plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
2 kreski wrote:Wosebka wrote:Dodi wrote:Wosebko ja jeszcze tylko powiem tak - jeśli zrobicie już wszystko w tym kierunku żeby być rodzicami i nie wyjdzie, to zrozumiem fakt, że się poddajesz, ale chyba jeszcze wszystkiego nie zrobiliście. Sam fakt, że m nie był badany i efektów na dzień dzisiejszy nie ma,nie może być powodem rezygnacji. Rozumiem, że m jest bardzo podatny na wszelkiego rodzaje infekcji itp., ale życie to jedna wielka walka i Wy tą walkę wygracie napewno!
no wiem:)na obecna chwile odpuszczamy...ale m cos mówił ze kolega mu poradził jeszcze skonsultować swój przypadek z andrologiem..ze moze on cos podpowie i doradzi...no a że u nas w miescie nie ma androloga..to musimy poczekac az w tych Kielacach w tej klinice zrobia tą winde i tam pojedziemy
rany! człowiek na co dzien nie mysli o przeszkodach, czy sa podjazdy czy ich nie ma, zyje sobie na luzie, bo taka jest prawda i nie zdaje sobie sprawy z faktu jak wazne jest aby takie rzeczy jak podjad, winda, autobusy z niskimi progami BYŁY aby ludzie na wozkach mogli zyc jak kazdy. jak przeczytałam to co napisałas Wosebko ze musicie czekac az winde zrobia to mi rece opadly.
kochana tez byłam w szoku jak m tam zadzwonił i sie okazało że klinika jest na pietrze w budynku i dopiero sa w trakcie remontu...gdzie ma byc winda zrobiona..przeszkody niestety sa wszedzie:(u nas w miescie sa zarąbiscie chodzniki porobione nie ma co..i to nowe..całkiem niedawno robili..z jednej strony fajnie nisko..a po drugiej tak ze ja ledwo daje rade go przewiesc:(niestety ale w Polsce tacy ludzie są traktowani jak ci gorsi:(taka druga kategoria:(widzę to po tych wszystkich spojrzeniach ludzi jak gdzies razem wychodzimy:( -
nick nieaktualnymala29_ wrote:Dodi wrote:mala29_ wrote:kaja i tam bedzie he he he a potem zrobimy zjazd babeczek z forum
a moze ty widzialas w tym snie wlasnie nasz zjazd
no właśnie, może to było toja już też kiedyś o takiej propozycji wspominałam, że jak już tabelka będzie pełna fasolinek to się skrzykniemy i spotkamy he he
ja jestem za
nie wiem czy nam by się udało tak zgrać... bo zapewne nim ja zajdę w ciążę, to połowa lub więcej tabelki już dzieciątka urodzi... -
HEJ DZIEWCZYNKI
widzicie normalnie wątek?
napisała do mnie Effcia bo nie widac go na liście, ja znalazłam inaczej ..na liście faktycznie go nie ma..
p.s. pisze z nadziejż ze odświeżę i może pojawi się
Dla Ciebie EffcciaEffcia28, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:HEJ DZIEWCZYNKI
widzicie normalnie wątek?
napisała do mnie Effcia bo nie widac go na liście, ja znalazłam inaczej ..na liście faktycznie go nie ma..
p.s. pisze z nadziejż ze odświeżę i może pojawi się
Dla Ciebie Effccia
Dziękuję Ci Beciu:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Nie siać mi tu defetyzmu, TEJ!
mi chodziło o to, że dziweczyny pisały, że byłyśmy z brzuszkami na ktorych widniał nasz nick... trudne byłoby to do realizacji, bo nawet jakby reszta staraczek zaciązyła w bieżących cyklach, to niektórym brzyszki mogłyby się pojawić między dopiero po jakimś czasie... a do tego fasolinki z czołówki tabelki mogłyby już przyjść na świat...
żaden defetyzm... czyste legiczne myślenie matematyczne...
a sen fajny:) na pewno każda chciałaby aby sie spełniłBeata, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra źle spałam ale jak zasnęłam, to jak kamyk. Jestem taka oszołomiona napływem tych informacji ostatnio. Wzięłam te pigułki a teraz porcja poranna....jak lekomanka się czuję...jak tu czuć się zdrowo przy takiej ilości tabletek hehe ale jest oki. Dziś na 13:30 wizytę u pediatry mamy...obstawi nas lekami na weekend, bo wczoraj stan podgorączkowy się pojawił na chwilę...no nic biorę się za chatynkę i obiadek, bo mnie nie będzie jak m. wróci z pracy.
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:U mnie nic ciekawego czekam aż @ się łaskawie zjawi,(dziś spadek więc pewnie nie długo przyjdzie)żeby móc zmienić termin badania HSG
Na kiedy masz termin @ ?
Aguś, dojrzałam i ja,ze @ jednak przyszła...ale jako,że wiem,że masz plan, to chyba nie jesteś bardzo załamana,co ?AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Libra źle spałam ale jak zasnęłam, to jak kamyk. Jestem taka oszołomiona napływem tych informacji ostatnio. Wzięłam te pigułki a teraz porcja poranna....jak lekomanka się czuję...jak tu czuć się zdrowo przy takiej ilości tabletek hehe ale jest oki. Dziś na 13:30 wizytę u pediatry mamy...obstawi nas lekami na weekend, bo wczoraj stan podgorączkowy się pojawił na chwilę...no nic biorę się za chatynkę i obiadek, bo mnie nie będzie jak m. wróci z pracy.
ja mam to samo... zasnąć nie mogłam... znów się czuję jakby mnie czołg potrącił...
mam nadzieję, że wszystko się dobrze potoczy:)! -
nick nieaktualnyA ja zasnąć szybko zasnęłam (mimo,że miałam pełną głowę myśli najróżniejszych) za to obudziłam się ok 4 i spa do 6 nie mogłam...ehhh,ale potem zasnęłam i niedawno wstaliśmy...no nic, zasięgnęłam nieco informacji o Waszych wykresach... mogę zmykać robić śniadanie a potem może na spacer, chociaż u nas już dziś nie tak ładnie
Miłego dnia, BabeczkiLibra, Dodi lubią tę wiadomość