plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny! jeszcze 7,5h i 3 dni wolnego!
ale się cieszę. Ach, no i u mnie raczej cykl stracony, bo tempka powoli do góry, a bzykanka nie było, bo mi się wczoraj nie chciało hehe i przepadło, ale wisi mi to bo chcę mieć dziecko z 2014r.
Tak mi się jakoś ostatnio ta data wkręciła.
Wosebka kochana, przytulam.
Aga dobrze, że masz plan na ten cykl to będzie pracowity i szybko minie.
Muzarciu dobrze, że beta wyszła negatywna. Jak to przeczytałam, że takie kwiatki mogą wyjść to... uff, ale później mi ulżyło.Shagga_80, Wosebka, Effcia28, Beata, Libra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:hej
HejJak tam Sylwia, termometr nowy zakupiony
Testy też
? Nowy widzę cykl , nowe nadzieje...chociaż z Twojej stopki wieje pesymizmem
Ja bym raczej napisała 9 próba - i ostatnia
Trzymam kciuki...i zmykam dać dziecku mleczkoLibra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:U mnie nic ciekawego czekam aż @ się łaskawie zjawi,(dziś spadek więc pewnie nie długo przyjdzie)żeby móc zmienić termin badania HSG
Na kiedy masz termin @ ?
Aguś, dojrzałam i ja,ze @ jednak przyszła...ale jako,że wiem,że masz plan, to chyba nie jesteś bardzo załamana,co ?
Termin mam na jutro@ ale byłam przed chwilą w Wc i Na papierze już ją widać-sorki za szczegóły:)
Więc ubieram się i jadę zmienić termin badania HSG mam nadzieje ,że uda mi się zapisać na 14.03 -
Wosebka wrote:Kaja wrote:2 kreski pewnie ,że tam byłaś bo każda miała brzuch podpisany Nickiem swoim!!!!!! chyba za duzo tutaj siedze
hej kaja:)jedno jest pewne..mnie tam napewno nie było..
Wosebka nigdy nie mów nigdy!!!!!! -
Kaja wrote:Wosebka wrote:Kaja wrote:2 kreski pewnie ,że tam byłaś bo każda miała brzuch podpisany Nickiem swoim!!!!!! chyba za duzo tutaj siedze
hej kaja:)jedno jest pewne..mnie tam napewno nie było..
Wosebka nigdy nie mów nigdy!!!!!!
chciałabym:)ale jakos to słowo ostatnio do mnie przylgnęło..kurcze staram sie skupić na pracy ale nie bardzo mi to wychodzi:(stale mam tylko jedna mysl w głowie:)ze nigdy nie bede mieć dziecka..o znowu to słowo..eh:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 08:50
-
Dzien dobry ale już bes słońca u mnie.
Ja też nie wyspana bo z P wczoraj o 1 sie polozylismy spać bo przed pólnoca wrócił z pracy.
Aga szkoda ze @ przylazła
Wosebka głowa do gory wierze w to że uda sie kiedyśkaroam, Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość
-
OOojjjj...ja w robocie dzisiaj chyba nie wysiedze
2 dni z rzedu milam bole w podbrzuszu jak na @, dzisiaj rano sie ucieszylam bo bole zniknely, no ale w zamian mam bol w dole plecow- przy biurku nie moge wysiedziec
Ide sie przy kawce zrelaksowac i jakiegos procha lyknac bo nie wytrzymam
-
Kaja wrote:Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!
ja juz nawet nie musze byc pierwsza:)tylko niech sieuda:)a wogóle pzrez tą cała sytuacje to się taka beksa zrobiłam ze szok:(wczoraj ogladałąm na dobre i na zle i było o ciezarnej kobiecie co stracila jedno z bliźniat:(a tego drugiego nie chciała:(ale jej facet stwierdził ze nie oddadza go i koniec..i zaprowadził ja zeby to dziecko zobaczyła...i jak ona sie rozpłakała to ja razem z nią:(chyba muszę przestać oglądać wszystko to gdzie jest o dzieciach mowa:( -
to chyba jestem jakaś inna, albo jutrzejsze wolne mnie tak nastroiło, że spałam jak zabita, a dziś oczy na zapałki, bo nie mogłam się dobudzić, tak dobrze mi się spało.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Widzę, że ta nocka faktycznie do najbardziej udanych nie należala.
Ale mamy dzisiaj dzien na narzekanie...
jak staruszki u lekarza, hihi.
To boli, tam strzyka, spac się nie da
Dobra, zmieniamy nastawienie bo zaraz uciekniemy z forum żeby bylo weselej gdzie indziej -
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Testy też
Trzymam kciuki...i zmykam dać dziecku mleczko
tak nowy cykl i nowe nadzieje choc mam strasznie niska tempke ostatnio -
nick nieaktualnyNooo, Młody nakarmiony , teraz ja będę jadła zimne nóżki roboty mojej Mamy ....z sokiem z cytryny, zamiast octu
Hej Kaja, rówieśniczkoChuuuuuuuuuuuuucham na ten Twój wykres
A co do pogody to mam nadzieję,że u nas nie wieje, ale słoneczka też nie ma
Wosebko, ja tam od jakiegoś czasu też jestem taka płaczka (tak mniej więcej od ciąży z Kubusiem), więc wiem,co czujesz
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Testy też
Trzymam kciuki...i zmykam dać dziecku mleczko
tak nowy cykl i nowe nadzieje choc mam strasznie niska tempke ostatnio
No a zmieniłaś termometr? To pewnie dlatego na starym miałaś inne temperatury w I fazie...a tak na marginesie,to już masz 2cyfrowy termometr?