X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę w poniedziałek do lekarza to powinna cos widzieć jesli ovu była ok 16 prawda?

no i zastanawiam się czy w takim razie już dziś wziąśc dupka wieczorem?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski wrote:
    dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)

ale z twoją szyjka wszystko ok w wyznaczonym terminie wszystko się zgadza :)

takze czekaj i bądź dobrej myśli :)

p.s. widziałas mój wykres? to dopiero zagadka ! i na dodatek dowiedziałam sie dziś że wiesiołek może mi zaszkodzić :(

a moze ten spadek to implantacja byla . gdzies czytałam ze po imlantacji nastepuje skok tem. wiec kto wie:)

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski u mnie?
    ale o którym dniou piszesz? nie u mni ena moje oko to raczej ovu była (o ile wogóle była) 15-16 d.c. ale czemu tempka nie rośnie?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się oficjalnie z Wami kochane moje...tyle tu skrobiecie, że problem na raz ogarnąć...Mauysiu witaj...mam nadzieję, że zupka smakowała, ale mi smaka narobiłaś, no...ja tego już od lat nie jadłam....6-7 lat temu...ale czasem jak w redakcji siedziałam to czy kubek czy raczej amino mnie ratowały...szczególnie jak do późna składaliśmy numer.

2 kreski i blondi...jeśli faktycznie zauważyłyście "rozmemłanie"- jakkolwiek to nie brzmi(dla mnie tak jakoś swojsko), to do jasnej du.y dlaczego nie zrobicie bety? Blondi Ty już długo czekasz, co? Jak mi do poniedziałku nie zatestujecie (albo sikaniec albo beta), to po dupach nastrzelam. To tyle w temacie waszych szyjek itd. ha ha
    2 krechy ja widzę drugi wzrost, takie pięterko na wykresie...jakby to był mój wykres, to nadzieję bym miała...

Ale mnie telepawki he he wzięły...a temp. 36,95 i nic więcej...ciekawe kto do sklepu pójdzie jak i ja i młody na jednym wózku jedziemy;-)

Beata, Blondi22, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski wrote:
    dzieki dziewczynay z opowiedz, pytam sie bo badam szyjke 2 cykl, w zeszylym tak nie . mam wrazenie ze ta moja szykla to zyje własnym zyciem i robi sie taka jak jej zawieje;) a ja sie głowie i głowie:)

ale z twoją szyjka wszystko ok w wyznaczonym terminie wszystko się zgadza :)

takze czekaj i bądź dobrej myśli :)

p.s. widziałas mój wykres? to dopiero zagadka ! i na dodatek dowiedziałam sie dziś że wiesiołek może mi zaszkodzić :(

naśladujesz mój wykres?
    ;)

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayś wstyd prosić o to ponownie, ale jednak poproszę o ten tytuł ksiażeczki o naturalnych metodach pliss

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe Muśka faktycznie :) ale teraz już wygląda u Ciebie fajnie- obiecująco hehe
    ale na testy to za wcześnie poczekaj jeszcze chwilkę ale kciuki mocno trzymam

Muska lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    mauysia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Chyba jednak nie streścicie mi nic...no trudno :( Spadam na spacerek, może lepiej się poczuję.

Shaggi, żadnych fasolek nie było, żadnych sensacyjnych odwiedzin na wątku też. Żadnych rewelacji - czekamy nadal na rozwiazanie paru cykli :)

Aaa może tylko to, że Mała (zafasolkowana) ma krwawienia i musi leżeć. Wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było OK.

Dzięki Kochana, od razu mi lepiej, już było mi przykro,że jestem dziś niewidzialna :( No i teraz uszykowałam się i możemy iść na spacerek dotleniający...
    No i trzymam mooooooooooocno kciuki za Małą (i wierzę,że poleży i wszystko będzie dobrze - MUSI!)

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZagus ja Cię widziałam ale ja dziś mało piszę, ale ja tez dziś niewiele zauważona na moje pytania odpowiedzi brak.... więc czytam i coraz mniej sie udzielam

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beacia ja też go zawsze zapomnę zapisać...ale już wkleiłabym do notatek w dniu 1 marca;-) no ten wykres Beatko to enigma jak to kiedyś mi Mauysia pisała o moim pierwszym...oj byłam zdeterminowana...dlatego nie ma co się zastanawiać tylko patrzeć kiedy się skończy...tylko u Ciebie kłopot kochana bo Ty masz dupka brać, tak? ojoj to się porobiło! My to powinnyśmy mieś taką drukarkę w sobie i wykres powinien sam nam wychodzić po ustawieniu pewnych funkcji...przydałoby się też coś w tym stylu dla mężczyzn naszych...napis na czole np. "Nie podchodzić , bo pogryzę!"

Beata, Muska, Libra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    SZagus ja Cię widziałam ale ja dziś mało piszę, ale ja tez dziś niewiele zauważona na moje pytania odpowiedzi brak.... więc czytam i coraz mniej sie udzielam

ściskam moooooocno...i uciekam. buziaczki.

Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi jesteś czytasz? WITAJ :)
    jak samopoczucie? będzie dobrze mówię Ci!
    w poniedziałek mam nadzieję wszystko będzie jasne :)

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko ja to wpadam jak po ? Jak leciało to przysłowie? po ogień? Może teraz jak trochę gorzej się czuję, to znalazłam czas na nadrobienie zaległości i do tego wszystkiego nasze, w tym Twoje pytania są coraz trudniejsze...ach te nasze kłopoty...cieszę się, że chociaż teraz mogłam poświęcić trochę czasu jak Domino miał zajęcia w swoim pokoju...
    Proszę Was o wyrozumiałość...a dopiero się wiosna zaczyna, to już wcale nie wiem kiedy będę miała czas pisać, bo ogród aż się prosi o przyłożenie do niego ręki...

• Beata Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie mazurciu i co brac dupka czy nie? kurde czemu to takie skomplikowane!!!!!

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez czytam i malo sie udzielam.
    Beatko a dlaczego wiesiolek moze Ci zaszkodzic?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz idę na priv , bo tak zapchany od lajków, że hej...mogło ovu zrobić w tej przerwie to zbiorowe kasowanie postów;-)

she lubi tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    2 kreski u mnie?
    ale o którym dniou piszesz? nie u mni ena moje oko to raczej ovu była (o ile wogóle była) 15-16 d.c. ale czemu tempka nie rośnie?

Mamna myski 13 dc . Kurcze piszena tablecie i ciezkomo toidzie. Co doovu toztego co kojaze to lekaz mozestwierdzic czy ovu byla. Mi zawsze mowil ze widzi blizne po jajeczkowani i cialko zolte w macicy.

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem Mazurciu, on nadal ma zajęcia w domu? nie przeciez chodził do szkoły?... pogubiłam sie

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga ja nawet chcialam Ci odpowiedziec, tylko wiesz ja nigdy nie bylam dobra w streszczeniach, pamietam ze w szkole jak mialam napisac streszczenie to zawsze, ale to zawsze wychodzilo mi z tego kilka stron, wiec sobie darowalam:)

mauysia lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 1 marca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobity, mi już tez troche głupio o tym samym znowu.
    Ale zerkniecie na mój wykres i skomentujecie?

Jak wy to widzicie? Bo ja nie wiem co myśleć. Obstawiałam, że ta owu jednak 15 lutego była, ale teraz mi się wydaje, że może ovu ją dobrze wyznaczyło? Zrobiłaam te 2 nieszczęsne tesy (to więcej się nie powtórzy, obiecuję) no i oba negatywne.
    Więc jakby owu była tego 15 to juz mogłyby byc pozytywne, czy za wcześnie mimo wszystko na pozytywny wynik?
    Nigdy takiej ładnej temperatury jak od linijki nie miałam i troche się chcąc nie chcą zaczęłam nakręcac...
    Przynajmniej jakby tempka zaczęła isę obniżac to bym siedziała jakas uspokojona, a tak?! Zaczynam znowu marzyć :(

Wykończe się przez ten weekend jak @ nie przyjdzie...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 1805 1806 1807 1808 1809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ