plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkich w sobotnie przed południe:)
dziś humor troszkę lepszy u mnie,a jak tam Mała29 u Ciebie z humorem też się poprawił?
Aguś i Muzarcia zdrówka życzę zdrówka:)
Troszkę słoneczka się pokazało i od razu lepsze humorki się robią
She jaka śliczna ta buzinka:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 09:19
Dodi, Fedra, Muska, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się witam i żegnam jednocześnie też muszę za sprzątanie się wziasć chociaż bardzo mi się nie chce ale cóż jak trzeba to trzeba
tak więc życzę słonecznego i miłego dnia i proszę mi się tu nie smucić i pamiętać jak nie ten cykl to następnyi na pewno będzie dobrze
Dodi, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:Witam wszystkich w sobotnie przed południe:)
dziś humor troszkę lepszy u mnie,a jak tam Mała29 u Ciebie z humorem też się poprawił?
Aguś i Muzarcia zdrówka życzę zdrówka:)
Troszkę słoneczka się pokazało i od razu lepsze humorki się robią
She jaka śliczna ta buzinka:*
witam Effciu dziś humorek już lepszy pewnie to sprawka słoneczka które dziś u nas świeciDodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Cześć kobitki!
Ja po wczesnym wstaniu jestem b.zadowolona ze śniadanka do łóżka (kochany m), posprzątania całego mieszkania (znowu kochany, dzielnie pomagał)
Teraz szykuję obiadek, bo dzisiaj jakoś wszystko wcześniej mamy
Zaraz nadrobię, jak wstawię rybkę do piekarnika.Dodi, Fedra, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:A ja się witam i żegnam jednocześnie też muszę za sprzątanie się wziasć chociaż bardzo mi się nie chce ale cóż jak trzeba to trzeba
tak więc życzę słonecznego i miłego dnia i proszę mi się tu nie smucić i pamiętać jak nie ten cykl to następnyi na pewno będzie dobrze
nie ma to jak sprzątająca sobota -
nick nieaktualnyFedra wrote:A ja się witam i żegnam jednocześnie też muszę za sprzątanie się wziasć chociaż bardzo mi się nie chce ale cóż jak trzeba to trzeba
hehehe.... znów sprzątanie;P hehehe;P
a ja sama dzisiaj sprzątam, bo m poszedł do pracy, bo dodatkowa fucha mu się trafiła... i teraz cieplej się robi to tak częściej będzie...Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pytanko do wszystkich (które jeszcze nie uciekły sprzątac) jak to z szyjką jest? Dobrze jak jest twarda, czy nie?
W ogóle to chciałams ię pochwalić że ja pierwszy raz namacałam rano
Hihi, stara baba, a jakoś wcześniej nie czułam. Może już się dość naczytałam gdzie szukać?
W każdym razie musze przez jakiś dłuższy czas sprawdzać zeby wiedzieć kiedy jest twarda/miekka, nisko/wysoko itp itd. Na razie wiem gdzie jest
Dodi lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Dodi jak sytuacja u Ciebie? Wykres widzę, a jak subiektywne odczucia?
Hej Muska:)
Jak widzisz tempka spadla ale dziwne jest to, ze ten miesiąc jest znów zupełnie inny tzn. Obiecałam sobie, ze nie będę się nakręcać, ale żeby aż tak??? Ani objawów ciążowych (urojonych) nie było a przed @ inaczej niż zwykle po nic nie boli i nawet mój m wczoraj powiedział, ze normalnie o tym czasie to zupełnie inaczej się zachowuje... No nic może jutro się wyjasni:)
A u Ciebie kochana jak tam?Muska, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuska wrote:Pytanko do wszystkich (które jeszcze nie uciekły sprzątac) jak to z szyjką jest? Dobrze jak jest twarda, czy nie?
Hihi, stara baba, a jakoś wcześniej nie czułam. Może już się dość naczytałam gdzie szukać?
W każdym razie musze przez jakiś dłuższy czas sprawdzać zeby wiedzieć kiedy jest twarda/miekka, nisko/wysoko itp itd. Na razie wiem gdzie jest
u Ciebie jest po owulacji, więc będzie dobrze, jak będzie twarda i zamknięta
ja osobiście szyjkę sprawdzam zawsze wieczorek około 23-ciejMuska lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Muska wrote:Dodi jak sytuacja u Ciebie? Wykres widzę, a jak subiektywne odczucia?
Hej Muska:)
Jak widzisz tempka spadla ale dziwne jest to, ze ten miesiąc jest znów zupełnie inny tzn. Obiecałam sobie, ze nie będę się nakręcać, ale żeby aż tak??? Ani objawów ciążowych (urojonych) nie było a przed @ inaczej niż zwykle po nic nie boli i nawet mój m wczoraj powiedział, ze normalnie o tym czasie to zupełnie inaczej się zachowuje... No nic może jutro się wyjasni:)
A u Ciebie kochana jak tam?
PodobnieTzn całkiem inaczej niż zwykle.
Tempka się ładnie trzyma, a nigdy takiej od linijki w FL nie miałam. Zawsze fale były, ale wszystkie na tym wyższym poziomie oczywiście.
Potem straszne obżarstwo, nerwy na wszystkich, spuchnięcie, ból brzucha i @ przychodziła.
Teraz obżarstwo było i przeszło, spuchnięta nie jestem. Wnerw był na maksa i niezłe kłótnie. Teraz jestem milusia jak do rany przyłóż.
Ciężko powiedzieć.
Wczoraj mnie brzuch trochę bolał z lewej strony. No albo na @ jak zawsze, alebo nie na @
Bądź tu człowieku mądry.
Na pewno owu mi się przesunęło. Także chyba i FL się wydłuży. Nie wiem więc kiedy ta @ może przyjść. Z wyliczeń i długości cyklu dzisiaj, ale nic jej nie zapowiada.
Pożyjemy, zobaczymy, nie Dodi? Ale bądźmy dobrej myśli. Jak jest inaczej niż zwykle to na plusNajwyżej będzie kolejny cykl
Dodi lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Muska wrote:Pytanko do wszystkich (które jeszcze nie uciekły sprzątac) jak to z szyjką jest? Dobrze jak jest twarda, czy nie?
u Ciebie jest po owulacji, więc będzie dobrze, jak będzie twarda i zamknięta
ja osobiście szyjkę sprawdzam zawsze wieczorek około 23-ciej
Wg mnie jest twarda i zamknięta
Tyle, że nie wiem jak wygląda miękka i otwarta, hehe.
Ale na chłopski rozum twarda i zamknięta
Dodi lubi tę wiadomość
-
no pewnie Muska:) juz na dniachpewnie wszystko się wyjaśni. Kurcze a moze my znowu w druga stronesie nakrecilysmy he he ja juz za nami nie nadążam, ale jak nas tu więcej czeka na te @ to od razu lepiej czlowiekowi:)
Tyle miłych slow, które tu można usłyszeć od naszych kochanych kolezanek to naprawdę super sprawa.
Muska ja za Ciebie i pozostałe dziolszki trzymam kciuki;)Libra, Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny