plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak się zastanawiam i nawet rozmawiałam dzisiaj z moją sąsiadką która urodziła miesiąc temu 5 dni po spodziewanym @ test negatywny dopiero po 13 dniach po spodziewanym @ test wyszedł pozytywny. Przy moich 36-cio dniowych cyklach zatem jeszcze czekam. Teraz jest dopiero 38 czyli tak jakby 2 dni po spodziewanym @. POstawnowiłam, że jak @ się nie pojawi jeszcze przez ten tydzień to w następny poniedziałek jadę na betę. Teraz się nie nakręcam i czekam na @. Jakoś tak wewnętrznie nie czuję że się udało. Pożyjemy, zobaczymy. Dziękuję Wam za wsparcie
-
nick nieaktualnyDzień dobry z rana;-) Dziś tempka minimalnie w górę. Nie wiem czy się nie popłaczę jak zobaczę, że w ogóle ovu u mnie występuje. Chociaż mam dziwne przeczucie, że coś pójdzie nie tak...może już teraz po raz ostatni uda mi się wytrwać w postanowieniu i zejdzie to powietrze ze mnie jak z balonika...nie szaleję, nie tnę drastycznie kalorii a cosik się ruszyło...2 kg mniej...albo raczej 2 litry mniej...mimo to trzymajcie kciuki...
-
Mazurciu - może wkrótce ovu zaznaczy Ci owulację w 16 lub 17 dc. Więc nie martw się na zapas kochana a 2 kg mniej to już sukces! ja żałuję, że nie udało mi się schudnąć trochę przed zajściem. Może inaczej - że nie postarałam się schudnąć
muzarcia lubi tę wiadomość
-
i dzień dobry oczywiście jakoś tak z "grubej rury" zaczęłam i się nie przywitałam siedzę jeszcze w domu, bo idę na badania krwi, a laboratorium czynne jest od 7:30
miłego dnia dla Ciebie Mazurciu i wszystkich babeczek, które włączą się późniejmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko ja ważę raz tyle co powinnam;-) także w ogóle się nie przejmuj kochana she, że nie zmniejszyłaś wagi zanim zaszłaś...Fajnie, że napisałaś...to miłe...powodzenia na badaniach...obyś nie musiała czekać w długiej kolejce...Tobie również miłego dnia...i wszystkim naszym kobietkom również...
mala gdzie Ty się podziewasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 06:04
-
nick nieaktualnydzien dobry w ten poniedzialkowy poranek:) u mnie tempka powoli zjezdza w dol, wiec jestem bardzo zadowolona:) wczoraj poogladalam wszyskieg filmiki na youtubie, ktore proponowalyscie i ten dokument BBC jest rewelacyjny. Ogladalam go caly kiedys. Wogole to jest wiecej odcinkow, o roznych czesciach ciala, swietny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2012, 06:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
No te filmiki z wczoraj są świetne ))
Zosiu ja widzę, że Twój M wziął Cię porządnie w obroty!!!
Ciekawe co u Małej...
Klameczko u Ciebie chyba zaczyna nadchodzić owulka :> więc działaj Kochana, działaj!
Monisia- plemniki są właśnie tak stworzone, że tą drogę są wstanie przebyć! Więc niech ten Twój M już nie wydziwia.... I Ty też nie wydziwiaj. Trzeba być dobrej myśli!she, klamka, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki.
tak jak myslałam owulację zaznaczył mi 17 dnia. wobec tego serduszkowanie było 3 dni przed 1 dzień przed i w dzień owulacji.. marne szanse..zwłaszcza że mój m pali fajki a to oslabia plemniczki. co prawda łyka wit c ale efekty będzie widac dopiero za jakiś czas.. no ćóż, czekam zobaczę co yjdzie z tego cyklu.
mam nadzieje że humorek wam dopisuje. -
test zrobiłam, kreska wyszła ciut ciemniejsza niż wczoraj ;P stwierdziłam, że skoro nie plamię, nie czuje się źle ( w sensie brzuch mnie nie boli jak na okres), szyjka jest wysoko i zamknięta to nie mam co panikować z betą i po prostu za tydzień pójdę do lekarza. Dosyć tego testowania i sprawdzania! Pora zacząć się cieszyć! Bo osiwieję
klamka, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny