plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie
Libra, Fedra, mauysia, Effcia28, plemniczka, martula, Muska, Beata, Kaja, gocha04, Amicizia, AGA 30, Dodi, muzarcia, Blondi22, kopciuszek126, Nina82, she, gadgeta lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:http://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE 4:11 zaczyna się mój popisowy moment
Do dzisiaj pół rodziny ma ze mnie ubaw -.-
Swoją drogą uwielbiam te stare rockowe hity... miały dusze
słuchałam tego przed momentem :)naprawde były dobre:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyFedra wrote:jeszcze raz na pocieszenie wrzucam wykres co to na ciążowy nie wyglądał a jednak
https://ovufriend.pl/wykres,30930b1cb093d1c253f3128dc827c0a8.html
i teraz niech ktoś zaprzeczy, że organizm kobiety to wielka zagadka:)Fedra, Muska, Beata, AGA 30, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie
Sylwus, ja cie doskonale rozumiem, bo moim problemie nie wie nikt, nikt nie wie ze staramy sie o dziecko, a to zle bo człowiek najzwyczajniej w swiecie potrzebuje sie wygadac, wyzalic, usłyszec ze brdzie ok.takie trzymanie wszystkiego w sobie niczemu dobremu nie słuzy a z doswiadczenia wiem ze kumulowanie emocji to najlepsza droga \do zamkniecia sie w sobie. Jestes na formu i pisz co chcesz a jesli ktos cie ptzrystopuje i dostanie zimny pryusznic to tez jakas wartosc dodana:) Bo zafiksowac sie tez nie jest dobrze. A taki zimny prysznic czasem zdziała cuda:))) Człowiek sam na siebie z boku popatrzy i dojdzie do wniosku ze trzeba sie otrzasnac)) Bedzie dobrze:))
Fedra, Effcia28, Libra, plemniczka, martula, Muska, Beata, Dodi, muzarcia, Blondi22 lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:sylwia1985 wrote:czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie
Sylwus, ja cie doskonale rozumiem, bo moim problemie nie wie nikt, nikt nie wie ze staramy sie o dziecko, a to zle bo człowiek najzwyczajniej w swiecie potrzebuje sie wygadac, wyzalic, usłyszec ze brdzie ok.takie trzymanie wszystkiego w sobie niczemu dobremu nie słuzy a z doswiadczenia wiem ze kumulowanie emocji to najlepsza droga \do zamkniecia sie w sobie. Jestes na formu i pisz co chcesz a jesli ktos cie ptzrystopuje i dostanie zimny pryusznic to tez jakas wartosc dodana:) Bo zafiksowac sie tez nie jest dobrze. A taki zimny prysznic czasem zdziała cuda:))) Człowiek sam na siebie z boku popatrzy i dojdzie do wniosku ze trzeba sie otrzasnac)) Bedzie dobrze:))
dzieki!!!!muzarcia lubi tę wiadomość
-
Bella, ja też mam wrażenie że jestem muzycznym dinozaurem, bo najbardziej lubię stare kawałki. Ostatnio z M sobie zrobiliśmy taki plan, że raz na miesiąc, dwa, będziemy kupować płytę CD jakichś naprawdę super artystów. Na razie mamy (m.in.) AC/DC, Queen, Toto (uwielbiam!), Michaela Jacksona BAD i DANGEROUS (synio ubóstwia), Phil Collins i takie klimaty retro
Nowa muza mnie ani ziębi ani grzeje (no może trochę ziębi...)
Ten projekt nazwaliśmy "Dom z wielkiej płyty"BellaRosa, Muska, muzarcia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie
Sylwia, dobrze, że zrozumiałaś, że nikt tu Ci krzywdy nie chce zrobić... poprostu sytuacja w której się znalazłaś to błędne koło... musisz się z tego otrząsnąć, bo niestety nikt tego za Ciebie nie zrobi!
i wkręcaj się z nami w "głupie" - śmieszne rozmowy... ona działają lepiej niż niejeden proszek, poprawiają nastrój... i pamiętaj: tylko inteligentne kobiety potrafą się wygłupiaćplemniczka, martula, Muska, Beata, Kaja, gocha04, Rucia, muzarcia, Blondi22, Nina82, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Aaaach idole z młodości... W podstawówce szalałam za New Kids On The Block (i "walczyłam" z moją siostrą, która wtedy była depeszówą
), potem Backstreet Boys (byłam nawet na ich koncercie w Poznaniu!!! Czaicie co to za przeżycie dla czternastolatki???
)...
A co do Just 5 - jeden z członków tejże grupy to mój bardzo dobry kolega i teraz robi między innymi taką ostrą muzęhttp://www.youtube.com/watch?v=WLCHYxI2CCk - UWIELBIAM ten zespół
2 kreski, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aaaach idole z młodości... W podstawówce szalałam za New Kids On The Block (i "walczyłam" z moją siostrą, która wtedy była depeszówą
), potem Backstreet Boys (byłam nawet na ich koncercie w Poznaniu!!! Czaicie co to za przeżycie dla czternastolatki???
)...
A co do Just 5 - jeden z członków tejże grupy to mój bardzo dobry kolega i teraz robi między innymi taką ostrą muzęhttp://www.youtube.com/watch?v=WLCHYxI2CCk - UWIELBIAM ten zespół
nooo w mocne brzmienia przeszedł
pamietam jak miałam cudem zdobyte kasety video z koncertow NKOTB i tak strasznie byłam załamana jak sie rozpadli:D06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
BellaRosa wrote:Mayusia no mnie nowa muzyka w ogóle nie rajcuje... nawet radia w domu nie włączam, bo tylko szlag mnie trafia. Z nowych kawałków słucham tylko piosenek Iry i happysadu
No i jeszcze Piaska lubię ;P
to fakt, przedtem jakos fajniej grali, pamietam jak bylam na kocercie wilkow, iry , dzemu i de mono ale to były przezycia i fajne teksty:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:mauysia wrote:Aaaach idole z młodości... W podstawówce szalałam za New Kids On The Block (i "walczyłam" z moją siostrą, która wtedy była depeszówą
)...
pamietam jak miałam cudem zdobyte kasety video z koncertow NKOTB i tak strasznie byłam załamana jak sie rozpadli:D
Na szczęście się reaktywowaliCo więcej, występują z BSB
http://www.nkotbsb.com/
Dla mnie pełnia szczęścia! -
Mnie najbardziej wkurza w nowej muzyce, ze jest za bardzo komputerowa albo keyboardowa -.- Kiedyś jak był koncert to było wszystko! Smyczki, gitary, prawdziwa perkusja ze wszelkimi instrumentami perkusyjnymi, klawisze a teraz? keybord, jedna gitara i jakieś chałowe miksowanie -.-
mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:2 kreski wrote:mauysia wrote:Aaaach idole z młodości... W podstawówce szalałam za New Kids On The Block (i "walczyłam" z moją siostrą, która wtedy była depeszówą
)...
pamietam jak miałam cudem zdobyte kasety video z koncertow NKOTB i tak strasznie byłam załamana jak sie rozpadli:D
Na szczęście się reaktywowaliCo więcej, występują z BSB
http://www.nkotbsb.com/
Dla mnie pełnia szczęścia!
http://www.youtube.com/watch?v=OrJBalpa8vM
ha jaką Jordan ma koszulkea dziewczyny jak piszczały na ich koncertach tak piszcza dalej hihihihi:)
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
no i ja juz po badaniu.
Siostra byla ze mną i wydala na swoje badania prawie 200zl, masakra ile badan trzeba zrobic na poczatku ciazy.
Aga ja tez mysle to co dziewczyny ze jesli to taki jednodniowy spadek to on baaardzo dobrze wrózy:) Trzymam kciuki! rowniez za te na dniach testujące. Wosebko oby to twoje przedluzenie cyklu to bylo wlasnie TO:)Libra, AGA 30, Dodi, Blondi22, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Mauysiu no ja tez mysle ze jednak mialam tą owulacje... no jak to mowią lepiej pozno niz wcale...
a moge Cie jeszcze dopytac na ktory dzien cyklu ją bys u mnie obstawiala patrzac na te temperatury? ff ma racje czy ovu... nie ma to az takiego znaczenia bo sie nie staramy, ale ma to znaczenie do badan i okreslenia dlugosci fazy lutealnej. -
nick nieaktualnyKaja wrote:Dodi ty mi się tu nie chowaj tylko się pokaż bo wiesz głupio pisać sama do siebie jeszcze pomyslą ,że krejziii jestem hehehehe i Starogard dla czubków
Kocborowo zaprasza...ja co prawda już tam nie pracuję ale jak chcesz Kaja, to coś po znajomości wyszukamy, tak na wszelki wypadek jakąś salę
dla vipów;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2013, 11:18
Dodi, she lubią tę wiadomość