plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
pa zosia:)
-
trzeba aktualizować naszą tabele
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki! Mój M. wynalazł w TESCO testy za 5 zł o czułości 10 :D:D Jeden zrobiłam przed chwilą (bo gdzież bym się powstrzymała... kij, ze to nie mocz poranny:D) a drugi zrobię rano
Kreska jest bardziej widoczna niż na tamtym, ale nadal jest blada widać ją jak najbardziej na zdjęciu ale ta słabość tej kreski mnie przeraża Oto wynik:
http://www.voila.pl/451/avgad/?1
sorry za jakość zdjęcia ale mój telefon niestety tak właśnie robi fotki...she, mauysia lubią tę wiadomość
-
ja jutro rano wybieram się na betę, zrobię też chyba progesteron; a po 48 godzinach powtórzę betę; do lekarza idę 9 listopada - to będzie koniec 6-tego tygodnia, więc chyba nie za wcześnie? Byłam umówiona, żeby obgadać wyniki progesteronu, które robiłam w 12 tego cyklu; tak sobie dzisiaj myślałam czy w 11 dc tego cyklu (dzień przed tymi badaniami progesteronu) lekarz mógł jakoś źle wpłynąć na mojego Mikrusa... bo w 8 dc miałam owulację, on potwierdził w tym 11 dniu że owulka już była bo było ciałko żółte. No ale czy tym usg mógł jakoś maleństwu zaszkodzić skoro ono się jeszcze nie przykleiło? Chyba wyolbrzymiam?
-
USG ponoć nie szkodzi w żadnej fazie ciąży więc myślę, ze spokojnie można zrobić Ja to sobie myślę, ze może ovu rzeczywiście ma rację z tą moją owulacją (że jednak była 20dc a nie 19dc) dlatego może te testy tak kiepsko wychodzą? Aczkolwiek ten jest z wieczornego moczu a mimo to jest ciemniejszy od tamtych... czyli, ze jutro rano moze wyjść dużo wyraźniejszy wynik Chyba zaczynam się cieszyć w końcu 3 testy kreskę pokazały... ale jak to kurde możliwe?
-
głupia jestem - tak się trochę przeraziłam, że tym usg to on mógł 'przetrącić' maleństwo hehehe no ale przecież ono gdzieś tam dalej było + było takim mikrusem że go nawet nie traił tym usg hehe sorry, ale to moja pierwsza ciąża i czuję, że będę jeszcze nie raz panikować
-
BellaRosa wrote:Dziewczynki! Mój M. wynalazł w TESCO testy za 5 zł o czułości 10 :D:D Jeden zrobiłam przed chwilą (bo gdzież bym się powstrzymała... kij, ze to nie mocz poranny:D) a drugi zrobię rano
Kreska jest bardziej widoczna niż na tamtym, ale nadal jest blada widać ją jak najbardziej na zdjęciu ale ta słabość tej kreski mnie przeraża Oto wynik:
http://www.voila.pl/451/avgad/?1
sorry za jakość zdjęcia ale mój telefon niestety tak właśnie robi fotki...
bella widać wyraźnie 2 krechy na bank fasoleczkaBellaRosa lubi tę wiadomość
-
bella i ja cieszę się razem z tobą rozsiewajcie z she pozytywne fluidy
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny idę spać.. a wy serduszkujcie, przytulajcie, kiziajcie OBY SKUTECZNIE!
Mała! Trzymam z całych sił kciuki żeby @ nie przyszła!!! Dzisiaj smarując się tą wodą pomyślę o Tobie, żeby na Ciebie to przeszło... Myślę, że Pan Bóg to jakoś załatwi Ja wierzę!
She a Ty idź poleniuchuj... wypocznij i pogłasiaj brzuchol ode mnieshe lubi tę wiadomość
-
dobranoc
-
no ja też się zbieram do spania brzusiol pogłaskany, Bella Ty też ode mnie pogłaszcz (co za dziwny wyraz ) swój brzusio.
No i oczywiście trzymam za pozostałe dziewczynki kciuki - na pewno się uda!
buziaczki kochane i dobrej nocki :*BellaRosa lubi tę wiadomość