X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia z rozpędu skasowałam priva, bo był wśród lajków...jak znajdziesz chwilkę to skopiuj od siebie i wklej mi odpowiedź, bo w ostatnim momencie się zorientowałam...przepraszam kochana...odczytałam już w locie kasowania, "najważniejsze, że ..."

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    ach to słońce dziś u Ciebie Effcia...a niech tam...Wam się też słonko należy;-)Dziewczyny jak mi się dziś dobrze pisze...a powinnam trochę ponadrabiać czytanie, nie za dużo ale potrzeba spokoju na to...Kochane moje chciałabym się zabrać za obiadek i w ogóle za uprzyjemnienie atmosfery w niedzielę moim chłopakom...opuszczam Was dziś niechętnie....udanej niedzieli wszystkim obecnym i nieobecnym...

u mnie już drugi dzień ładnie słoneczko zagląda przez okna:)Trzymaj się Muzarciu

Dodi ja również Cię witam serdecznie-powinni zakazać handlu w niedziele ludzie też chcą odpocząć:)

Dodi lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu też jestem tego zdania a co najlepsze to ja w Banku pracuje i w niedziele też he he śmiech na sali. Widzę, ze wykresik ładny póki co:)

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Effciu też jestem tego zdania a co najlepsze to ja w Banku pracuje i w niedziele też he he śmiech na sali. Widzę, ze wykresik ładny póki co:)

a dlaczego ja myślałam że Ty pracujesz w galerii handlowej-musiałam Cię z kimś pomylić tylko nie wiem z kim(nie ważne)Ja uważam,że niedziele każdy powinien mieć wolną!Pozdrawiam

Dodi lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Effcia z rozpędu skasowałam priva, bo był wśród lajków...jak znajdziesz chwilkę to skopiuj od siebie i wklej mi odpowiedź, bo w ostatnim momencie się zorientowałam...przepraszam kochana...odczytałam już w locie kasowania, "najważniejsze, że ..."

już przesłałam druga:)

• Dodi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

a dlaczego ja myślałam że Ty pracujesz w galerii handlowej-musiałam Cię z kimś pomylić tylko nie wiem z kim(nie ważne)Ja uważam,że niedziele każdy powinien mieć wolną!Pozdrawiam

bo ja mam placówkę właśnie w centrum handlowym, nic nie pomylilas;) wczoraj bodajże o tym pisałam. Buzka

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    To do jogurcików owocki i już syciej będzie;-)Zajrzę zaraz na Twój wykres;-) Z daleka wygląda ładnie;-)

Wiesz jak to jest- jak czegoś nie można to tego się najbardziej w danym momencie zachciewa ;)
    No nic- będzie jogurt z bananem- byle do jutra ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w niedzielny poludnie :)

my niedawno wstalismy is ezbieramy do kościółka, mdłości znowu szykują sie na zmasowany atak juz prawie niec nie jeste w stanie przełknac, poza mlekiem czekoladowym z biedronki,dobrze ze to troche syte jest ale zmusilam sie i kanapke z serkiem biłaym i rzodkiewka zjadlam i jajeczkiem ,ale tak mnie mdli ze masakra... ale cóz... jakos to musze przeżyc

ogólnie to na zapachy tez rtak sie zaczal mi nos yczulac, ze wszedzei mi wszystko smierdzi..

Sylwia bardzo mi si epodba twoja zmiania nastawienia i podejscia do sprawy, a z modlitwa bardzo dobry pomysl, mysmy pod koniec poprzedniego cyklu z M byli na Jasnej Górze i sie tam ladnie modlilismy i poprawilsmy nasze rrlacjie i efekt taki, ze w najblizszym cyklu nie starajkc sie nam sie udalo, Bóg nam dzieckiem pobłogosłąwil, a wczasie kiedy sie o tym dowiadywalam i czekałam na ta bete, w parafii mielismy nawiedzenie obrazu Jezusa Miłośiernego i relikwi s, Faustyny i Jana Pawłą II a w przypadki to ja nie wierze :) ogólnie to do dłuższego czasu odmawialam i nadal odmawiam koronke do sw. Rity ona jest od spraw beznadziejnych patronka żon i matek itd polecam ta świętą :)

i witam nową kolezankę :)

to zmykam sie szykowac do kosciółka, miłej niedzieli dziewczynki :)

Effcia28, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Effcia28 wrote:
    Dodi wrote:

bo ja mam placówkę właśnie w centrum handlowym, nic nie pomylilas;) wczoraj bodajże o tym pisałam. Buzka

no to dobrze mi się zdawało,że to Ty pisałaś:)jeśli chodzi o wykres to ja ie na tym za bardzo nie znam wiem tylko że w miarę jest dobrze bo jest niższa faza temperatur i wyższa.

Dodi lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koram ja tez Cię witam bardzo serdecznie u nas:)

karoam lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Miłej niedzieli Kobitki!!!
    U mnie znowu spadek tempki więc nic tylko odlicać dni do @!!!
    I tak nic z tego nie będzie!!!Może innym razem się uda !!!
    @ przyjdzie i pauza w staraniach niestety!!:-( :-) Życie!!!!

Aga dlaczego pauza trzeba iść za ciosem?

Fredziu poprostu chłopa w domu nie bedzie a niewiadomo kied znowu urlop dostanie żeby do IUI podejść!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak tam leci niedziela!! ja zostałam na pół dnia sama bo mój M pojechal na mecz sobie !! Zaczną się samotne niedziele niestety u mnie!!!
    Dołka mam jakiegoś dziś głowa mnie rąbie grypa przechodzi tylko katar mam jeszcze!!! żołądek mnie boli chyba się przejadłam!!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga już nie długo może się okaże że nie będziesz sama zostawała w niedzielne przedpołudnia-tego Ci życzę:)

AGA 30, Libra, Amicizia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Aga już nie długo może się okaże że nie będziesz sama zostawała w niedzielne przedpołudnia-tego Ci życzę:)

Ach Effcia jeszcze trochę muszę poczekać !!! dobrze ze chociaż kota mam:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus ten twój wykresik jakiś dziwaczny i zwariowany jest :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    agus ten twój wykresik jakiś dziwaczny i zwariowany jest :)

No i bezowocny mała będzie!! Coś mi się zdaje że @ przyjdzie i to już dziś!!! moja szyjka nisko otwarta a miekka jak futro mojego kota!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś trochę za szybko chyba nie ta @ miała by przyjść dopiero masz 9 dzień po

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszytstkie kobietki obecne i nieobecne jeszcze na forum!!Chciałam zyczyć miłej niedzieli.U mnie jak wiecie z wykresu i tabelki nic z tego-@ przyszła.Nie wiem czy nie trzeba odpocząc od starań i od internetu-mąż mi zabrania czytać i mierzyć tempki-po prostu co ma być to będzie!!!buziaki

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Aguś trochę za szybko chyba nie ta @ miała by przyjść dopiero masz 9 dzień po

No Effcia za szybko według wkresu!!!! ale czuję poprostu że lada momrnt mnie krew zaleje !!!No chyba że sie mylę!!!:-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 3 marca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus nie za szybko zbadałaś ją zawsze badałaś później jeśli mi się coś wydaje nieprawdaż ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ