plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:libra stres nie jest wskazany
miałam dzisiaj tyle rzeczy zrobić ale zmęczenie i sen mnie dzisiaj męczą
he he he ja ambitny plan miałam zeby okna umyć no cóż nie wyszło zaczęłam materiały na zajęcia przegladac i teraz jestem taka senna ze się musz edziewczynki odmeldowac chyba na jakąś drzemkękiti, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jeśli po owulacji zażywasz progesteron (pamiętaj nigdy nie bierz żadnych lekarstw na własną rękę, bez konsultacji z lekarzem) nie ufaj oznakom Twojego ciała przewidującym ciążę. Progesteron w lekarstwie daje podobne obajwy, które towarzyszą ciąży
dzisiejsza porada17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydarijka wrote:dziewczyny beta 3451,11 mlU/ml dzisiaj kończe 5 tydzień. czy jest ok ten wynik?
Hej Babeczki...ja dziś musiałam nawiedzić swoje miejsce pracy, a potem poszliśmy z Młodym do sklepu i potem musiałam siedzieć na ławce i czekać aż śpiący Królewicz wstanie...dopiero więc niedawno wróciłam.
I zaraz do Was zaglądam
Jakieś niusy macie?
Muska, ten Twój wykres spędza mi dosłownie sen z powiek
Darijka bardzo ładna, wysoka beta...miałam podobną w 5 tyg...i obstawiałam,że spodziewam się bliźniakówUsg niby wykluczyło to,ale czy tak na 100% mogę być pewna, to nie wiem...a najlepiej jakbyś sprawdziła jakie masz na wyniku podane normy:)
Suzy Lee, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:darijka wrote:dziewczyny beta 3451,11 mlU/ml dzisiaj kończe 5 tydzień. czy jest ok ten wynik?
Hej Babeczki...ja dziś musiałam nawiedzić swoje miejsce pracy, a potem poszliśmy z Młodym do sklepu i potem musiałam siedzieć na ławce i czekać aż śpiący Królewicz wstanie...dopiero więc niedawno wróciłam.
I zaraz do Was zaglądam
Jakieś niusy macie?
Muska, ten Twój wykres spędza mi dosłownie sen z powiek
Darijka bardzo ładna, wysoka beta...miałam podobną w 5 tyg...i obstawiałam,że spodziewam się bliźniakówUsg niby wykluczyło to,ale czy tak na 100% mogę być pewna, to nie wiem...a najlepiej jakbyś sprawdziła jakie masz na wyniku podane normy:)
no właśnie nie mam podanych norm. -
hej Shagga,
z dzisiejszych rewelacji to Aga30 odebrała wynik progesteronu i ma bardzo niski (4 z hakiem) czyli nie wiadomo w ogóle czy była owulacja. Podejrzewamy, że może przez ten niski progesteron ma problemy z zafasolkowaniem od tak dawna... A żaden lekarz nie zlecił jej wcześniej tego badania. -
nick nieaktualnyDarijka I faktycznie, ciekawe czy nie bliźniacza, bo w górnych normach jak na ten tydzień
Ja w tym wieku ciąży miałam 236 bodajże... hihi ;)Ciekawe co USG powie, a jeśli pojedyńcza, to ciekawe, czy zgodnie z cyklem, bo może owu była jakoś wcześniej i baby jest po prostu starsze niż się wydaje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 13:57
-
nick nieaktualnymauysia wrote:hej Shagga,
z dzisiejszych rewelacji to Aga30 odebrała wynik progesteronu i ma bardzo niski (4 z hakiem) czyli nie wiadomo w ogóle czy była owulacja. Podejrzewamy, że może przez ten niski progesteron ma problemy z zafasolkowaniem od tak dawna... A żaden lekarz nie zlecił jej wcześniej tego badania.
Och, kochana, na Ciebie można liczyć...ja bym w życiu tego nie doczytała (przeglądam wybiórczo,bo inaczej nie dałabym rady!).
A co do Agusi...kurcze jak się nie wściec! A ten progesteron teraz to chociaż lekarz Jej zlecił,czy sama musiała zadbać o to? Masakra, jacy Ci lekarze są....aż brak mi słów - niekompetentni?
Darijka ja robiłam betę w 33 dniu cyklu i miałam 4745 a za dwa dni już ponad 11tysAGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:mauysia wrote:hej Shagga,
z dzisiejszych rewelacji to Aga30 odebrała wynik progesteronu i ma bardzo niski (4 z hakiem) czyli nie wiadomo w ogóle czy była owulacja. Podejrzewamy, że może przez ten niski progesteron ma problemy z zafasolkowaniem od tak dawna... A żaden lekarz nie zlecił jej wcześniej tego badania.
Och, kochana, na Ciebie można liczyć...ja bym w życiu tego nie doczytała (przeglądam wybiórczo,bo inaczej nie dałabym rady!).
A co do Agusi...kurcze jak się nie wściec! A ten progesteron teraz to chociaż lekarz Jej zlecił,czy sama musiała zadbać o to? Masakra, jacy Ci lekarze są....aż brak mi słów - niekompetentni?
Darijka ja robiłam betę w 33 dniu cyklu i miałam 4745 a za dwa dni już ponad 11tys
No, my już tu się wściekałyśmy razem z Agą... Ma pójść do lekarza i dać mu w pysk. I kazać oddać zmarnowane 700 zyli, nie mówiac już o długich miesiącach "leczenia".Shagga_80, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nic....zasięgnęłam nieco informacji co tam u Was...i znikam teraz,bo dziś musiałam siąść do jednej roboty przy kompie na 1,5h i potem kilka godzin ledwo żyłam
Teraz polepszyło mi się, więc nie ma co przesadzać z kompem....kurcze z Kubą tak nie miałam
chyba...
Libra lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, ja już się z Wami żegnam. Kurczę, czuję się jakbym połknęła ołów! A brzuchol to mi tak wydęło jak bym była w piątym miesiącu...
Gdyby nie ta ciągła konspiracja, to bym już wdziała jakieś ciążowe fatałaszki i bym udawała, że to już brzuch ciążowyAle przede mną jeszcze prawie miesiąc ukrywania...
Na szczęście w domu mogę chodzić z wywalonym wzdętym bębzonem
Aaa pamiętacie, niedawno pisałam, że po grejpfrucie schudłam prawie 2 kg (do 64,5). Od pary tygodni nie jem już grejpfruta bo mi się przejadł. Przedwczoraj rano wchodzę na wagę, a tu 67 kg! Więc naprawdę czuję się ociężale!
Dobra, lecę już, nie smęcę
Pa!Libra, kiti, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość