X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2012, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella Suuuper :) widać 2 kreski mimo kiepskiej jakości więc tym bardziej powód do radości jest :) CZAAAAAD :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzielec a ty powiedz swijemu wykresowi żeby w końcu 2 kreseczki ci wyskoczyły..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2012, 20:44

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2012, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam i nawet rozmawiałam dzisiaj z moją sąsiadką która urodziła miesiąc temu 5 dni po spodziewanym @ test negatywny dopiero po 13 dniach po spodziewanym @ test wyszedł pozytywny. Przy moich 36-cio dniowych cyklach zatem jeszcze czekam. Teraz jest dopiero 38 czyli tak jakby 2 dni po spodziewanym @. POstawnowiłam, że jak @ się nie pojawi jeszcze przez ten tydzień to w następny poniedziałek jadę na betę. Teraz się nie nakręcam i czekam na @. Jakoś tak wewnętrznie nie czuję że się udało. Pożyjemy, zobaczymy. Dziękuję Wam za wsparcie :)

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana;-) Dziś tempka minimalnie w górę. Nie wiem czy się nie popłaczę jak zobaczę, że w ogóle ovu u mnie występuje. Chociaż mam dziwne przeczucie, że coś pójdzie nie tak...może już teraz po raz ostatni uda mi się wytrwać w postanowieniu i zejdzie to powietrze ze mnie jak z balonika...nie szaleję, nie tnę drastycznie kalorii a cosik się ruszyło...2 kg mniej...albo raczej 2 litry mniej...mimo to trzymajcie kciuki...

• she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciu - może wkrótce ovu zaznaczy Ci owulację w 16 lub 17 dc. Więc nie martw się na zapas kochana :) a 2 kg mniej to już sukces! ja żałuję, że nie udało mi się schudnąć trochę przed zajściem. Może inaczej - że nie postarałam się schudnąć ;-)

muzarcia lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzień dobry oczywiście :) jakoś tak z "grubej rury" zaczęłam i się nie przywitałam :( siedzę jeszcze w domu, bo idę na badania krwi, a laboratorium czynne jest od 7:30
    miłego dnia dla Ciebie Mazurciu i wszystkich babeczek, które włączą się później :)

muzarcia lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja ważę raz tyle co powinnam;-) także w ogóle się nie przejmuj kochana she, że nie zmniejszyłaś wagi zanim zaszłaś...Fajnie, że napisałaś...to miłe...powodzenia na badaniach...obyś nie musiała czekać w długiej kolejce...Tobie również miłego dnia...i wszystkim naszym kobietkom również...

mala gdzie Ty się podziewasz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 06:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry w ten poniedzialkowy poranek:) u mnie tempka powoli zjezdza w dol, wiec jestem bardzo zadowolona:) wczoraj poogladalam wszyskieg filmiki na youtubie, ktore proponowalyscie i ten dokument BBC jest rewelacyjny. Ogladalam go caly kiedys. Wogole to jest wiecej odcinkow, o roznych czesciach ciala, swietny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 06:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki;)ja tez ogąłdałam te filmiki troche :)a jak pokazałam m jaka droge musza przejsc plemniczki...to stwierdził ze jego napewno nie sa tak silne..zeby z tyloma przeszkodami sie zmierzyć...i weź tu mysl pozytywnie..:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha fajnie zrobili z tymi zaproszeniami do przyjaciólek :)chyba wszystkim powysyłałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi tez sie bardzo podoba... oczywiscie nie dziala jeszcze tak, jak powinno, ale mam nadzieje, ze naprawia:)

• she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam w kolejce na bete. Ale tylko 2 osoby przede mna :)

klamka, muzarcia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)
    No te filmiki z wczoraj są świetne :)))
    Zosiu ja widzę, że Twój M wziął Cię porządnie w obroty!!!
    Ciekawe co u Małej...
    Klameczko u Ciebie chyba zaczyna nadchodzić owulka :> więc działaj Kochana, działaj!
    Monisia- plemniki są właśnie tak stworzone, że tą drogę są wstanie przebyć! Więc niech ten Twój M już nie wydziwia....:P I Ty też nie wydziwiaj. Trzeba być dobrej myśli!

she, klamka, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella robisz test jeszcze raz?

BellaRosa, muzarcia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she, mam nadzieje, ze beta wyjdzie przepiekna:)

bellarosa, idziesz robic bete, czy jeszcze czekasz?

No u mnie jeszcze sluzu nie ma, pewnie za jakies dwa, trzy dni sie zacznie... ale powoli sie juz rozkrecamy;)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki.
    tak jak myslałam owulację zaznaczył mi 17 dnia. wobec tego serduszkowanie było 3 dni przed 1 dzień przed i w dzień owulacji.. marne szanse..zwłaszcza że mój m pali fajki a to oslabia plemniczki. co prawda łyka wit c ale efekty będzie widac dopiero za jakiś czas.. no ćóż, czekam zobaczę co yjdzie z tego cyklu.

mam nadzieje że humorek wam dopisuje.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia widze tempka super rośnie..
    twój m powinien właśnie wziąc się w garść i zmobilizować żeby jego żołnierzyki przepłynęły dróżkę do jajeczka.

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test zrobiłam, kreska wyszła ciut ciemniejsza niż wczoraj ;P stwierdziłam, że skoro nie plamię, nie czuje się źle ( w sensie brzuch mnie nie boli jak na okres), szyjka jest wysoko i zamknięta to nie mam co panikować z betą i po prostu za tydzień pójdę do lekarza. Dosyć tego testowania i sprawdzania! Pora zacząć się cieszyć! Bo osiwieję :D

klamka, she lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się bardzo bella.
    jeszcze raz gratulacje.

BellaRosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś czytałam co przyciąga plemniki a co odpycha...kurczaki pieczone gdzie to było?! gdzie to było!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 07:18

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ