SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    cześć dziewczyny.
    też chyba zaraz pójde po goracy kubek tylko, że rosół bo tylko takie mi zostały. A ślinka mi cieknie na serową z grzankami, ale mnie Wosebko podkręciłaś.;)

hej gosia:)sobie tez narobiłam smaka:)hehe:)chyba dzis kupie:)

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja "mądrze" zjadlam wlasnie paczke chipsów na śniadanie przegryzając winogronami...
    jestem uzalezniona od tych slonych "gówienek"

Dodi, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja też właśnie piję gorący kubek:)
    ja jestem wielki żarłok, ale już 3 dzień nie mam wogóle apetytu i nie czuję głodu! wczoraj zjadlam tylko rosół z kluskami... a dzisiaj gorący kubek to mój pierwszy posiłek!
    Wczoraj weszlam na wagę i już 2 kg mniej ważę, no jakaś masakra:(...

A może Librus to jakiś znak:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Muska Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja batonika znowu wciągnęłam :)
    jestem łasuch na słodycze :)
    My tu znowu o jedzeniu i zaczynam o obiedzie myśleć... Cos trzeba będzie na szybko po powrocie wykombinować. Wczoraj po imprezie to juz nic nam nie przyszykowałam :(

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a ja "mądrze" zjadlam wlasnie paczke chipsów na śniadanie przegryzając winogronami...
    jestem uzalezniona od tych slonych "gówienek"

ja też:( ale ograniczam się tylko do jednej paczki na miesiąć:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    czesc wszystkim. Przeczytalam wszystko co napisalyscie.Siedzialam nad tym prawie 2 dni- macie racje dziewczyny ze w kolko o ciazy pisze i wogole ale naprawde nie mam tu nikogo zeby sie wyzalic- jestescie tylko wy !!! teraz to wy jestescie moimi psiapsiolkami bo nie znam tu nikogo w nowym miescie i brakuje mi poprostu wygadac sie komus,wyzalic...sprobuje juz nie pisac o ciazy, o tym co mnie boli i co czuje postaram sie wyluzowac.Zamowilam sobie wczoraj termometr owulacyjny tak jak pisalyscie mi.Pozdrawiam was wszystkie

No i teraz ma być tylko dobrze;-) Sylwia ja Cie będę wspierać ale jak będziesz świrować, to dostaniesz sprawiedliwie kopniaka jak każda tutaj jak świruje, dobrze?;-)

plemniczka, Dodi, Blondi22, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno :( Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    ja jestem wielki żarłok, ale już 3 dzień nie mam wogóle apetytu i nie czuję głodu! wczoraj zjadlam tylko rosół z kluskami... a dzisiaj gorący kubek to mój pierwszy posiłek!

znak? na co? że schudnę i będę wyglądać jak wieszak na ubrania:(
    dziwię sięz czego ja mam siłę, by siedzieć w pracy i myśleć;)

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie to sie chyba wszystko pokiełbasilo, niby była owulacja szyjka byla wyskoko miekka pecherzyk byl( i chyba pekł) p[o czym stwardniała i znowu dzisiaj jest miekka i nie wiem owulacje mam czy co? poradzcie cos, jesli mozecie:)

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Fedra wrote:
    jeszcze raz na pocieszenie wrzucam wykres co to na ciążowy nie wyglądał a jednak ;)

https://ovufriend.pl/wykres,30930b1cb093d1c253f3128dc827c0a8.html

o rany! cuda sie zdarzaja:)

a własnie takie pytanie: sprawdzałam przed chwila czy mozliwe zeby po wulacji kiedy szyjka zrobiła sie twarda nagle po paru dniach zrobiła sie taka miekka rozmemłana tak nizej i takie tam wszystko rozmemłane? Czy na to moze miec wpływ duphaston

ja mialam twarda a teraz taka wieksza i taka rozmemłaną mam ale nie biore dupka

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNY

2kreski wykres ładnie wygląda ovu zaznaczona raczej prawidłowo, nie stresuj się

u mni eto dopiero masakra :(

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

a bo widzisz tak sobie pomyslala, moze cos przeoczyłam, nie wiem:) ale czoraj pisalas o zblizajacej sie @ a dzisiaj wykres twoj zniknał i może jesnak jakis cud sie zdarzyl i sie mnam nie chwalisz") a moze jednak ja cos przeoczyłam:)

nie... mam problem z ovu... chciałam w stopce uaktualnić dane i udalo mi się tylko stary wykres wykasować... ja mam dzisiaj 3dc, także nic z tych rzeczy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Muzarciu jak tam noga?
    Mauysiu a ty codziennie wymiotujesz, czy tylko Cie mdli?

Noga super....ja już po 4 dniach śmigałam, ostrożnie ale śmigałam...oj coś mnie mocno wzięło, bo nie gorączkuję normalnie, raz przy nerkach, przy ostrym zapaleniu a tak nic ...a czuję, że temp. rośnie...najgorsza taka 37 z haczyczkiem...ni to tak ni siak a wymorduje jak trzeba...

Libra, Beata lubią tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    plemniczka wrote:
    Muzarciu jak tam noga?
    Mauysiu a ty codziennie wymiotujesz, czy tylko Cie mdli?

Noga super....ja już po 4 dniach śmigałam, ostrożnie ale śmigałam...oj coś mnie mocno wzięło, bo nie gorączkuję normalnie, raz przy nerkach, przy ostrym zapaleniu a tak nic ...a czuję, że temp. rośnie...najgorsza taka 37 z haczyczkiem...ni to tak ni siak a wymorduje jak trzeba...

chcialam zacytować, a polubiłam;)
    dobrze, że z nogą ok... a cóż to, znów się jakieś przeziębienie przyplątało?

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

nie... mam problem z ovu... chciałam w stopce uaktualnić dane i udalo mi się tylko stary wykres wykasować... ja mam dzisiaj 3dc, także nic z tych rzeczy:)

szkoda:(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno :( Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.

Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykli :)

Beata, Muska, Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)

ale z twoją szyjka wszystko ok w wyznaczonym terminie wszystko się zgadza :)

takze czekaj i bądź dobrej myśli :)

p.s. widziałas mój wykres? to dopiero zagadka ! i na dodatek dowiedziałam sie dziś że wiesiołek może mi zaszkodzić :(

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykli :)

Aaa może tylko to, że Mała (zafasolkowana) ma krwawienia i musi leżeć. Wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było OK.

Wosebka, Libra, Dodi, Nina82, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1804 1805 1806 1807 1808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ