plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej:)no niesety kochane u mnie jedna kreska:(no ale dalej trzymam za Was kciuki:)wkońcu wszystkim nam sie uda:)ale miałam dzis szalony dzień że nawet nie miałam zbytnio czasu o tym myśleć.Był nam gość montować te rolety:)i mi się straszniacko teraz mieszkanko podoba:)i do tego nie będe musiała już sie meczyć z firankami:)tak pięknie zdobią okno ze nic im wiecej nie trzeba:)no co najwyżej:)miłego wieczoru Wam życzę
Dodi, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:hej:)no niesety kochane u mnie jedna kreska:(no ale dalej trzymam za Was kciuki:)wkońcu wszystkim nam sie uda:)ale miałam dzis szalony dzień że nawet nie miałam zbytnio czasu o tym myśleć.Był nam gość montować te rolety:)i mi się straszniacko teraz mieszkanko podoba:)i do tego nie będe musiała już sie meczyć z firankami:)tak pięknie zdobią okno ze nic im wiecej nie trzeba:)no co najwyżej:)miłego wieczoru Wam życzę
Wsebko głowa do góry Ostatni będą pierwszymi !!!!
Jeszcze się doczekasz 2 kresek tak jak i ja i reszta naszej brygady SS( Czyli szałowe staraczki )Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 16:12
Dodi, Wosebka, Libra, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej aguś i Dodi:)
Aga wiem kochana:)że wkońcu doczekam:)zresztą nawet się nie nastawiałam na to..wiem ze tu naszym jedynym wyjściem jest IUI..mam nadzieje że uda nam się jeszcze w tym roku:)
Dodi no jeszcze nie mam @...czekam aż sie pojawi.Libra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Ja myślę Wosebko ze coraz więcej nas jest tutaj takich, które bez pomocy lekarza nie potrafią się doczekać tej upragnionej chwili. Jeśli będzie taka potrzeba to nie ma na co czekać, bo szkoda czasu... Mnie to też raczej czeka:/
-
Dodi wrote:Ja myślę Wosebko ze coraz więcej nas jest tutaj takich, które bez pomocy lekarza nie potrafią się doczekać tej upragnionej chwili. Jeśli będzie taka potrzeba to nie ma na co czekać, bo szkoda czasu... Mnie to też raczej czeka:/
no właśnie kochana...dlatego załuje ze tak długo z tym czekałam...Dodi lubi tę wiadomość
-
chyba nie Ty jedna Wosebko;) czyli nic tylko teraz wziąć się mocno w garść i wyjaśniać co i jak. Bedzie dobrze a mama zostaniesz szybciej nic się obejrzysz
Mowilam Wam juz ze pracuje w centrum handlowym i mój punkt jest naprzeciw działu dziecięcego? Całymi dniami oglądam ciężarówki, matki z dziećmi itp.Wosebka, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Ja myślę Wosebko ze coraz więcej nas jest tutaj takich, które bez pomocy lekarza nie potrafią się doczekać tej upragnionej chwili. Jeśli będzie taka potrzeba to nie ma na co czekać, bo szkoda czasu... Mnie to też raczej czeka:/
a czemu tak myślisz? -
nick nieaktualnyDziewczyny mam namiar na fantastyczną panią dr. specjalistkę w zakresie endokrynologii i ginekologii...podobno wiele dzieciaczków na świat sprowadziła...jak , któraś będzie chciała to udostępnię...co prawda prywatnie przyjmuje ale najdroższa nie jest a do tego mam z Opola dobrą panią endokrynolog przy Ozimskiej przyjmuje i też mogę udostępnić podobno wie co robi i leczy dobrze do tego jest przemiła...tak na wsszelki wypadek piszę,witam się i żegnam....mam nadzieję, że tylko poprzednia noc była kryzysowa...dziś spędziłam kilka godzin na solidnej pracy w ogrodzie...lepiej się czuję niż bym w łóżku siedziała, ciepło ubrana, dotleniona i szczęśliwa...słońca było mnóstwo, i wit D mam mały zapasik w sobie już...ach jak ptaki śpiewały i jak gęsi krzyczały ach ach...wiosennie dziś było..
Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Dodi wrote:Ja myślę Wosebko ze coraz więcej nas jest tutaj takich, które bez pomocy lekarza nie potrafią się doczekać tej upragnionej chwili. Jeśli będzie taka potrzeba to nie ma na co czekać, bo szkoda czasu... Mnie to też raczej czeka:/
a czemu tak myślisz?
Pytasz o mnie czy ogólnie?
Jeśli o mnie chodzi to bagatelizowalam chyba sprawę, bo coś chyba musi być nie tak skoro nigdy się nie zabezpieczlismy przez 8 lat. Co prawda nie staraliśmy się wtedy a można nawet powiedzieć ze uważaliśmy i jeśli teraz nie wyszło to też się biorę za siebie i m:)Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny