plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:hej Libra i sylwia1985
Ja dziś czuje się dużo lepiej i fizycznie i psychicznie. Dziękuję że pytasz
to dobrze:) będzie dobrze, mała:) czuję, że niedługo nam się pochwalisz dobrą nowiną... i to jeszcze nim się lato rozpocznie:)mala29_, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:mala29_ wrote:hej Libra i sylwia1985
to dobrze:) będzie dobrze, mała:) czuję, że niedługo nam się pochwalisz dobrą nowiną... i to jeszcze nim się lato rozpocznie:)
Libruś nie nastawiam się na tak krótki termin ja czuje że dopiero mój 100 cykl będzie tympożyjemy zobaczymy.
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:hej Libra i sylwia1985
to dobrze:) będzie dobrze, mała:) czuję, że niedługo nam się pochwalisz dobrą nowiną... i to jeszcze nim się lato rozpocznie:)
Libruś nie nastawiam się na tak krótki termin ja czuje że dopiero mój 100 cykl będzie tympożyjemy zobaczymy.
Właśnie... ważne, żeby się udało! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witam wieczorkiem Lasencje!!!
Byłam u znajomych i od nich córeczka musi okulary nosić 4 latka a już 2.5 wady wzroku ma!!!
A u was jak wieczorek!!Mój kolacyjkę robi!!
Mała super że się lepiej czujesz!!!
ja mając 6 lat nosiłam okulary +6 miałam... ja to wcześniak jestem, także u mnie wzrok popitolony;P
moja okulistka twierdzi, że wady wzroku teraz będą coraz powszechniejsze... kiedyś dzieci spędzały wiele czasu na dworze ćwicząc wzrok wypatrując coś z bliska i z dali... a teraz? chata, tv lub komputer... -
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Witam wieczorkiem Lasencje!!!
Byłam u znajomych i od nich córeczka musi okulary nosić 4 latka a już 2.5 wady wzroku ma!!!
A u was jak wieczorek!!Mój kolacyjkę robi!!
Mała super że się lepiej czujesz!!!
ja mając 6 lat nosiłam okulary +6 miałam... ja to wcześniak jestem, także u mnie wzrok popitolony;P
moja okulistka twierdzi, że wady wzroku teraz będą coraz powszechniejsze... kiedyś dzieci spędzały wiele czasu na dworze ćwicząc wzrok wypatrując coś z bliska i z dali... a teraz? chata, tv lub komputer...
No co racja to racja!!!
Ja podejrzewam że zanim zajdę w ciaże to od kompa z 0.5 na 5 mi padnie he he he bo tyle godzin na forum!!Libra, Dodi, Muska, martula lubią tę wiadomość