X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć dziewczyny.
    też chyba zaraz pójde po goracy kubek tylko, że rosół bo tylko takie mi zostały. A ślinka mi cieknie na serową z grzankami, ale mnie Wosebko podkręciłaś.;)

hej gosia:)sobie tez narobiłam smaka:)hehe:)chyba dzis kupie:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja "mądrze" zjadlam wlasnie paczke chipsów na śniadanie przegryzając winogronami...
    jestem uzalezniona od tych slonych "gówienek"

Dodi, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja też właśnie piję gorący kubek:)
    ja jestem wielki żarłok, ale już 3 dzień nie mam wogóle apetytu i nie czuję głodu! wczoraj zjadlam tylko rosół z kluskami... a dzisiaj gorący kubek to mój pierwszy posiłek!
    Wczoraj weszlam na wagę i już 2 kg mniej ważę, no jakaś masakra:(...

A może Librus to jakiś znak:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Muska Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja batonika znowu wciągnęłam :)
    jestem łasuch na słodycze :)
    My tu znowu o jedzeniu i zaczynam o obiedzie myśleć... Cos trzeba będzie na szybko po powrocie wykombinować. Wczoraj po imprezie to juz nic nam nie przyszykowałam :(

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a ja "mądrze" zjadlam wlasnie paczke chipsów na śniadanie przegryzając winogronami...
    jestem uzalezniona od tych slonych "gówienek"

ja też:( ale ograniczam się tylko do jednej paczki na miesiąć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie

No i teraz ma być tylko dobrze;-) Sylwia ja Cie będę wspierać ale jak będziesz świrować, to dostaniesz sprawiedliwie kopniaka jak każda tutaj jak świruje, dobrze?;-)

plemniczka, Dodi, Blondi22, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno :( Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    ja jestem wielki żarłok, ale już 3 dzień nie mam wogóle apetytu i nie czuję głodu! wczoraj zjadlam tylko rosół z kluskami... a dzisiaj gorący kubek to mój pierwszy posiłek!

znak? na co? że schudnę i będę wyglądać jak wieszak na ubrania:(
    dziwię sięz czego ja mam siłę, by siedzieć w pracy i myśleć;)

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie to sie chyba wszystko pokiełbasilo, niby była owulacja szyjka byla wyskoko miekka pecherzyk byl( i chyba pekł) p[o czym stwardniała i znowu dzisiaj jest miekka i nie wiem owulacje mam czy co? poradzcie cos, jesli mozecie:)

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Fedra wrote:
    jeszcze raz na pocieszenie wrzucam wykres co to na ciążowy nie wyglądał a jednak ;)

https://ovufriend.pl/wykres,30930b1cb093d1c253f3128dc827c0a8.html

o rany! cuda sie zdarzaja:)

a własnie takie pytanie: sprawdzałam przed chwila czy mozliwe zeby po wulacji kiedy szyjka zrobiła sie twarda nagle po paru dniach zrobiła sie taka miekka rozmemłana tak nizej i takie tam wszystko rozmemłane? Czy na to moze miec wpływ duphaston

ja mialam twarda a teraz taka wieksza i taka rozmemłaną mam ale nie biore dupka

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNY

2kreski wykres ładnie wygląda ovu zaznaczona raczej prawidłowo, nie stresuj się

u mni eto dopiero masakra :(

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)

nie... mam problem z ovu... chciałam w stopce uaktualnić dane i udalo mi się tylko stary wykres wykasować... ja mam dzisiaj 3dc, także nic z tych rzeczy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Muzarciu jak tam noga?
    Mauysiu a ty codziennie wymiotujesz, czy tylko Cie mdli?

Noga super....ja już po 4 dniach śmigałam, ostrożnie ale śmigałam...oj coś mnie mocno wzięło, bo nie gorączkuję normalnie, raz przy nerkach, przy ostrym zapaleniu a tak nic ...a czuję, że temp. rośnie...najgorsza taka 37 z haczyczkiem...ni to tak ni siak a wymorduje jak trzeba...

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    plemniczka wrote:
    Muzarciu jak tam noga?
    Mauysiu a ty codziennie wymiotujesz, czy tylko Cie mdli?

Noga super....ja już po 4 dniach śmigałam, ostrożnie ale śmigałam...oj coś mnie mocno wzięło, bo nie gorączkuję normalnie, raz przy nerkach, przy ostrym zapaleniu a tak nic ...a czuję, że temp. rośnie...najgorsza taka 37 z haczyczkiem...ni to tak ni siak a wymorduje jak trzeba...

chcialam zacytować, a polubiłam;)
    dobrze, że z nogą ok... a cóż to, znów się jakieś przeziębienie przyplątało?

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

nie... mam problem z ovu... chciałam w stopce uaktualnić dane i udalo mi się tylko stary wykres wykasować... ja mam dzisiaj 3dc, także nic z tych rzeczy:)

szkoda:(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno :( Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.

Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykli :)

Beata, Muska, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)

ale z twoją szyjka wszystko ok w wyznaczonym terminie wszystko się zgadza :)

takze czekaj i bądź dobrej myśli :)

p.s. widziałas mój wykres? to dopiero zagadka ! i na dodatek dowiedziałam sie dziś że wiesiołek może mi zaszkodzić :(

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykli :)

Aaa może tylko to, że Mała (zafasolkowana) ma krwawienia i musi leżeć. Wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było OK.

Wosebka, Libra, Dodi, Nina82, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1804 1805 1806 1807 1808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ