SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    dzien dobry wszstkim:)))

U mnie dzisiaj pochmurno i deszczowo, odwiozłam moje malenstow do szkoly a sama wpakowalam sie do lozka. dzisiaj jest idelana pogoda na spedzenia dnia wlasnie w taki sposo, lezec w lozeczku i spac. podobnie jak Muska nie wyspalam sie obudzilam sie o 4:30 i przysypialam do 5:30 zmierzylam tem i tak jak myslalam odnotowalam spedek ;( i czuje jak wielkimi krokami skreada sie ta wredna @.

Wosebko, coz ci moge powiedziec, chyba tylko tyle zebys nie traciła nadzieji:)bedzie dobrze, zobaczysz:)

2kreski zazdroszcze mozliwości pozostanie w łóżku.
    Ja to na twradym biurku średnio się wyśpię ;)

No to idziemy łeb w łeb. Kiedy przewidujesz termin swojej @? Mi sie ten cykl troche rozlegulował, myślałam że będzie 2 marca, niby nie ma, ale czuję tą wredotę już coraz wyraźniej... Gdzies tam się już czai na mnie.

Powiem wam wszystkim dziewuszki, ze uważam ze te teste były jednak ok, a u mnie nic nie ma (no to nic nie wyszło) i ta @ biegnie w moją stronę...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Kaja wrote:
    Dodi ,ale miałam durne sny matko jak nigdy !!! a ty gdzie się schowałaś???

jestem, jestem... co Ci się to śniło znowu?

eeee dziwne pierdoły o dzieciach ,ale połowę nie pamiętam .....tylko jedno by się mogło spełnić z tego snu ,że każda z nas była w ciąży bo trochę ich tam widziałam

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Kaja byłoby naprawdę miło, gdyby ten fragment snu się ziścił :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Pamiętam też, że to był taki optymistyczny wpis - pisałaś, że decydujecie się na inseminację, do której miałoby dojść za dobrych parę miesięcy, a w międzyczasie zbierałabyś pieniadze do świnki, a jakby udało się wcześniej, to byłoby na wyprawkę :) Przypomnij sobie tamtą chwilę.

no pamietam:)ale wtedy nie wiedzielismy tego wszytkiego co wiemy teraz..no i z m znowu gorzej:(a skoro juz nawet on przestał wierzyc to naprawde jest źle:(

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja i tam bedzie he he he a potem zrobimy zjazd babeczek z forum :-) a moze ty widzialas w tym snie wlasnie nasz zjazd :-)

Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko ja jeszcze tylko powiem tak - jeśli zrobicie już wszystko w tym kierunku żeby być rodzicami i nie wyjdzie, to zrozumiem fakt, że się poddajesz, ale chyba jeszcze wszystkiego nie zrobiliście. Sam fakt, że m nie był badany i efektów na dzień dzisiejszy nie ma,nie może być powodem rezygnacji. Rozumiem, że m jest bardzo podatny na wszelkiego rodzaje infekcji itp., ale życie to jedna wielka walka i Wy tą walkę wygracie napewno!

nick nieaktualny, mauysia, Beata, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Wosebka wrote:
    a-koczek wrote:
    Wosebka wrote:
    Dodi wrote:
    Wosebko nie życzę sobie takich tekstow;) mów szybciutko co się stalo

a po prostu wczoraj zdałam sobie sparwe z m ze my nigdy nie doczekamy z m dzidzi naturalnymi metodami:(ba nawet IUI nam prawdopodobnie nie pomoze :(tylko in vitro na które nas nie stać:( znaleźliśmy wczoraj portal dla osób na wózkach..i tam jest forum gdzie ludzie opisuja swoje życie..i sprawa serduszkowania i dzieci tez jest tam poruszana.i tam te osoby pisza z własnego doświadczenia jak u nich było:(i to tak wesoło nie wygląda:(takze chyba koniec starań:(niestety:(niby zdarzaja sie cuda..ale te mozna policzyć tylko na palcach jednej ręki:(

Hej Woseba zemna pracuje chłopak na wozku ma dwoje dzieci z przed wypadku i juz cóerke 2 letnia ktora poczeli jak juz na wozku jezdził takze sądze że to niema znaczenia czy na wozku czy nie

hej:)e-koczku a poczęli ta córe sami?bez pomocy lekarzy?to tez zależy jakie jest uszkodzenie kręgosłupa na jakiej wysokości i wogóle..

tak sami i to powiem ci ze nawet wpadka była. on cyba ma uszkodzony sam rdzen kregowy ale niewiem na 100% bo to juz dawno było

no właśnie mój m ma całkiem przecięty rdzeń:(a łatwiej jest naturalnie tym co mąja tylko uszkodzony...

dziecko-dziewczynka.gif
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    kaja i tam bedzie he he he a potem zrobimy zjazd babeczek z forum :-) a moze ty widzialas w tym snie wlasnie nasz zjazd :-)

no właśnie, może to było to :) ja już też kiedyś o takiej propozycji wspominałam, że jak już tabelka będzie pełna fasolinek to się skrzykniemy i spotkamy he he

magdzia26 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Wosebko ja jeszcze tylko powiem tak - jeśli zrobicie już wszystko w tym kierunku żeby być rodzicami i nie wyjdzie, to zrozumiem fakt, że się poddajesz, ale chyba jeszcze wszystkiego nie zrobiliście. Sam fakt, że m nie był badany i efektów na dzień dzisiejszy nie ma,nie może być powodem rezygnacji. Rozumiem, że m jest bardzo podatny na wszelkiego rodzaje infekcji itp., ale życie to jedna wielka walka i Wy tą walkę wygracie napewno!

no wiem:)na obecna chwile odpuszczamy...ale m cos mówił ze kolega mu poradził jeszcze skonsultować swój przypadek z andrologiem..ze moze on cos podpowie i doradzi...no a że u nas w miescie nie ma androloga..to musimy poczekac az w tych Kielacach w tej klinice zrobia tą winde i tam pojedziemy

Dodi, Beata lubią tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    2 kreski wrote:
    dzien dobry wszstkim:)))

U mnie dzisiaj pochmurno i deszczowo, odwiozłam moje malenstow do szkoly a sama wpakowalam sie do lozka. dzisiaj jest idelana pogoda na spedzenia dnia wlasnie w taki sposo, lezec w lozeczku i spac. podobnie jak Muska nie wyspalam sie obudzilam sie o 4:30 i przysypialam do 5:30 zmierzylam tem i tak jak myslalam odnotowalam spedek ;( i czuje jak wielkimi krokami skreada sie ta wredna @.

Wosebko, coz ci moge powiedziec, chyba tylko tyle zebys nie traciła nadzieji:)bedzie dobrze, zobaczysz:)

2kreski zazdroszcze mozliwości pozostanie w łóżku.
    Ja to na twradym biurku średnio się wyśpię ;)

No to idziemy łeb w łeb. Kiedy przewidujesz termin swojej @? Mi sie ten cykl troche rozlegulował, myślałam że będzie 2 marca, niby nie ma, ale czuję tą wredotę już coraz wyraźniej... Gdzies tam się już czai na mnie.

Powiem wam wszystkim dziewuszki, ze uważam ze te teste były jednak ok, a u mnie nic nie ma (no to nic nie wyszło) i ta @ biegnie w moją stronę...

do mnie niby ma zawitac w sobote, tak sobie wyliczyłam i owu tak samo wskauje :/ co zrobic jak sie cholera odczepic nie moze:)
    dzisiaj juz czuje znajome mi od lat bole brzucha uderzenia goraca i bol piersi i zadne z nich nie sa objawami ciazy. Tylko z szyjka raz jest wyzej i zdecydowac sie nie moze. jedyna rzecz ktora jest inna to opuchn ieta nabrzmiale scianki pochwy ale to pewnie przez dyphaston

A łożeczko mmmm... cudownie tak leniuchowac, deszczyk w okno dachowe mi uderza i fajnie sennie mi:)

Muska lubi tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    mala29_ wrote:

no właśnie, może to było to :) ja już też kiedyś o takiej propozycji wspominałam, że jak już tabelka będzie pełna fasolinek to się skrzykniemy i spotkamy he he

ja jestem za :-)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra babeczki ja zmykam czas prace zaczac. Zycze wszystkim milego dzionka :-)

Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na chwilę uciekam, bo jadę do zęboka z reklamacją, ale jeszcze tu wrócę :)

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi no brzuchów było dużo ja tam też jestem za swiadam w auto i bede ,ale by było miło olala tyle ciężarówek w jednym miejscu ohohhohoho no i mogłybyśmy nalot zrobić na nasz Rzad co oni z tym becikowym lub wychowawczym robić zrobić porodówkę w Rzadzie Polski ,ale by jaja były!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski pewnie ,że tam byłaś bo każda miała brzuch podpisany Nickiem swoim!!!!!! chyba za duzo tutaj siedze ;-)

Dodi, nick nieaktualny, gocha04 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Dodi i Mała:)do usłyszenia potem:)aha i dziękuje ze jestescie:)z wami jest znacznie lepiej mi przez to wszystko przejść:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2013, 07:44

Dodi lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    2 kreski pewnie ,że tam byłaś bo każda miała brzuch podpisany Nickiem swoim!!!!!! chyba za duzo tutaj siedze ;-)

hej kaja:)jedno jest pewne..mnie tam napewno nie było..:(

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka tylko mieć pozytywne nastawienie i myślec ,że się uda !!!! ja tak robię i sie nie poddawać!!

Wosebka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Dodi wrote:

no wiem:)na obecna chwile odpuszczamy...ale m cos mówił ze kolega mu poradził jeszcze skonsultować swój przypadek z andrologiem..ze moze on cos podpowie i doradzi...no a że u nas w miescie nie ma androloga..to musimy poczekac az w tych Kielacach w tej klinice zrobia tą winde i tam pojedziemy

rany! człowiek na co dzien nie mysli o przeszkodach, czy sa podjazdy czy ich nie ma, zyje sobie na luzie, bo taka jest prawda i nie zdaje sobie sprawy z faktu jak wazne jest aby takie rzeczy jak podjad, winda, autobusy z niskimi progami BYŁY aby ludzie na wozkach mogli zyc jak kazdy. jak przeczytałam to co napisałas Wosebko ze musicie czekac az winde zrobia to mi rece opadly. :(

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Kaja wrote:

hej kaja:)jedno jest pewne..mnie tam napewno nie było..:(

rany ale gdzie byłm? czy mi cos umyka/:) czy ja juz swiruje i nie wiem co pisze i robie aaaaaaaaaa

‹‹ 1890 1891 1892 1893 1894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ