plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny! jeszcze 7,5h i 3 dni wolnego!
ale się cieszę. Ach, no i u mnie raczej cykl stracony, bo tempka powoli do góry, a bzykanka nie było, bo mi się wczoraj nie chciało hehe i przepadło, ale wisi mi to bo chcę mieć dziecko z 2014r.
Tak mi się jakoś ostatnio ta data wkręciła.
Wosebka kochana, przytulam.
Aga dobrze, że masz plan na ten cykl to będzie pracowity i szybko minie.
Muzarciu dobrze, że beta wyszła negatywna. Jak to przeczytałam, że takie kwiatki mogą wyjść to... uff, ale później mi ulżyło.
nick nieaktualny, Wosebka, Effcia28, Beata, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:hej
Hej
Jak tam Sylwia, termometr nowy zakupiony
Testy też
? Nowy widzę cykl , nowe nadzieje...chociaż z Twojej stopki wieje pesymizmem
Ja bym raczej napisała 9 próba - i ostatnia 
Trzymam kciuki...i zmykam dać dziecku mleczko
nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:U mnie nic ciekawego czekam aż @ się łaskawie zjawi,(dziś spadek więc pewnie nie długo przyjdzie)żeby móc zmienić termin badania HSG
Na kiedy masz termin @ ?
Aguś, dojrzałam i ja,ze @ jednak przyszła...ale jako,że wiem,że masz plan, to chyba nie jesteś bardzo załamana,co ?
Termin mam na jutro@ ale byłam przed chwilą w Wc i Na papierze już ją widać-sorki za szczegóły:)
Więc ubieram się i jadę zmienić termin badania HSG mam nadzieje ,że uda mi się zapisać na 14.03 -
Wosebka wrote:Kaja wrote:2 kreski pewnie ,że tam byłaś bo każda miała brzuch podpisany Nickiem swoim!!!!!! chyba za duzo tutaj siedze

hej kaja:)jedno jest pewne..mnie tam napewno nie było..
Wosebka nigdy nie mów nigdy!!!!!! -
Kaja wrote:Wosebka wrote:Kaja wrote:2 kreski pewnie ,że tam byłaś bo każda miała brzuch podpisany Nickiem swoim!!!!!! chyba za duzo tutaj siedze

hej kaja:)jedno jest pewne..mnie tam napewno nie było..
Wosebka nigdy nie mów nigdy!!!!!!
chciałabym:)ale jakos to słowo ostatnio do mnie przylgnęło..kurcze staram sie skupić na pracy ale nie bardzo mi to wychodzi:(stale mam tylko jedna mysl w głowie:)ze nigdy nie bede mieć dziecka..o znowu to słowo..eh:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 08:50
-
Dzien dobry ale już bes słońca u mnie.
Ja też nie wyspana bo z P wczoraj o 1 sie polozylismy spać bo przed pólnoca wrócił z pracy.
Aga szkoda ze @ przylazła
Wosebka głowa do gory wierze w to że uda sie kiedyś
karoam, Wosebka, Dodi lubią tę wiadomość
-
OOojjjj...ja w robocie dzisiaj chyba nie wysiedze
2 dni z rzedu milam bole w podbrzuszu jak na @, dzisiaj rano sie ucieszylam bo bole zniknely, no ale w zamian mam bol w dole plecow- przy biurku nie moge wysiedziec
Ide sie przy kawce zrelaksowac i jakiegos procha lyknac bo nie wytrzymam
-
Kaja wrote:Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!
ja juz nawet nie musze byc pierwsza:)tylko niech sieuda:)a wogóle pzrez tą cała sytuacje to się taka beksa zrobiłam ze szok:(wczoraj ogladałąm na dobre i na zle i było o ciezarnej kobiecie co stracila jedno z bliźniat:(a tego drugiego nie chciała:(ale jej facet stwierdził ze nie oddadza go i koniec..i zaprowadził ja zeby to dziecko zobaczyła...i jak ona sie rozpłakała to ja razem z nią:(chyba muszę przestać oglądać wszystko to gdzie jest o dzieciach mowa:( -
to chyba jestem jakaś inna, albo jutrzejsze wolne mnie tak nastroiło, że spałam jak zabita, a dziś oczy na zapałki, bo nie mogłam się dobudzić, tak dobrze mi się spało.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Widzę, że ta nocka faktycznie do najbardziej udanych nie należala.
Ale mamy dzisiaj dzien na narzekanie...
jak staruszki u lekarza, hihi.
To boli, tam strzyka, spac się nie da
Dobra, zmieniamy nastawienie bo zaraz uciekniemy z forum żeby bylo weselej gdzie indziej
-
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Hej
Testy też
tak nowy cykl i nowe nadzieje choc mam strasznie niska tempke ostatnio -
nick nieaktualnyNooo, Młody nakarmiony , teraz ja będę jadła zimne nóżki roboty mojej Mamy ....z sokiem z cytryny, zamiast octu

Hej Kaja, rówieśniczko
Chuuuuuuuuuuuuucham na ten Twój wykres 
A co do pogody to mam nadzieję,że u nas nie wieje, ale słoneczka też nie ma
Wosebko, ja tam od jakiegoś czasu też jestem taka płaczka (tak mniej więcej od ciąży z Kubusiem), więc wiem,co czujesz
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Hej
Testy też
tak nowy cykl i nowe nadzieje choc mam strasznie niska tempke ostatnio
No a zmieniłaś termometr? To pewnie dlatego na starym miałaś inne temperatury w I fazie...a tak na marginesie,to już masz 2cyfrowy termometr?