plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia - piękne imiona wybraliście, bardzo bardzo ładne, klasyczne imiona, serio. Uważam, że najfajniejsze imiona to takie, które mają wersje na różne etapy życia (Jaś, Janek, Jan; Ania, Anka, Anna)
Ech... też chcę już mieć te zmartwienia!!!!Amicizia lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:my zamiast prezentów wzajemnych poszliśmy do kina na "OZ", bo tylko to było w południe, ale film fajny i ładne obrazki.
już ciasto dochodzi, polewa zrobiona, zaraz będzie finał.. no i zmywam się świętować.
ach bym zapomniała, Libra i Beata oraz wszystkie Beatki nie ujawnione wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
gocha ale mi smaka narobiłaś aż mi ślinka cieknie i laptopa zalejemuzarcia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A w ogóle to opanujcie się z tym pisaniem, bo niedługo będę musiała zacząć robić notatki, żeby wiedzieć gdzie skończyłam Was czytać
ola nie martw sie w weekend jest zawsze ciszejmuzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Ola_czeka wrote:A w ogóle to opanujcie się z tym pisaniem, bo niedługo będę musiała zacząć robić notatki, żeby wiedzieć gdzie skończyłam Was czytać
ola nie martw sie w weekend jest zawsze ciszej
Coś czuję,że nie w ten weekend ...tyyyyle się ma wyjaśnić :pkiti, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
shaguss ja jeszcze jestem ale czas iść do łóżeczka
dobranoc wszystkim :*
-
jest tu jeszcze ktoś?
Dziś przy okazji tych wszystkich życzeń(życzę Ci córeczki albo synka)odżył cały mój ból i smutek po stracie moich ciąż,kurde a myślałam że już się z tym pogodziłam-normalnie wszystko do mnie powróciło :(siedzę i ryczę-żeby mąż nie widział -
nick nieaktualnywitam wieczorkiem:)
trzymam kciuki za wszystkie oczekujące potwierdzenia 2 kreseczek;)
ja dzisiaj dzień spęczyłam z m:) dostałam piękny bukiet storczyków:) a później m zabrał mnie jeszcze na zakupy:) kupił mi spodenki i spódniczkę... ależ mnie obkupił w tym miesiącu;)
muszę jeszcze podczytać cóż to mnie jutro będzie czekać na tej laserowej depilacji:) znajoma jest już po jednej wizycie i jest bardzo zadowolona:) bardzo jestem ciekawa efektu:)Ola_czeka, Fedra, karoam, Shagga_80, Dodi, gadgeta, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:jest tu jeszcze ktoś?
Dziś przy okazji tych wszystkich życzeń(życzę Ci córeczki albo synka)odżył cały mój ból i smutek po stracie moich ciąż,kurde a myślałam że już się z tym pogodziłam-normalnie wszystko do mnie powróciło :(siedzę i ryczę-żeby mąż nie widział
nie płacz:* będzie dobrze, porobisz badania... wierzę, ze już w wakacje będziesz się cieszyć małym groszkiem w brzuszku...
ale wiem co musisz przeżywać... mi dzisiaj każdy dzieciątka życzył! niezręcznie się czułam...Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ech a mój mnie jak zwykle nie zaskoczył. Jeśli w końcu doczekam się jakiegoś złamanego goździka, pewnie zacznę podejrzewać, że ma romans;)
Co do depilacji - ja jestem cienias i boję się bólu, a zwłaszcza świadomości, że za niego płacęLibra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:witam Libruś a mówiła ci czy to boli? bo ciekawa jestem
oczywiście wywiad przeprowadzony... powiedziała, że nie boli, czasem tylko poczuła ciepło, uszczypnięcie, bądź lekkie pieczenie (nadmienię, że ona robiła głębokie bikini) i teraz cieszy się - jak to określiła - zarąbistą gładkościąOla_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość