plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:I jak tam laseczki sobota!!
Ja już posprzątałam zakupy zrobione teraz zupkę gotuję !!!!
Co tam AGUS dzisiaj dobrego gotujesz?U mnie do 21 będzie bezzmian... Będę Was podglądać i siedzieć w robocie:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 12:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Fedra wrote:A ja się witam i żegnam jednocześnie też muszę za sprzątanie się wziasć chociaż bardzo mi się nie chce ale cóż jak trzeba to trzeba
tak więc życzę słonecznego i miłego dnia i proszę mi się tu nie smucić i pamiętać jak nie ten cykl to następnyi na pewno będzie dobrze
nie ma to jak sprzątająca sobota
he he he ja tak mam co dziennie sprzatający dzień ale w sumie M. mi pomógł a wczoraj większość zrobiłam więc jest gotara teraz tylko czekać na gościLibra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Fedra wrote:A ja się witam i żegnam jednocześnie też muszę za sprzątanie się wziasć chociaż bardzo mi się nie chce ale cóż jak trzeba to trzeba
tak więc życzę słonecznego i miłego dnia i proszę mi się tu nie smucić i pamiętać jak nie ten cykl to następnyi na pewno będzie dobrze
hehehe.... znów sprzątanie;P hehehe;P
a ja sama dzisiaj sprzątam, bo m poszedł do pracy, bo dodatkowa fucha mu się trafiła... i teraz cieplej się robi to tak częściej będzie...
no niestety Libra skończyło się tylko na sprzątaniu bo mieliśmy gości z rana ale M. obiecał nadrobic wieczoremLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:a ja baruję się z łazienką
jeszcze kibelek i podłogi:) a obiadek dopiero wstawiony, bo m z pracy wróci za ok. 45min
No to Libra kończ to sprzątanie i weekend zaczynaj!!
już kończęjeszcze tylko podłogi:) i relaks z m:)
ale fajnie:) mam wolny poniedziałek... o 9 odwalę wizytę u dentysty, a później m zabiera mnie na zakupy:) obiecał mi kupić coś ładnego na imieniny:)Fedra, Muska, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
He he he ja mam troche luzu bo szwagierka już poszła z dzieckiem a mój pojechał z moim bratem na basen więc chwila spokoju jak wróci to zrobi mi coś do jedzenia bo obecał a potem to już czekamy na gośći bo trzeba w końcu sesja oblać bo za tydzień się semestr nowy zaczyna
Dodi, Libra, Muska, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Opowiem wam coś na dobry humorek.
Ugotowałam pstrąga w piekarniku, haha. Nie wiem jak to możliwe, ale zamiast upieczony, wyszedł ugotowany
Nieźle nie?
To znaczy wiem czemu, ale pierwszy raz go robiłam i dokładnie wg przepisu. Na moje oko to nie powinien tak długo w sreberku być. Bo się mi ugotował, hehe. Normalnie mięsko zamiast ładnie odchodzić od ości, to się ich trzymało, jak rzep psiego ogonaNastępny razem tylko minut parę w sreberku, a potem niech ładnie się piecze w całości.
Dobrze że chociaż smak rybki byłFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Wszystkie takie zapracowane w domu, obiadki gotujecie jak przystało he he w resztę to ja nie wnikam
he he he ja tam obiadu dzisiaj nie robię
a sprzątałam tyle ile musiałam żeby goście się nie zabijali na śmieciach
tak więc ja tam do tych porządnych nie należęDodi, Muska lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Muska wrote:Opowiem wam coś na dobry humorek.
Ugotowałam pstrąga w piekarniku, haha. Nie wiem jak to możliwe, ale zamiast upieczony, wyszedł ugotowany
Nieźle nie?
To znaczy wiem czemu, ale pierwszy raz go robiłam i dokładnie wg przepisu. Na moje oko to nie powinien tak długo w sreberku być. Bo się mi ugotował, hehe. Normalnie mięsko zamiast ładnie odchodzić od ości, to się ich trzymało, jak rzep psiego ogonaNastępny razem tylko minut parę w sreberku, a potem niech ładnie się piecze w całości.
Dobrze że chociaż smak rybki był
No muska jak w sreberku i w piekarniku to normalka że raczej się udusi niż upiecze ale i tak pewnie dobrze smakował a to najważniejszeMuska, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Teraz też coś wam powiem:
taki piękny dzięń dzisiaj, kawka już mi pod nosem pachnie, makowiec do kawki pysznie wprost się komponuje, gadam sobie z wami. Normalnie kawka wirtualna z koleżankami
mniam, mniam
i pogadac można
ps
słoneczko wyszło i od razu +100 do szczęściaDodi, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Muska wrote:Opowiem wam coś na dobry humorek.
Nieźle nie?
Dobrze że chociaż smak rybki był
No muska jak w sreberku i w piekarniku to normalka że raczej się udusi niż upiecze ale i tak pewnie dobrze smakował a to najważniejsze
Teraz to wiem Fedra, ale przepis to przepisJakoś się nie zastanowiłam, hehe. Teraz się z siebie śmieję, bo to w sumie oczywiste
Fedra, Libra lubią tę wiadomość