plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWosebka wrote:Kaja wrote:Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!
ja juz nawet nie musze byc pierwsza:)tylko niech sieuda:)a wogóle pzrez tą cała sytuacje to się taka beksa zrobiłam ze szok:(wczoraj ogladałąm na dobre i na zle i było o ciezarnej kobiecie co stracila jedno z bliźniat:(a tego drugiego nie chciała:(ale jej facet stwierdził ze nie oddadza go i koniec..i zaprowadził ja zeby to dziecko zobaczyła...i jak ona sie rozpłakała to ja razem z nią:(chyba muszę przestać oglądać wszystko to gdzie jest o dzieciach mowa:(
Wosebko kochana, ja wczoraj byłam w szpitalu, gdzie na raz przyjechało 5 kobiet do porodu. Wielkie brzuch, każda podłączona do KTG, mężowie przy nich, a ja łzy w oczach, nawet przez chwilę chciałam pieprznać to całe HSG wyjść z tego szpitala, ale opamiętałam się, bo cały czas wierzę, ze mi też się kiedyś uda znowu zajsć w ciążeWosebka, Dodi, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Wosebka wrote:Kaja wrote:Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!
ja juz nawet nie musze byc pierwsza:)tylko niech sieuda:)a wogóle pzrez tą cała sytuacje to się taka beksa zrobiłam ze szok:(wczoraj ogladałąm na dobre i na zle i było o ciezarnej kobiecie co stracila jedno z bliźniat:(a tego drugiego nie chciała:(ale jej facet stwierdził ze nie oddadza go i koniec..i zaprowadził ja zeby to dziecko zobaczyła...i jak ona sie rozpłakała to ja razem z nią:(chyba muszę przestać oglądać wszystko to gdzie jest o dzieciach mowa:(
Wosebko kochana, ja wczoraj byłam w szpitalu, gdzie na raz przyjechało 5 kobiet do porodu. Wielkie brzuch, każda podłączona do KTG, mężowie przy nich, a ja łzy w oczach, nawet przez chwilę chciałam pieprznać to całe HSG wyjść z tego szpitala, ale opamiętałam się, bo cały czas wierzę, ze mi też się kiedyś uda znowu zajsć w ciąże
No, żebyś takich numerów nie robiła!! Pewnie,że się uda...i jestem pewna,że całkiem niedługoDodi lubi tę wiadomość
-
Wiecie co, najgorsze w tym wszystkim jest to, że kiedyś jak same będziemy "brzuchate" to też inne kobiety będą mogły patrzeć, płakać, zazdrościć. Ale tak nie można, bo to chore jest! Trzeba zmienić tok myślenia i przeżywania dla własnego świętego spokoju, bo w przeciwnym razie wyjdzie się na tym jak Zabłocki na mydle.
mauysia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Rucia wrote:Wosebka wrote:Kaja wrote:Wosebka chodz tulimy po Kaszubssku !!!!!! bedzie dobrze ,kochana ja to wiem i jeszcze abyś była pierwsza w fasolowaniu !!!tego Tobie życzę !!!
Wosebko kochana, ja wczoraj byłam w szpitalu, gdzie na raz przyjechało 5 kobiet do porodu. Wielkie brzuch, każda podłączona do KTG, mężowie przy nich, a ja łzy w oczach, nawet przez chwilę chciałam pieprznać to całe HSG wyjść z tego szpitala, ale opamiętałam się, bo cały czas wierzę, ze mi też się kiedyś uda znowu zajsć w ciąże
no Ruciu nie jest łatwo:(wiem że jestesmy z m w mega beznadziejnej sytuacji..ale gdzieś tam głeboko we mnie tli sie jakaś nadzieja ze może jednak kiedys się uda..Dodi lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
HejJak tam Sylwia, termometr nowy zakupiony
Testy też
? Nowy widzę cykl , nowe nadzieje...chociaż z Twojej stopki wieje pesymizmem
Ja bym raczej napisała 9 próba - i ostatnia
Trzymam kciuki...i zmykam dać dziecku mleczko
tak nowy cykl i nowe nadzieje choc mam strasznie niska tempke ostatnio
No a zmieniłaś termometr? To pewnie dlatego na starym miałaś inne temperatury w I fazie...a tak na marginesie,to już masz 2cyfrowy termometr?
tak zmienilam mam cyfrowy i mierze temp w buzi a tamtym mierzylam pod pacha.Jest o tyle fajnie ze szybko tempke pokazuje bo pika ... -
Shagga_80 matka pomóż mi z tymi kobietami bo mi tutaj załamki dostaja fakt ja też miałam taka light ,ale już się w moje płasko dupie kopłam i działam hmmm aby być w tym stanie co TY!!! hellp
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
zrobiłam dzisiaj test ciążowy z allegro i nie wiem na ile jest wiarygodny ale zobaczyłam na nim cień cienia drugiej kreski
mam nadzieje że to nie moja wyobraźnia
Dodi, Kaja, mauysia, gocha04, Shagga_80, Libra, karoam, Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Testy też
No a zmieniłaś termometr? To pewnie dlatego na starym miałaś inne temperatury w I fazie...a tak na marginesie,to już masz 2cyfrowy termometr?
tak zmienilam mam cyfrowy i mierze temp w buzi a tamtym mierzylam pod pacha.Jest o tyle fajnie ze szybko tempke pokazuje bo pika ...
W buzi? -
nick nieaktualny
-
oj kiti cóż to za radość
po cichutku już Ci gratuluję jupiii!!!
Sylwia ale czy ten termometr jest z dwoma miejscami po przecinku? pod pachą to się wogóle nie powinno mierzyć podczas obserwacji cyklu, jeśli się nie mylęShagga_80, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Testy też
tak zmienilam mam cyfrowy i mierze temp w buzi a tamtym mierzylam pod pacha.Jest o tyle fajnie ze szybko tempke pokazuje bo pika ...
W buzi?
tak a co? mozna mierzyc trzema sposobami pod pacha w buzi lub w pochwie - nie slyszalas? -
Rucia wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:Shagga_80 wrote:sylwia1985 wrote:hej
Testy też
W buzi?
pod pacha sie nie mierzy, w buzi tez sie nie powinno, najlepiej w pochwie06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek