plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:cześć dziewczyny.
też chyba zaraz pójde po goracy kubek tylko, że rosół bo tylko takie mi zostały. A ślinka mi cieknie na serową z grzankami, ale mnie Wosebko podkręciłaś.
hej gosia:)sobie tez narobiłam smaka:)hehe:)chyba dzis kupie:) -
Libra wrote:ja też właśnie piję gorący kubek:)
ja jestem wielki żarłok, ale już 3 dzień nie mam wogóle apetytu i nie czuję głodu! wczoraj zjadlam tylko rosół z kluskami... a dzisiaj gorący kubek to mój pierwszy posiłek!
Wczoraj weszlam na wagę i już 2 kg mniej ważę, no jakaś masakra:(...
A może Librus to jakiś znak:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie
No i teraz ma być tylko dobrze;-) Sylwia ja Cie będę wspierać ale jak będziesz świrować, to dostaniesz sprawiedliwie kopniaka jak każda tutaj jak świruje, dobrze?plemniczka, Dodi, Blondi22, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Libra wrote:ja też właśnie piję gorący kubek:)
ja jestem wielki żarłok, ale już 3 dzień nie mam wogóle apetytu i nie czuję głodu! wczoraj zjadlam tylko rosół z kluskami... a dzisiaj gorący kubek to mój pierwszy posiłek!
A może Librus to jakiś znak:)
znak? na co? że schudnę i będę wyglądać jak wieszak na ubrania:(
dziwię sięz czego ja mam siłę, by siedzieć w pracy i myśleć -
a u mnie to sie chyba wszystko pokiełbasilo, niby była owulacja szyjka byla wyskoko miekka pecherzyk byl( i chyba pekł) p[o czym stwardniała i znowu dzisiaj jest miekka i nie wiem owulacje mam czy co? poradzcie cos, jesli mozecie:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:ja też właśnie piję gorący kubek:)
dziwię sięz czego ja mam siłę, by siedzieć w pracy i myśleć
a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:Fedra wrote:jeszcze raz na pocieszenie wrzucam wykres co to na ciążowy nie wyglądał a jednak
https://ovufriend.pl/wykres,30930b1cb093d1c253f3128dc827c0a8.html
o rany! cuda sie zdarzaja:)
a własnie takie pytanie: sprawdzałam przed chwila czy mozliwe zeby po wulacji kiedy szyjka zrobiła sie twarda nagle po paru dniach zrobiła sie taka miekka rozmemłana tak nizej i takie tam wszystko rozmemłane? Czy na to moze miec wpływ duphaston
ja mialam twarda a teraz taka wieksza i taka rozmemłaną mam ale nie biore dupka -
HEJ DZIEWCZYNY
2kreski wykres ładnie wygląda ovu zaznaczona raczej prawidłowo, nie stresuj się
u mni eto dopiero masakraDodi lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:ja też właśnie piję gorący kubek:)
a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)
nie... mam problem z ovu... chciałam w stopce uaktualnić dane i udalo mi się tylko stary wykres wykasować... ja mam dzisiaj 3dc, także nic z tych rzeczy:) -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Muzarciu jak tam noga?
Mauysiu a ty codziennie wymiotujesz, czy tylko Cie mdli?
Noga super....ja już po 4 dniach śmigałam, ostrożnie ale śmigałam...oj coś mnie mocno wzięło, bo nie gorączkuję normalnie, raz przy nerkach, przy ostrym zapaleniu a tak nic ...a czuję, że temp. rośnie...najgorsza taka 37 z haczyczkiem...ni to tak ni siak a wymorduje jak trzeba...Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:plemniczka wrote:Muzarciu jak tam noga?
Mauysiu a ty codziennie wymiotujesz, czy tylko Cie mdli?
Noga super....ja już po 4 dniach śmigałam, ostrożnie ale śmigałam...oj coś mnie mocno wzięło, bo nie gorączkuję normalnie, raz przy nerkach, przy ostrym zapaleniu a tak nic ...a czuję, że temp. rośnie...najgorsza taka 37 z haczyczkiem...ni to tak ni siak a wymorduje jak trzeba...
chcialam zacytować, a polubiłam;)
dobrze, że z nogą ok... a cóż to, znów się jakieś przeziębienie przyplątało? -
Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:2 kreski wrote:Libra wrote:ja też właśnie piję gorący kubek:)
a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)
nie... mam problem z ovu... chciałam w stopce uaktualnić dane i udalo mi się tylko stary wykres wykasować... ja mam dzisiaj 3dc, także nic z tych rzeczy:)
szkoda:(06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Shagga_80 wrote:Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno
Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.
Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykliBeata, Muska, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
2 kreski wrote:dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)
ale z twoją szyjka wszystko ok w wyznaczonym terminie wszystko się zgadza
takze czekaj i bądź dobrej myśli
p.s. widziałas mój wykres? to dopiero zagadka ! i na dodatek dowiedziałam sie dziś że wiesiołek może mi zaszkodzićOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Shagga_80 wrote:Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno
Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.
Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykli
Aaa może tylko to, że Mała (zafasolkowana) ma krwawienia i musi leżeć. Wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było OK.Wosebka, Libra, Dodi, Nina82, Fedra lubią tę wiadomość