plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolaryzacja artykuł a propo planowania płci dziecka ale można to chyba wziąć pół serio...chociaż jakby chciała jakaś z Was popróbować...to coś jak siekiera pod łóżkiem kiedys miała gwarantować chłopca;-)to z jakiegoś bloga zrzuciłam...
Jest taka teoria (powtarzam - teoria) mówiąca o tym, że plemniki męskotwórcze naładowane są dodatnio, zaś żeńskotwórcze - ujemnie. Komórka jajowa zaś, w zależności od wielu czynników, może być naładowana:
-dodatnio - wtedy przyciąga plemniki naładowane ujemnie, czyli żeńskie
- ujemnie - wtedy przyciąga plemniki naładowane dodatnio, czyli męskie.
Liczba plemników więc, otaczających komórkę, nie ma żadnego znaczenia. Jeśliby komórkę jajową otaczało 70% plemników żeńskich - naładowanych ujemnie, a komórka jajowa byłaby w obecnej chwili naładowana także ujemnie, wtenczas przyciąga tylko i wyłącznie plemniki naładowane dodatnio, pomimo tego że będzie ich dużo mniej.Różne przedmioty, zjawiska, mają więc wpływ na to, jak naładowana jest komórka jajowa, warto więc zapoznać się z nimi (choć jeszcze raz powtarzam - jest to jak na razie, tylko teoria)
Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników męskich przez komórkę jajową:
- dym
- energia elektryczna (telefon komórkowy, prostownica, komputer, telewizor, klimatyzacja, mikrofalówka)
-pełnia księżyca
- kadzidło
- złoto
- piec
-olejki ( eukaliptusowy,pinowy, rozmarynowy, goździkowy, jałowcowy, tymiankowy)
-pełnia księżyca.
Przedmioty, zjawiska, wpływające na przyciąganie plemników żeńskich:
-woda (wodospady, prysznic, fontanna, deszcz)
-ogień
- lampa solna
- księżyc w nowiu
- oleje (grejfrutowy,pomarańczowy, cytrynowy, lawendowy,bergamotowy)
- wiatr
- świeca z wosku pszczelego
- kamienie( ametyst, kwarcowy,ONYX)
- rośliny
- węgiel drzewny.
Nie wystarczy otoczyć się odpowiednimi przedmiotami, w zależności od pożądanej płci. Ważne jest także, by ograniczyć te, które mają wpływ na płeć przeciwną.
Dla mnie - nałatwiejsza rzecz w tym całym staraniu! Jeszcze więcej komputera, jeszcze więcej TV;-))
Ponoć na odpowiednie naładowanie komórki jajowej wpływa także dieta, bowiem ph zjadanych przez nas produktów, przyczynia się do odpowiedniego naładowania komórki.
Jeśli spożywamy dużo produktów o wysokim ph, wtenczas komórka przyciągać będzie plemniki męskie.
Jeśli zas spożywamy produkry o niskim ph, wtenczas komórka przyciągać będzie plemniki żeńskie.
Znowu więc wracamy do punktu wyjścia..DIETA.klamka, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Monia widze tempka super rośnie..
twój m powinien właśnie wziąc się w garść i zmobilizować żeby jego żołnierzyki przepłynęły dróżkę do jajeczka.
hej kochana...niby rośnie..ale co z tego..i tak sie skonczy jak zwykle...a twój m niedobzre ze pali fakji:(one sa najgorszym wrogiem plemniczków:(a duz o ich fajczy dziennie?
Bella kochana z calego serduszka jeszce raz gratuluje :)chyba muszisz mi wysłac tej wody co smarujesz brzusio:)moze to mi pomoze ;)bo u Ciebie zadziałało pieronem;).Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 07:27
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no też go faszeruję witaminką C, mam nadzieję że pomoże.
a czy dużo pali? cóż kiedyś paczkę dziennie. a teraz jak od sierpnia kupił elektronicznego to paczka starcza mu na 3 dni jakoś tak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 07:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrawie równo jedziemy...tylko mój cykl może trwać znów 90-120 albo 240 dni...ale co tam...będę drukować wykres dla lekarza na ręczniku papierowym z velveta...tym co mieści 12 rolek;-)
TO JEST MYŚL!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 07:39
zosia-ktosia, she lubią tę wiadomość
-
Monia dzięki wielkie :* i... rzeczywiście mogę wam powysyłać tej wody!
[email protected] to mój e-mail. Jesli któraś chce to niech mi adres swój wyśle
Nie mam tego dużo, bo słoiczek, ale tego nie trzeba wcale używać dużo tylko na palec i posmarować brzuchol Więc dla każdej wystarczy Jak któraś chętna to wysłać maila koniecznie! ))zosia-ktosia, Woseba lubią tę wiadomość
-
Muzarcia to pępkowe to bym z Tobą oblała najchętniej ale kurde no nie mogę ;P
Mój mąż dzisiaj do mnie w łazience: Ty naprawdę jesteś w ciąży! Zobacz że widac te kreski! Czy ja już mogę wreszcie to oblać czy czekać muszę na kolejne 10 testów?
Mozesz oblewać z moim M ;Pzosia-ktosia, klamka, muzarcia, Woseba lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Muzarcia to pępkowe to bym z Tobą oblała najchętniej ale kurde no nie mogę ;P
Mój mąż dzisiaj do mnie w łazience: Ty naprawdę jesteś w ciąży! Zobacz że widac te kreski! Czy ja już mogę wreszcie to oblać czy czekać muszę na kolejne 10 testów?
Mozesz oblewać z moim M ;P
masz fajnego tego męża. dobre dobre. jak zaczniemy wszystkie oblewać to wpadniemy w alkoholizm. no chyba że soczkeim pomarańczowym.BellaRosa lubi tę wiadomość