plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:Fedra no prosze fajne imiona wybrała twoja szwagierka
Karoam nie wime czy wiesz ale rozpuszczalna kawa wcale nie jest słabsza od sypanej, poniewaz rozpuszczalna to jest sama esencja i przez to jest właśnie mocniejsza, tez tak kiedys myslałam, ale teraz już wiem, że jest zupełnie inaczej i pijam tylko dobrą sypaną, najlepiej świerzo zmieloną, teraz w styczniu kupiliśmy taka prawdziwa afrykanska, kapucyni na orszaku trzech króli w KRK sprzedawali, całkowity koszt z tej kawy szedl na pomoc ich misjom, a kawa pyszna ale teraz musi poczekac niestety:) ja kawoszem nie jestem i pić mi wolno tylko z mleczkiem ze wzgledu na serducho, ale jak już mam sie napić kawki to takiej dobrej dla smaku co by się nią delektować
Kurczę, a ja zawsze myślałam, że rozpuszczalna słabsza bo nie mam po niej skoku ciśnienia i kołatania w serduchu jak to bywało po sypance...no ale może przesadzałam z ilością łyżeczek na filiżankę. No nic- poczytam trochę na ten temat i może zmienię ponownie przyzwyczajenia. Całe życie się człowiek uczyFedra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:cześć dziewczyny, podczytywałam was na tel, ale nic nie pisałam, bo mało czasu było. Teraz piekę tort czekoladowo orzechowy. Za życzenia dla M dziękuję, zostały przekazane.
M też Wam życzy dużo radości, miłości, a ode mnie spełnienia marzenia o fasolce.
No przesadziłaś z tym tortem. No i jeszcze czekoladowy?! Teraz to mi ślina po kolana wisi przez Ciebiemuzarcia lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny, podczytywałam was na tel, ale nic nie pisałam, bo mało czasu było. Teraz piekę tort czekoladowo orzechowy. Za życzenia dla M dziękuję, zostały przekazane.
M też Wam życzy dużo radości, miłości, a ode mnie spełnienia marzenia o fasolce.
No przesadziłaś z tym tortem. No i jeszcze czekoladowy?! Teraz to mi ślina po kolana wisi przez Ciebie
Mi już też slinotok się włączył, bo na całe mieszkanie zapach, a jeszcze polewę musze zrobić. Póki co piecze się pierwsza połowa ciasta.
A ciepełka Egipcyjnego też zazdroszczę.u mnie śnieg pokrył glebę.
karoam, mala29_, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:karoam wrote:gocha04 wrote:cześć dziewczyny, podczytywałam was na tel, ale nic nie pisałam, bo mało czasu było. Teraz piekę tort czekoladowo orzechowy. Za życzenia dla M dziękuję, zostały przekazane.
No przesadziłaś z tym tortem. No i jeszcze czekoladowy?! Teraz to mi ślina po kolana wisi przez Ciebie
Mi już też slinotok się włączył, bo na całe mieszkanie zapach, a jeszcze polewę musze zrobić. Póki co piecze się pierwsza połowa ciasta.
A ciepełka Egipcyjnego też zazdroszczę.u mnie śnieg pokrył glebę.
Gocha to ja mam propozycję- ja Ci trochę słonka prześlę a Ty mi kawałeczek torcika. Co Ty na to?Ola_czeka, muzarcia lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki
karoam powiem Ci że zazdroszcze zrealizowania pasjizawsze marzyłam o wycieczce do Egiptu
tam musi być pięknie...
dzisiaj sobie pozwoliłam na zakupki i tak mnie wymeczyły że jak przyszłam to padłam i zmorzył mnie senkaroam, Fedra lubią tę wiadomość
-
co do kawy to wolę sypaną, albo z ekspresu. Rozpuszczalna jakoś mi nie smakuje, bo częścniej jest kwaśna, ale to pewnie zależy od gatunku.
Już druga porcja się piecze i ide robić polewę.muzarcia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
Karoam zgardzam się na propozycję.
Kiti czekamy do poniedziałku na potwierdzenie? Trzymam kciuki!
Hej Mała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 20:17
kiti, karoam, muzarcia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
a wogole to sie zapomnial;am pochwalic, ze moj kochany M. przyniosl mi bukiet pieknych czerwonych róż, uważa, że inny kwiatki w wyjątkowe dni do mnie nie pasują
a w lewiatanie dzis jak bylismy orbic zakupy to wszytskie panie dostawaly tulipana, co ze sklepem robi konkurencjobok postawili biedronke
kiti, Shagga_80, Fedra, karoam, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Karoam zgardzam się na propozycję.
Kiti czekamy do poniedziałku na potwierdzenie? Trzymam kciuki!
Hej Mała.
dzieki gochaja też już sie doczekać nie moge
muzarcia lubi tę wiadomość
-
jak tam mala dzisiaj Ci upłynał nasz dzień
?
-
a to jak już wróci to Ci na pewno wynagrodzi ten cały dzień
muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Fedra wrote:karoam wrote:Shagga_80 wrote:Karoam, cały czas myślę o tym Twoim Egpicie...ahhhhhhhhhhhhh, pomarzyć dobra rzecz
PS. Jaką macie pogodę teraz
Ano coraz cieplej się robiZima za nami, wiatry coraz słabsze a na termometrze jakieś 25 stopni
A ja się zapytam tak:
co Cię kobieto tam wywiało?
no i temperatury zazdrościmy bo u Nas zapowiadają znowu mrozy grrrry
a test faktycznie lepiej zrobić w dniu spodziewanej @ albo nawet dwa dni później
Wywiało mnie zamiłowanie do historii starożytnej, i kultury arabskiejPewnego dnia postanowiłam, że muszę do Egiptu zawitać na dłużej niż standardowy turnus z biurem podróży. Po prostu musiałam poznać ten kraj od podszewki i stwierdziłam, że jak nie zaryzykuje, to będę całe życie żałować
Pożegnałam się z firmą, w której pracowałam 6 lat, spakowałam walizę i poleciałam
Na miejscu wynajęłam mieszkanie i pierwszy miesiąc spędziłam na dogłębnym zwiedzaniu na własną rękę i zaznajamianiu się z kulturą, religią i obyczajami :)Kiedy już byłam pewna, że chcę w Egipcie zostać dłużej niż planowane 2/3 miesiące, znalazłam pracę i tak już tu siedzę ponad 2 lata
Ponad rok temu poznałam obecnego męża i już na amen się zasiedziałam
Że też przed snem musiałam te Twoją cudna historię przeczytać....ahhhhhhhhhhhh...
PS. Musiałam zajrzeć,czy żadnych rewelacji nie ma...i uspokojona mogę spadać do łóżeczka , buziakiFedra, karoam lubią tę wiadomość
-
my zamiast prezentów wzajemnych poszliśmy do kina na "OZ", bo tylko to było w południe, ale film fajny i ładne obrazki.
już ciasto dochodzi, polewa zrobiona, zaraz będzie finał.. no i zmywam się świętować.
ach bym zapomniała, Libra i Beata oraz wszystkie Beatki nie ujawnione wszystkiego najlepszego z okazji imienin!Shagga_80, Effcia28, Libra, Kaja, Fedra, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika