plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no nadrobilam. Najpierw sie ucieszylam z dwoch nowych fasolek, a potem zasmucilam progesteronem Agi.
Moj lekarz twierdzi ze jak jest powyzej 3 to owulacja mogla miec miejsce, jednak dopiero powyzej 10 jest to wartosciowa owulacja, przy nizszym wyniku nawet jesli dojdzie do zaplodnienia to bardzo ciezko bedzie z zagniezdzeniem, najczesciej sie nie powodzi wtedy.
Pozatym trzeba patrzec na podane przez laboaratorium normy, bo mogą sie nawet o kilka jednostek roznic.
Agus kurde moze jeszcze zdazy sie cud i sie uda.. ale dziwne jest to ze biorąc duphaston po owulacji, masz tak niski ten wynik, powinien juz cos Ci podwyzszyc. Chociaz to co mowi Rucia to prawda, powinno sie go suplementowac nawet kilka cykli by zadziałał w prz bardzo niskim progesteronie. Chyba na twoim miejscu normalnie reklamacje bym zlozyla na lekarza. Jak mozna przeprowadzac inseminacje bez zrobienia takich podstawowych badan. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Effcia twoj wynik jest ok.
Effcia dobry masz progesteron.Effcia28, Rucia, AGA 30, Fedra, mauysia, Libra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Cześć Plemniczko
Dla mnie sytuacja Agi nie mieści się w głowie.
Dlatego trzeba lekarza pytać, wałkować, zmuszać wręcz o skierowania na badania. Jeżeli nie da, to dla mnie dupa a nie lekarz.
tak ja tez tego nie potrafie zrozumiec, szlak by mnie trafil za te nadzieje, za ten czas, za te pieniadze.. -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Rucia wrote:Cześć Plemniczko
Dlatego trzeba lekarza pytać, wałkować, zmuszać wręcz o skierowania na badania. Jeżeli nie da, to dla mnie dupa a nie lekarz.
tak ja tez tego nie potrafie zrozumiec, szlak by mnie trafil za te nadzieje, za ten czas, za te pieniadze..
Można coś ominąć, ok zdaża się, ale w przypadku gdy jest przeprowadzana inseminacja, to chyba komplet badań powinien być w ręku takiego lekarza. Szkoda tylko teraz jej zdrowia psychicznego -
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Rucia wrote:Cześć Plemniczko
tak ja tez tego nie potrafie zrozumiec, szlak by mnie trafil za te nadzieje, za ten czas, za te pieniadze..
Wiem co Aga30 teraz przezywa ja jak poszłam do innego gin i mi powiedział jak on widzi leczenie ,ze byłam leczona po omacku ,aby kase wyciągnąć!!!!!miała podobne leczenie ,ale nie tak daleko jak ona w tym była ja uciekłam po 7 miesiącach o dniej !!!!!a i teraz mam nowego lekarza i go nie chwale aby nie zapeszyć!!!!Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO 16stej Aga miała pojechać do niego i go opierniczyć, przecież takiej sytuacji nie można puścić płazem. Dodatkowo zjeba należy mu się za to, że nie zrobił jej przed IUI USG. Na ślepo wykonał zabieg.
plemniczka, AGA 30, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:O 16stej Aga miała pojechać do niego i go opierniczyć, przecież takiej sytuacji nie można puścić płazem. Dodatkowo zjeba należy mu się za to, że nie zrobił jej przed IUI USG. Na ślepo wykonał zabieg.
co za ch...j z tego konowała !!!!!!!AGA 30, Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:plemniczka wrote:Rucia wrote:Cześć Plemniczko
Wiem co Aga30 teraz przezywa ja jak poszłam do innego gin i mi powiedział jak on widzi leczenie ,ze byłam leczona po omacku ,aby kase wyciągnąć!!!!!miała podobne leczenie ,ale nie tak daleko jak ona w tym była ja uciekłam po 7 miesiącach o dniej !!!!!a i teraz mam nowego lekarza i go nie chwale aby nie zapeszyć!!!!
Kaja gdy trafiłam do obecnej Pani Gin. zapytała się o moje dotychczasowe leczenie, gdy jej powiedziałam, ze nie leczę się w ogóle, bo lekarze powtarzają mi, że mam czas, to złapała się za głowę.
Strasznie boli mnie to, że nasza polska służba zdrowia jest taka jaka jest, nażeka się na słaby przyrost naturalny, a jak mamy rodzić dzieci, skoro " leczy " się Nas po omacku? -
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia wrote:O 16stej Aga miała pojechać do niego i go opierniczyć, przecież takiej sytuacji nie można puścić płazem. Dodatkowo zjeba należy mu się za to, że nie zrobił jej przed IUI USG. Na ślepo wykonał zabieg.
co za ch...j z tego konowała !!!!!!!
Masz rację, naciagacz i oszust. -
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA30 jestem z Tobą tylko nie uciekaj od NAS!!!!!!!! mam nadzieję ,że znajdziesz nowego i oby rzetelnego lekarza dobrego !!!!!!!!tego Tobie życzę.........
Kaja namawiam Agę, żeby wykupiła sobie abonement albo w LuxMedzie albo Medicoverze. Wtedy ma mozliwośc leczenia się w wielu placówkach współpracujących, Centrach, będzie miała badania w cenie pakietu, zaoszczędzi czas pieniądze, i może zostanie potraktowana poważnie.Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
szkoda mi Agi, bardzo, ale dzieki temu ze zrobila ten progesteron to moze szybko zajdzie w ciaze i to calkiem naturalnie. Wyrowna poziom progesteronu i moze byc dobrze.
No i faktycznie bardzo ciezko trafic na dobrego i kompetentnego lekarza, wszyscy mówią co innego... w ostatnim czasie bylam u kilku i coz wszyscy inne teorie glosili.Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny