję ale jak chcesz Kaja, to coś po znajomości wyszukamy, tak na wszelki wypadek jakąś salę
    dla vipów;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 11:18

Dodi, she lubią tę wiadomość

‹‹ 1802 1803 1804 1805 1806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ