plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zazdroszczę Muska:)
Swoja droga trzeba by tak kiedyś m powiedzieć, ze się koleżankami umowilysmy a tu kawa do pokoju obok, przed kompa i na pogaduchy he he
Muszę tak mojemu kiedyś powiedziec;)Muska, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dodi wrote:Wszystkie takie zapracowane w domu, obiadki gotujecie jak przystało he he w resztę to ja nie wnikam
he he he ja tam obiadu dzisiaj nie robię
a sprzątałam tyle ile musiałam żeby goście się nie zabijali na śmieciach
tak więc ja tam do tych porządnych nie należę
Oj tam, oj tam. Ja też nie szoruję wszystkiego non stop
Ale uznałam że po 2 latach od wprowadzenia się to można by lampy i szafki w kuchni pościerać
Jakoś to słońce mnie natchnęło, wiesz. Pięknie świeci i od razu cały brud i kurz widać. A rano to tak kurz po pokoju latał, że aż przed sobą wstyd
No i mam tylko kawalerkę to szybko idzie
Pamiętam jak musiała cały dom z mamą ogarnąć. To dopiero było wyzwanie. A tak cyk i sprzątnięte. (no może dłuższe cyk, ale i tak szybciej niż całą chatę).Dodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:zazdroszczę Muska:)
Swoja droga trzeba by tak kiedyś m powiedzieć, ze się koleżankami umowilysmy a tu kawa do pokoju obok, przed kompa i na pogaduchy he he
Muszę tak mojemu kiedyś powiedziec;)
dobre, wykorzystam ten tekstDodi lubi tę wiadomość
-
To jeszcze ostatnio usłyszany i mój ulubiony kawałek zapodam (chyba na demotach czytałam):
(zobrazuję - parulatek mówi do swojej mamy)
-Mamusiu miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam. Teraz stoi obok i zadaje pytania.
i jak?
Dodi, Fedra, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:Wszystkie takie zapracowane w domu, obiadki gotujecie jak przystało he he w resztę to ja nie wnikam
he he he ja tam obiadu dzisiaj nie robię
a sprzątałam tyle ile musiałam żeby goście się nie zabijali na śmieciach
tak więc ja tam do tych porządnych nie należę
Oj tam, oj tam. Ja też nie szoruję wszystkiego non stop
Ale uznałam że po 2 latach od wprowadzenia się to można by lampy i szafki w kuchni pościerać
Jakoś to słońce mnie natchnęło, wiesz. Pięknie świeci i od razu cały brud i kurz widać. A rano to tak kurz po pokoju latał, że aż przed sobą wstyd
No i mam tylko kawalerkę to szybko idzie
Pamiętam jak musiała cały dom z mamą ogarnąć. To dopiero było wyzwanie. A tak cyk i sprzątnięte. (no może dłuższe cyk, ale i tak szybciej niż całą chatę).
he he he ja mam do ogarnięcia ponad 60 m więc sprzątać jest co
ale mnie wczoraj natchnęło bo łazienkę od góry do dołu posprzątałam razem z szafkami w środku he he he na więcej sił nie miałamDodi lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dodi wrote:faktycznie jak sloncawiecej będzie to wszystko będzie widać he he moze się za porządki wezmę w przyszłym tygodniu bo trochę wolnego mam;)
ja przez to słońce rolet nie podnosze do góry co bym moich "cudnych" okien nie musiała oglądac ale jak się w końcu naprawdę zrobi ciepło to wtedy je z przyjemnościa wszystkie wymyje
a tekst z demotywatorów dobry widziałam na FBDodi, Muska lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Widze Libra ze masz co sprzatac a Fedra niewiele mniej;)
Muska przyjemnego popoludnia w słońcu zycze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 13:50
Libra, Fedra, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:Ja okna średnio co 2-3 tygodnie muszę myc i znów mnie ta przyjemność niedługo czeka:/
oj nie nie nie ja mieszkam na 4 piętrze więc okna szybko sie brudza i do takiego częstego mycia nikt mnie nie zaprzątnie ale jak jest ciepło to sobie lubie okna myć bardziej to wole od wycierania kurzy których nie nawidze
Muska papa
Libra papa
i smacznego dziewczynki
i racja nowoczesne meble to oszczędność w sprzątaniu
ja też zmykam poleżeć troche a co wolno mi nikt nie patrzy
buziole i trzymajcie się ciepło :*Dodi, Libra, Muska lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
hej Natusiu
poprawy samopoczucia życzę
Fedra ja mieszkam na parterze przy drodze szybkiego ruchu, wiec sobie wyobraź. Jak wracam do domu to czasem nie mogę juz na nie patrzeć, ale od pogody też dużo zależy:)
Przyjemnego popołudnia Ci życzę i nie oblewaj za bardzo tej sesji:D
Ja muszę się dowiedzieć ile my mamy metrow bo nigdy się tym nie interesowałam i moze nie mam wcale az tak malo:)
Ja tu zostanę dziś jako strażnik he heWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 14:28
natusia, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny