plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pytam bo ktoś mi powiedział, że najpierw się robi zwykłą prolaktynę a potem dostaję się tabletkę i bada raz jeszcze i trzeba dwa razy zapłacić.pytałam u siebie w Laboratorium to mi powiedziano,że trzeba mieć ze sobą skierowanie i tabletkę bo oni nie maja i nie robią prywatnie
-
Libra wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Amicizia - piękne imiona wybraliście, bardzo bardzo ładne, klasyczne imiona, serio. Uważam, że najfajniejsze imiona to takie, które mają wersje na różne etapy życia (Jaś, Janek, Jan; Ania, Anka, Anna)
Ech... też chcę już mieć te zmartwienia!!!!
ehhh ja sobie wymyśliłam Kubusia i Zuzie (ewentualnie Kaję i masę innych imion) ale jak widac chyba kupie sobie dwa chomiki i je tak nazwę
hehehe... imiona my też mamy wybrane
dla chłopca - Tymoteusz lub Oliwier
dla dziewczynki - Amelia lub Kornelia
o Tymek też mi się marzył a Kornelia ma na imię moja mama bardzo zadkie ale bardzo ładne imięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 21:55
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Wiecie co, w ciąży nie jestem, @ nie chce się rozkręcić, wszystko mnie pobolewa, co minutę nabieram i tracę nadzieję i mam ochotę powiedzieć okresowi: "Przyjdź waść, wstydu oszczędź".
ehhh no tak od 3 dni plamienia temp spadła no cóż nie jestem dobra w pocieszaniu ja raczej z tych co opiepszają wszystkie zeby się wzieły w garść a nie do płaczuEffcia28, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Wiecie co, w ciąży nie jestem, @ nie chce się rozkręcić, wszystko mnie pobolewa, co minutę nabieram i tracę nadzieję i mam ochotę powiedzieć okresowi: "Przyjdź waść, wstydu oszczędź".
wiem Olu ze to dla ciebie żadne pocieszenie ale ja się starałam kilka lat w sumie 9 bez zabezpieczenia 6 intensywnie od ponad 2 lat z lekarzy pomocą... i po tak długiej drodze niestety wiem że moje czekanie skończyło się w styczniu i dzidzi mieć nie będę...
trzeba wykożystać wszystkie mozliwości i wszystkie sposoby a nie użalać się nad sobą i trzeba też pamiętać o tym co się ma bo można to przez nieuwagę stracić...Effcia28 lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Z dziadem się prowadzasz?!
Rozwala mnie ta Twoja maska
z jakim dziadem?dobrze, że on tego nie czyta:) bo wiesz, jego w sklepie proszą o dowód, jak alkohol kupuje;P dobrze zakonserwowany i trzyma się
Fedra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Z dziadem się prowadzasz?!
Rozwala mnie ta Twoja maska
mój też starszy od Ciebie ale ja go za dziada nie uważam zresztą męża Libry również nie uważam za dziada...
zresztą My z Librą tylko z fajnymi się prowadzamyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:06
Libra, Amicizia, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Dawaj Fedra! Jeszcze mocniej, teraz lewy sierpowy!
raz na 4 miechy dopada mnie kryzys, to nawet tu lizać ran nie pozwolą a już myślałam, że znalazłam swoją ścianę płaczu
przepraszam ale od lewego zaczęłam
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Jeju dziołchy co Wy takie poważne, mój też starszy, jaja se robię!
no widać że Nas mało znasz jeśli uważasz ze My poważne...
p.s. ale czasami warto uważać na żartyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:11
2015 Nati
2017 Suzi -
A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Jeju dziołchy co Wy takie poważne, mój też starszy, jaja se robię!
no widać że Nas mało znasz jeśli uważasz ze My poważne...
p.s. ale czasami warto uważać na żarty
Kurna, ja Was mało znam - patrz uważnie na mój status - PRZYJACIÓŁKA!Żeście się zjeżyły za "dziada", to czułam się w obowiązku sprostować...
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jeju dziołchy co Wy takie poważne, mój też starszy, jaja se robię!
hehehe... a zapomniałam dodać, że maskę, bo wiesz, to taka moja lepsza strona:)hehehe jeszcze pała, kamizelka i tarcza:) i niezłe zomo ze mnie:) hehehe
także... bóóóój sięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:13
Fedra, Effcia28, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
No to Ola teraz to pojechałaś na maksa...
jakiego ciepła... odemnie to takim chłodem wali że na forum to mam prawie samych wrogów bo wszystkich bym tylko ustawiała i do pionu przywoływała a współczucia u mnie za grosz...
co do zakładu no cóż nigdy się nie zakładałam i zakładac nie będę...
z moim tematem jestem pogodzona jeśli się kiedyś zdziwie to fajnie jeśli się sytuacja nigdy nie zmieni płakac nie będę jestem pogodzona jak widac zresztą...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi