X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2012, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella Suuuper :) widać 2 kreski mimo kiepskiej jakości więc tym bardziej powód do radości jest :) CZAAAAAD :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 28 października 2012, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudzielec a ty powiedz swijemu wykresowi żeby w końcu 2 kreseczki ci wyskoczyły..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2012, 20:44

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2012, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak się zastanawiam i nawet rozmawiałam dzisiaj z moją sąsiadką która urodziła miesiąc temu 5 dni po spodziewanym @ test negatywny dopiero po 13 dniach po spodziewanym @ test wyszedł pozytywny. Przy moich 36-cio dniowych cyklach zatem jeszcze czekam. Teraz jest dopiero 38 czyli tak jakby 2 dni po spodziewanym @. POstawnowiłam, że jak @ się nie pojawi jeszcze przez ten tydzień to w następny poniedziałek jadę na betę. Teraz się nie nakręcam i czekam na @. Jakoś tak wewnętrznie nie czuję że się udało. Pożyjemy, zobaczymy. Dziękuję Wam za wsparcie :)

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 05:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana;-) Dziś tempka minimalnie w górę. Nie wiem czy się nie popłaczę jak zobaczę, że w ogóle ovu u mnie występuje. Chociaż mam dziwne przeczucie, że coś pójdzie nie tak...może już teraz po raz ostatni uda mi się wytrwać w postanowieniu i zejdzie to powietrze ze mnie jak z balonika...nie szaleję, nie tnę drastycznie kalorii a cosik się ruszyło...2 kg mniej...albo raczej 2 litry mniej...mimo to trzymajcie kciuki...

• she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciu - może wkrótce ovu zaznaczy Ci owulację w 16 lub 17 dc. Więc nie martw się na zapas kochana :) a 2 kg mniej to już sukces! ja żałuję, że nie udało mi się schudnąć trochę przed zajściem. Może inaczej - że nie postarałam się schudnąć ;-)

muzarcia lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i dzień dobry oczywiście :) jakoś tak z "grubej rury" zaczęłam i się nie przywitałam :( siedzę jeszcze w domu, bo idę na badania krwi, a laboratorium czynne jest od 7:30
    miłego dnia dla Ciebie Mazurciu i wszystkich babeczek, które włączą się później :)

muzarcia lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja ważę raz tyle co powinnam;-) także w ogóle się nie przejmuj kochana she, że nie zmniejszyłaś wagi zanim zaszłaś...Fajnie, że napisałaś...to miłe...powodzenia na badaniach...obyś nie musiała czekać w długiej kolejce...Tobie również miłego dnia...i wszystkim naszym kobietkom również...

mala gdzie Ty się podziewasz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 06:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry w ten poniedzialkowy poranek:) u mnie tempka powoli zjezdza w dol, wiec jestem bardzo zadowolona:) wczoraj poogladalam wszyskieg filmiki na youtubie, ktore proponowalyscie i ten dokument BBC jest rewelacyjny. Ogladalam go caly kiedys. Wogole to jest wiecej odcinkow, o roznych czesciach ciala, swietny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 06:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki;)ja tez ogąłdałam te filmiki troche :)a jak pokazałam m jaka droge musza przejsc plemniczki...to stwierdził ze jego napewno nie sa tak silne..zeby z tyloma przeszkodami sie zmierzyć...i weź tu mysl pozytywnie..:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha fajnie zrobili z tymi zaproszeniami do przyjaciólek :)chyba wszystkim powysyłałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi tez sie bardzo podoba... oczywiscie nie dziala jeszcze tak, jak powinno, ale mam nadzieje, ze naprawia:)

• she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czekam w kolejce na bete. Ale tylko 2 osoby przede mna :)

klamka, muzarcia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki :)
    No te filmiki z wczoraj są świetne :)))
    Zosiu ja widzę, że Twój M wziął Cię porządnie w obroty!!!
    Ciekawe co u Małej...
    Klameczko u Ciebie chyba zaczyna nadchodzić owulka :> więc działaj Kochana, działaj!
    Monisia- plemniki są właśnie tak stworzone, że tą drogę są wstanie przebyć! Więc niech ten Twój M już nie wydziwia....:P I Ty też nie wydziwiaj. Trzeba być dobrej myśli!

she, klamka, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • she Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella robisz test jeszcze raz?

BellaRosa, muzarcia lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she, mam nadzieje, ze beta wyjdzie przepiekna:)

bellarosa, idziesz robic bete, czy jeszcze czekasz?

No u mnie jeszcze sluzu nie ma, pewnie za jakies dwa, trzy dni sie zacznie... ale powoli sie juz rozkrecamy;)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki.
    tak jak myslałam owulację zaznaczył mi 17 dnia. wobec tego serduszkowanie było 3 dni przed 1 dzień przed i w dzień owulacji.. marne szanse..zwłaszcza że mój m pali fajki a to oslabia plemniczki. co prawda łyka wit c ale efekty będzie widac dopiero za jakiś czas.. no ćóż, czekam zobaczę co yjdzie z tego cyklu.

mam nadzieje że humorek wam dopisuje.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia widze tempka super rośnie..
    twój m powinien właśnie wziąc się w garść i zmobilizować żeby jego żołnierzyki przepłynęły dróżkę do jajeczka.

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    test zrobiłam, kreska wyszła ciut ciemniejsza niż wczoraj ;P stwierdziłam, że skoro nie plamię, nie czuje się źle ( w sensie brzuch mnie nie boli jak na okres), szyjka jest wysoko i zamknięta to nie mam co panikować z betą i po prostu za tydzień pójdę do lekarza. Dosyć tego testowania i sprawdzania! Pora zacząć się cieszyć! Bo osiwieję :D

klamka, she lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 29 października 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się bardzo bella.
    jeszcze raz gratulacje.

BellaRosa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś czytałam co przyciąga plemniki a co odpycha...kurczaki pieczone gdzie to było?! gdzie to było!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 07:18

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ