plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:ach to słońce dziś u Ciebie Effcia...a niech tam...Wam się też słonko należy;-)Dziewczyny jak mi się dziś dobrze pisze...a powinnam trochę ponadrabiać czytanie, nie za dużo ale potrzeba spokoju na to...Kochane moje chciałabym się zabrać za obiadek i w ogóle za uprzyjemnienie atmosfery w niedzielę moim chłopakom...opuszczam Was dziś niechętnie....udanej niedzieli wszystkim obecnym i nieobecnym...
u mnie już drugi dzień ładnie słoneczko zagląda przez okna:)Trzymaj się Muzarciu
Dodi ja również Cię witam serdecznie-powinni zakazać handlu w niedziele ludzie też chcą odpocząćDodi lubi tę wiadomość
-
Dodi wrote:Effciu też jestem tego zdania a co najlepsze to ja w Banku pracuje i w niedziele też he he śmiech na sali. Widzę, ze wykresik ładny póki co:)
a dlaczego ja myślałam że Ty pracujesz w galerii handlowej-musiałam Cię z kimś pomylić tylko nie wiem z kim(nie ważne)Ja uważam,że niedziele każdy powinien mieć wolną!PozdrawiamDodi lubi tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Effcia z rozpędu skasowałam priva, bo był wśród lajków...jak znajdziesz chwilkę to skopiuj od siebie i wklej mi odpowiedź, bo w ostatnim momencie się zorientowałam...przepraszam kochana...odczytałam już w locie kasowania, "najważniejsze, że ..."
już przesłałam druga:) -
Effcia28 wrote:Dodi wrote:Effciu też jestem tego zdania a co najlepsze to ja w Banku pracuje i w niedziele też he he śmiech na sali. Widzę, ze wykresik ładny póki co:)
a dlaczego ja myślałam że Ty pracujesz w galerii handlowej-musiałam Cię z kimś pomylić tylko nie wiem z kim(nie ważne)Ja uważam,że niedziele każdy powinien mieć wolną!Pozdrawiam
bo ja mam placówkę właśnie w centrum handlowym, nic nie pomylilas;) wczoraj bodajże o tym pisałam. Buzka -
muzarcia wrote:To do jogurcików owocki i już syciej będzie;-)Zajrzę zaraz na Twój wykres;-) Z daleka wygląda ładnie;-)
Wiesz jak to jest- jak czegoś nie można to tego się najbardziej w danym momencie zachciewa
No nic- będzie jogurt z bananem- byle do jutra -
Witam w niedzielny poludnie
my niedawno wstalismy is ezbieramy do kościółka, mdłości znowu szykują sie na zmasowany atak juz prawie niec nie jeste w stanie przełknac, poza mlekiem czekoladowym z biedronki,dobrze ze to troche syte jest ale zmusilam sie i kanapke z serkiem biłaym i rzodkiewka zjadlam i jajeczkiem ,ale tak mnie mdli ze masakra... ale cóz... jakos to musze przeżyc
ogólnie to na zapachy tez rtak sie zaczal mi nos yczulac, ze wszedzei mi wszystko smierdzi..
Sylwia bardzo mi si epodba twoja zmiania nastawienia i podejscia do sprawy, a z modlitwa bardzo dobry pomysl, mysmy pod koniec poprzedniego cyklu z M byli na Jasnej Górze i sie tam ladnie modlilismy i poprawilsmy nasze rrlacjie i efekt taki, ze w najblizszym cyklu nie starajkc sie nam sie udalo, Bóg nam dzieckiem pobłogosłąwil, a wczasie kiedy sie o tym dowiadywalam i czekałam na ta bete, w parafii mielismy nawiedzenie obrazu Jezusa Miłośiernego i relikwi s, Faustyny i Jana Pawłą II a w przypadki to ja nie wierzeogólnie to do dłuższego czasu odmawialam i nadal odmawiam koronke do sw. Rity ona jest od spraw beznadziejnych patronka żon i matek itd polecam ta świętą
i witam nową kolezankę
to zmykam sie szykowac do kosciółka, miłej niedzieli dziewczynki
Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Effcia28 wrote:Dodi wrote:Effciu też jestem tego zdania a co najlepsze to ja w Banku pracuje i w niedziele też he he śmiech na sali. Widzę, ze wykresik ładny póki co:)
a dlaczego ja myślałam że Ty pracujesz w galerii handlowej-musiałam Cię z kimś pomylić tylko nie wiem z kim(nie ważne)Ja uważam,że niedziele każdy powinien mieć wolną!Pozdrawiam
bo ja mam placówkę właśnie w centrum handlowym, nic nie pomylilas;) wczoraj bodajże o tym pisałam. Buzka
no to dobrze mi się zdawało,że to Ty pisałaś:)jeśli chodzi o wykres to ja ie na tym za bardzo nie znam wiem tylko że w miarę jest dobrze bo jest niższa faza temperatur i wyższa.Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Miłej niedzieli Kobitki!!!
U mnie znowu spadek tempki więc nic tylko odlicać dni do @!!!
I tak nic z tego nie będzie!!!Może innym razem się uda !!!
@ przyjdzie i pauza w staraniach niestety!!Życie!!!!
Aga dlaczego pauza trzeba iść za ciosem?
Fredziu poprostu chłopa w domu nie bedzie a niewiadomo kied znowu urlop dostanie żeby do IUI podejść!! -
nick nieaktualnyI jak tam leci niedziela!! ja zostałam na pół dnia sama bo mój M pojechal na mecz sobie !! Zaczną się samotne niedziele niestety u mnie!!!
Dołka mam jakiegoś dziś głowa mnie rąbie grypa przechodzi tylko katar mam jeszcze!!! żołądek mnie boli chyba się przejadłam!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszytstkie kobietki obecne i nieobecne jeszcze na forum!!Chciałam zyczyć miłej niedzieli.U mnie jak wiecie z wykresu i tabelki nic z tego-@ przyszła.Nie wiem czy nie trzeba odpocząc od starań i od internetu-mąż mi zabrania czytać i mierzyć tempki-po prostu co ma być to będzie!!!buziaki
Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny