SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Wosebka wrote:
    Dodi wrote:
    Wosebko ja jeszcze tylko powiem tak - jeśli zrobicie już wszystko w tym kierunku żeby być rodzicami i nie wyjdzie, to zrozumiem fakt, że się poddajesz, ale chyba jeszcze wszystkiego nie zrobiliście. Sam fakt, że m nie był badany i efektów na dzień dzisiejszy nie ma,nie może być powodem rezygnacji. Rozumiem, że m jest bardzo podatny na wszelkiego rodzaje infekcji itp., ale życie to jedna wielka walka i Wy tą walkę wygracie napewno!

no wiem:)na obecna chwile odpuszczamy...ale m cos mówił ze kolega mu poradził jeszcze skonsultować swój przypadek z andrologiem..ze moze on cos podpowie i doradzi...no a że u nas w miescie nie ma androloga..to musimy poczekac az w tych Kielacach w tej klinice zrobia tą winde i tam pojedziemy

rany! człowiek na co dzien nie mysli o przeszkodach, czy sa podjazdy czy ich nie ma, zyje sobie na luzie, bo taka jest prawda i nie zdaje sobie sprawy z faktu jak wazne jest aby takie rzeczy jak podjad, winda, autobusy z niskimi progami BYŁY aby ludzie na wozkach mogli zyc jak kazdy. jak przeczytałam to co napisałas Wosebko ze musicie czekac az winde zrobia to mi rece opadly. :(

kochana tez byłam w szoku jak m tam zadzwonił i sie okazało że klinika jest na pietrze w budynku i dopiero sa w trakcie remontu...gdzie ma byc winda zrobiona..przeszkody niestety sa wszedzie:(u nas w miescie sa zarąbiscie chodzniki porobione nie ma co..i to nowe..całkiem niedawno robili..z jednej strony fajnie nisko..a po drugiej tak ze ja ledwo daje rade go przewiesc:(niestety ale w Polsce tacy ludzie są traktowani jak ci gorsi:(taka druga kategoria:(widzę to po tych wszystkich spojrzeniach ludzi jak gdzies razem wychodzimy:(

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dodi wrote:
    mala29_ wrote:
    kaja i tam bedzie he he he a potem zrobimy zjazd babeczek z forum :-) a moze ty widzialas w tym snie wlasnie nasz zjazd :-)

no właśnie, może to było to :) ja już też kiedyś o takiej propozycji wspominałam, że jak już tabelka będzie pełna fasolinek to się skrzykniemy i spotkamy he he

ja jestem za :-)

nie wiem czy nam by się udało tak zgrać... bo zapewne nim ja zajdę w ciążę, to połowa lub więcej tabelki już dzieciątka urodzi...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie siać mi tu defetyzmu, TEJ!

Muska lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNKI
    widzicie normalnie wątek?
    napisała do mnie Effcia bo nie widac go na liście, ja znalazłam inaczej ..na liście faktycznie go nie ma..

p.s. pisze z nadziejż ze odświeżę i może pojawi się :)

Dla Ciebie Effccia :)

Effcia28, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez go nie widzialam, myslalam ze zostal skasowany

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    HEJ DZIEWCZYNKI
    widzicie normalnie wątek?
    napisała do mnie Effcia bo nie widac go na liście, ja znalazłam inaczej ..na liście faktycznie go nie ma..

p.s. pisze z nadziejż ze odświeżę i może pojawi się :)

Dla Ciebie Effccia :)

Dziękuję Ci Beciu:*

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest widoczny po drugim wejściu-cofnełam i znów weszłam i sie pojawił ale zdębiałam...
    Zimno u mnie! Cześć laseczki...

Libra, Muska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Nie siać mi tu defetyzmu, TEJ!

mi chodziło o to, że dziweczyny pisały, że byłyśmy z brzuszkami na ktorych widniał nasz nick... trudne byłoby to do realizacji, bo nawet jakby reszta staraczek zaciązyła w bieżących cyklach, to niektórym brzyszki mogłyby się pojawić między dopiero po jakimś czasie... a do tego fasolinki z czołówki tabelki mogłyby już przyjść na świat...
    żaden defetyzm... czyste legiczne myślenie matematyczne...

a sen fajny:) na pewno każda chciałaby aby sie spełnił:)

Beata, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki, wpadam jak zwykle na chwilkę - po prostu musiałam sprawdzić jakie są nowe wieści :) I co, jest coś nowego ?
    Ja wczoraj po południu znów fatalnie się czułam...i znów przytulałam muszlę :( Niech ten 1 trymestr się już kończy ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł wszystkim przybylym:)
    muzarciu jak się czujesz?

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzmy że nadrobiłam teraz się mogę przywiatać:)
    Witam wszystkich i każdą z osobna:)
    Muzarciu ja wylogowałam się 2 razy i ani razu nie było plemniczki po zalogowaniu,no nie ważne ważne ,że już jest:)

Libra, Beata, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś gdzieś w przelocie zauważyłam,że u ciebie się @ pojawiła-szkoda:(

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co tutaj taka cisza dzisiaj? piątek dopiero jutro:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra źle spałam ale jak zasnęłam, to jak kamyk. Jestem taka oszołomiona napływem tych informacji ostatnio. Wzięłam te pigułki a teraz porcja poranna....jak lekomanka się czuję...jak tu czuć się zdrowo przy takiej ilości tabletek hehe ale jest oki. Dziś na 13:30 wizytę u pediatry mamy...obstawi nas lekami na weekend, bo wczoraj stan podgorączkowy się pojawił na chwilę...no nic biorę się za chatynkę i obiadek, bo mnie nie będzie jak m. wróci z pracy.

• Muska Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Effcia28 :)
    pisz co u ciebie.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nic ciekawego czekam aż @ się łaskawie zjawi,(dziś spadek więc pewnie nie długo przyjdzie)żeby móc zmienić termin badania HSG

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    U mnie nic ciekawego czekam aż @ się łaskawie zjawi,(dziś spadek więc pewnie nie długo przyjdzie)żeby móc zmienić termin badania HSG

Na kiedy masz termin @ ?

Aguś, dojrzałam i ja,ze @ jednak przyszła...ale jako,że wiem,że masz plan, to chyba nie jesteś bardzo załamana,co ?

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Libra źle spałam ale jak zasnęłam, to jak kamyk. Jestem taka oszołomiona napływem tych informacji ostatnio. Wzięłam te pigułki a teraz porcja poranna....jak lekomanka się czuję...jak tu czuć się zdrowo przy takiej ilości tabletek hehe ale jest oki. Dziś na 13:30 wizytę u pediatry mamy...obstawi nas lekami na weekend, bo wczoraj stan podgorączkowy się pojawił na chwilę...no nic biorę się za chatynkę i obiadek, bo mnie nie będzie jak m. wróci z pracy.

ja mam to samo... zasnąć nie mogłam... znów się czuję jakby mnie czołg potrącił...
    mam nadzieję, że wszystko się dobrze potoczy:)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zasnąć szybko zasnęłam (mimo,że miałam pełną głowę myśli najróżniejszych) za to obudziłam się ok 4 i spa do 6 nie mogłam...ehhh,ale potem zasnęłam i niedawno wstaliśmy...no nic, zasięgnęłam nieco informacji o Waszych wykresach... mogę zmykać robić śniadanie a potem może na spacer, chociaż u nas już dziś nie tak ładnie :(
    Miłego dnia, Babeczki

Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 1891 1892 1893 1894 1895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ