plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:sylwia dziękuję, ale tempka spada, więc raczej szanse nikłe
ale to nic nie oznacza,czytalam wczoraj na forach ze dziewczyny nie mialy wogole podwyzszonej tempki tylko 36,6 maksymalnie i byly w ciazy- no chyba ze zle mierzyly tempke ale cuda sie zdarzaja.Ogladalas kiedys moze ,,ciaza z zaskoczenia,, tam to dopiero sa przypadki.Dziewczyny okres normalnie mialy a byly w ciazy i rozne takie inne historie...Libra lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dodi wrote:sylwia dziękuję, ale tempka spada, więc raczej szanse nikłe
ale to nic nie oznacza,czytalam wczoraj na forach ze dziewczyny nie mialy wogole podwyzszonej tempki tylko 36,6 maksymalnie i byly w ciazy- no chyba ze zle mierzyly tempke ale cuda sie zdarzaja.Ogladalas kiedys moze ,,ciaza z zaskoczenia,, tam to dopiero sa przypadki.Dziewczyny okres normalnie mialy a byly w ciazy i rozne takie inne historie...
Sylwi ogladałam wiem masakra ja bym tak nie chciała ehhh to dopiero przeżycia!!!!! -
Witam wszystkich w ten sloneczny, wietrzny poranek:-)
Wczoraj mialam wizyte u mojego gin, potwierdzil ovulacje i kazal teraz spokojnie czekac. Powiedzial ze zaplodnione jajeczko wedruje przez 7 dni z jajowodu do macicy wiec zastanawiam sie czy jest sens wykonac test z krwi np. W srode:-)?
Pozdrawiam i udanego dnia zycze:-)Fedra lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Kaja wrote:sylwia1985 wrote:Dodi wrote:sylwia dziękuję, ale tempka spada, więc raczej szanse nikłe
ale to nic nie oznacza,czytalam wczoraj na forach ze dziewczyny nie mialy wogole podwyzszonej tempki tylko 36,6 maksymalnie i byly w ciazy- no chyba ze zle mierzyly tempke ale cuda sie zdarzaja.Ogladalas kiedys moze ,,ciaza z zaskoczenia,, tam to dopiero sa przypadki.Dziewczyny okres normalnie mialy a byly w ciazy i rozne takie inne historie...
Sylwi ogladałam wiem masakra ja bym tak nie chciała ehhh to dopiero przeżycia!!!!!
e cos ty swietnie !!! dowiadujesz sie w ostatniej chwili ze zaraz bedziesz miala na swiecie dziecko.Ja bym tak chciala.
Mam kolezanke z ktora chodzilam na studia- normalna szczupla dziewczyna ale przez ostatni czas sie delikatnie zaokraglila ale tak na + oczywiscie i ja sie jej kiedys pytam Anka ty w ciazy jestes czy mi sie wydaje, a ona sie rozesmiala i powiedziala ze nic jej o tym niewiadomo ze jest zima sie sie delikatnie zaokraglila jak kazda z nas.Powiedziala ze wlasnie ma okres i narazie sie nie stara... Niedawno poszla do gina bo miala skurcze i strasznie ja podbrzusze bolalo i co sie okazalo ze jest w 5 miesiazu ciazy- nie mogla w to uwiezyc i napisala mi sms ze mialam racje !! a przeeciez miala normalny okres i zadnych objawow-poprostu nic wiec wierze ze cuda sie zdarzaja !!!! -
2 kreski wrote:Witam wszystkich w ten sloneczny, wietrzny poranek:-)
Wczoraj mialam wizyte u mojego gin, potwierdzil ovulacje i kazal teraz spokojnie czekac. Powiedzial ze zaplodnione jajeczko wedruje przez 7 dni z jajowodu do macicy wiec zastanawiam sie czy jest sens wykonac test z krwi np. W srode:-)?
Pozdrawiam i udanego dnia zycze:-)
zazdroszcze. Ja gtez jak okres dostane to umowie sie do gina ale musze strzelic blisko owulki zeby mi zobaczyl czy wogole ja mam -
2 kreski wrote:Witam wszystkich w ten sloneczny, wietrzny poranek:-)
Pozdrawiam i udanego dnia zycze:-)
Hej. Jesli jestes dzisiaj 7 dni po owulacji to w srode juz na 100% wyjdzie Ci test z krwi, nawet we wtorek.
Wykrywalne stężenie beta-HCG w surowicy krwi i moczu kobiety ciężarnej można stwierdzić po 48 godzinach od zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej. Zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 8 dniem po zapłodnieniu, tyle bowiem trwa wędrówka zapłodnionej komórki przez jajowód do jamy macicy. Najszybciej zatem można rozpoznać ciążę wykonując test ciążowy z moczu lub badanie krwi w 7-9 dniu po zapłodnieniu. -
nick nieaktualnyWitam dziewczynki!!
Przyjemnej soboty wam życzę !!
Moja tempka poszła o ciut do góry ale mój organizm daje znaki mi że @ się zbliża!!!Grypa mnie męczy dalej i chyba jak dostanę @ to na antybiotykach wyląduję bo druga grypa w miesiącu to nie dobrze!!
She śliczny awater!!!
Buziole!!Dodi, Fedra, Kaja, Muska, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmicizia wrote:Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Muska....................2.....31lat...........02.03..................dolnośląskie
Woseba…………..14....24lata……...02.03…………….podkarpackie
Dodi ......................4.....29lat...........03.03..................śląskie
kopciuszek126.....15....29lat............03.03..................łódzkie
AGA30.................26.....30lat...........06.03......IUI……opolskie
sylwia1985............7......27 lat...........06.03 ............... podkarpackie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
kiti.........................5......25lat............11.03..................małopolskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Beata....................8......29lat............15.03..................mazowieckie
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
ale mi się ta tabelka podoba
a mi się spodoba, jak od góry do dołu będę same fasolinki! z muzarcią i fedrą w komplecie:)Dodi, Fedra, mala29_, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA:) mam nadzieje, że dzisiaj się już lepiej czujesz...
Rutka... widzę taktyka obrana, kuruj się i do dzieła:) wiosna idzie... czas najwyższy się rozmnożyć
Muzarciu... Tobie to sił i poprawy samopoczucia życzę...
Mała29_ doskonalę Cię rozumiem... ja zaczynam się czuć podobnie...
buziam wszystkie i zabieram się za sprzątanie:) u nas piękna pogoda, cieplutko, okna pootwierane, ptaszki ćwierkają - wiosna wiosna:)Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja widzę, ze tu zamiast fasolektomorze czerwone nas zaraz zaleje:/
Kaju a dlaczego mówisz ze się przyplatala juz? Poka Ci juz @ do drzwi?
Sylwia ja osobiście oglądałam ten program, ale dla mnie ta ciąża z zaskoczenia to czyste pierdoły. Nie mowie, ze takie przypadki się nie zdarzają, ale żeby do samego porodu nic nie wiedzieć?