X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Kaja wrote:
    Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!

ja juz nawet nie musze byc pierwsza:)tylko niech sieuda:)a wogóle pzrez tą cała sytuacje to się taka beksa zrobiłam ze szok:(wczoraj ogladałąm na dobre i na zle i było o ciezarnej kobiecie co stracila jedno z bliźniat:(a tego drugiego nie chciała:(ale jej facet stwierdził ze nie oddadza go i koniec..i zaprowadził ja zeby to dziecko zobaczyła...i jak ona sie rozpłakała to ja razem z nią:(chyba muszę przestać oglądać wszystko to gdzie jest o dzieciach mowa:(

Wosebko kochana, ja wczoraj byłam w szpitalu, gdzie na raz przyjechało 5 kobiet do porodu. Wielkie brzuch, każda podłączona do KTG, mężowie przy nich, a ja łzy w oczach, nawet przez chwilę chciałam pieprznać to całe HSG wyjść z tego szpitala, ale opamiętałam się, bo cały czas wierzę, ze mi też się kiedyś uda znowu zajsć w ciąże :(

Wosebka, Dodi, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis pogoda nie ciekawa bo leje i strasznie ponuro

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosebka uda się uda to ci mówi ciocia Kaja :-)

Wosebka, Shagga_80, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia czy ciocia Kaja tez ma ci napisac ,że się uda ...no ,ale ci napisze że sie UDA

Rucia, Shagga_80, Dodi, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę Sylwia, ze nadal używasz zwykłęgo termomentru?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebka wrote:
    Kaja wrote:
    Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!

ja juz nawet nie musze byc pierwsza:)tylko niech sieuda:)a wogóle pzrez tą cała sytuacje to się taka beksa zrobiłam ze szok:(wczoraj ogladałąm na dobre i na zle i było o ciezarnej kobiecie co stracila jedno z bliźniat:(a tego drugiego nie chciała:(ale jej facet stwierdził ze nie oddadza go i koniec..i zaprowadził ja zeby to dziecko zobaczyła...i jak ona sie rozpłakała to ja razem z nią:(chyba muszę przestać oglądać wszystko to gdzie jest o dzieciach mowa:(

Wosebko kochana, ja wczoraj byłam w szpitalu, gdzie na raz przyjechało 5 kobiet do porodu. Wielkie brzuch, każda podłączona do KTG, mężowie przy nich, a ja łzy w oczach, nawet przez chwilę chciałam pieprznać to całe HSG wyjść z tego szpitala, ale opamiętałam się, bo cały czas wierzę, ze mi też się kiedyś uda znowu zajsć w ciąże :(

No, żebyś takich numerów nie robiła!! Pewnie,że się uda...i jestem pewna,że całkiem niedługo :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra a my na Ciebie poczekamy kochana, wracając do naszego fasolkowego spotkania ;) jedne przyjdą z brzuszkami a inne z dzieciaczkami :D

Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedyś jak same będziemy "brzuchate" to też inne kobiety będą mogły patrzeć, płakać, zazdrościć. Ale tak nie można, bo to chore jest! Trzeba zmienić tok myślenia i przeżywania dla własnego świętego spokoju, bo w przeciwnym razie wyjdzie się na tym jak Zabłocki na mydle.

mauysia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wosebka wrote:
    Kaja wrote:

no Ruciu nie jest łatwo:(wiem że jestesmy z m w mega beznadziejnej sytuacji..ale gdzieś tam głeboko we mnie tli sie jakaś nadzieja ze może jednak kiedys się uda..

Dodi lubi tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    hej

Hej :) Jak tam Sylwia, termometr nowy zakupiony :) Testy też :) ? Nowy widzę cykl , nowe nadzieje...chociaż z Twojej stopki wieje pesymizmem :) Ja bym raczej napisała 9 próba - i ostatnia :)
    Trzymam kciuki...i zmykam dać dziecku mleczko :)

tak nowy cykl i nowe nadzieje choc mam strasznie niska tempke ostatnio

No a zmieniłaś termometr? To pewnie dlatego na starym miałaś inne temperatury w I fazie...a tak na marginesie,to już masz 2cyfrowy termometr?

tak zmienilam mam cyfrowy i mierze temp w buzi a tamtym mierzylam pod pacha.Jest o tyle fajnie ze szybko tempke pokazuje bo pika ...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

od tego cyklu uzywam cyfrowego i mierze temp w buzi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

od tego cyklu uzywam cyfrowego i mierze temp w buzi

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 matka pomóż mi z tymi kobietami bo mi tutaj załamki dostaja fakt ja też miałam taka light ,ale już się w moje płasko dupie kopłam i działam hmmm aby być w tym stanie co TY!!! hellp

Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kiti Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta :) zrobiłam dzisiaj test ciążowy z allegro i nie wiem na ile jest wiarygodny ale zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreski :) mam nadzieje że to nie moja wyobraźnia :)

Dodi, Kaja, mauysia, gocha04, Shagga_80, Libra, karoam, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    hej

Hej :) Jak tam Sylwia, termometr nowy zakupiony :) Testy też :) ? Nowy widzę cykl , nowe nadzieje...chociaż z Twojej stopki wieje pesymizmem :) Ja bym raczej napisała 9 próba - i ostatnia :)

No a zmieniłaś termometr? To pewnie dlatego na starym miałaś inne temperatury w I fazie...a tak na marginesie,to już masz 2cyfrowy termometr?

tak zmienilam mam cyfrowy i mierze temp w buzi a tamtym mierzylam pod pacha.Jest o tyle fajnie ze szybko tempke pokazuje bo pika ...

W buzi? o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    hej dziewczęta :) zrobiłam dzisiaj test ciążowy z allegro i nie wiem na ile jest wiarygodny ale zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreski :) mam nadzieje że to nie moja wyobraźnia :)

Kiti ponów test jutro. Nie wierz cieniom cieni.

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kiti cóż to za radość :D po cichutku już Ci gratuluję jupiii!!!

Sylwia ale czy ten termometr jest z dwoma miejscami po przecinku? pod pachą to się wogóle nie powinno mierzyć podczas obserwacji cyklu, jeśli się nie mylę

Shagga_80, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    u mnie dzis pogoda nie ciekawa bo leje i strasznie ponuro

Aaa to rzeczywiście niefajnie, bo u mnie słonce :)I prawie nie myślę o tym, że pogoda od jutra się zepsuje dokumentnie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    hej

W buzi? o.O

tak a co? mozna mierzyc trzema sposobami pod pacha w buzi lub w pochwie - nie slyszalas?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 7 marca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    sylwia1985 wrote:
    hej

W buzi? o.O

pod pacha sie nie mierzy, w buzi tez sie nie powinno, najlepiej w pochwie

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

‹‹ 1893 1894 1895 1896 1897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ