plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Amicizia wrote:jednak jeszcze musialam do was zaglądnąć
Fedrus ja cie rozumiem i wiem, że jesteś pogodzona z faktami, ale ja tam się codziennie modlę, i wierzę, że kiedyś i Ciebie ten mały wielki cud zaskoczy
Ami jak Cię proszę nie dobijaj mnie i Ty...
możecie wierzyć i tak dalej ale jeśli byłybyście tam miłe nie mówić tego głośno bo nie pomagacie mi w ten sposób
Ola w rzeczywistości jestem jeszcze gorsza jak to ktoś kiedyś określił "Królowa Śniegu"17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Do9bra Kochane bo mnie już czerep boli coraz mocniej więc się powoli z Wami żegnam i tak jak pisałam nawiedze Was jutro wieczorem lub może późnym popołudniem no zobaczę czy będe spała
słodkich i kolorowych snów moje Babeczki :*Effcia28, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Amicizia wrote:jednak jeszcze musialam do was zaglądnąć
Fedrus ja cie rozumiem i wiem, że jesteś pogodzona z faktami, ale ja tam się codziennie modlę, i wierzę, że kiedyś i Ciebie ten mały wielki cud zaskoczy
Ami jak Cię proszę nie dobijaj mnie i Ty...
możecie wierzyć i tak dalej ale jeśli byłybyście tam miłe nie mówić tego głośno bo nie pomagacie mi w ten sposób
Ola w rzeczywistości jestem jeszcze gorsza jak to ktoś kiedyś określił "Królowa Śniegu"
Siostro! Odnalazłam Cię!Fedra lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale tam jeszcze brat(14lat) więc troche ciężko będzie!!!!!!!
Ale zero wykożystywania mnie mam dośc łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bawcie się dobrze w to Nasze Święto!!
Aguś współczuje!takie gadanie to cios po niżej pasa,wie co powiedzieć żeby Cię zabolało. Ale jeśli ona taka to Ty "jak Kuba Bogu..."bądz taka sama.
-
nick nieaktualny
-
Amicizia, kiedyś na jakimś polsacie czy innym tvn-ie był taki amerykański program, że wybierali jakąś ubogą rodzinę, którą spotkało nieszczęście, wysyłali ją na wakacje i w tym czasie remontowali od podstaw jej dom, przeważnie wyburzając go i budując od fundamentów. Tam w tle zawsze była jakaś dramatyczna historia tych ludzi, którzy mimo przeciwności losu byli twardzi i dobrzy dla innych a potem byli tak strasznie szczęśliwi że mają ten nowy dom. Jeju ile ja się naryczałam przy tym programie, złorzecząc w sercu, że przecież to tania rozrywka obliczona na to by grać na emocjach
Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga... niepoważna jest ta Twoją matka! jak ona tak może mówić do własnej córki... nie pojmuję tego!!!!
Aguś, od dzisiaj zostaję forumowym "Demonem"! Naślę na nią moje sny! Jak się jej przyśni, że jej macica w majtki wypadła, to już nigdy się w taki sposób do Ciebie nie odezwie!!!!
A dzidzię będziesz miała!!! Strach na wróble tez człowiek i mu się od życia to należy!!!:*
Fedra, Effcia28, kiti, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Amicizia, kiedyś na jakimś polsacie czy innym tvn-ie był taki amerykański program, że wybierali jakąś ubogą rodzinę, którą spotkało nieszczęście, wysyłali ją na wakacje i w tym czasie remontowali od podstaw jej dom, przeważnie wyburzając go i budując od fundamentów. Tam w tle zawsze była jakaś dramatyczna historia tych ludzi, którzy mimo przeciwności losu byli twardzi i dobrzy dla innych a potem byli tak strasznie szczęśliwi że mają ten nowy dom. Jeju ile ja się naryczałam przy tym programie, złorzecząc w sercu, że przecież to tania rozrywka obliczona na to by grać na emocjach
polsat o 13 "Dom nie do poznania"
i już mnie nie ma17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:AGA 30 wrote:Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Aga... niepoważna jest ta Twoją matka! jak ona tak może mówić do własnej córki... nie pojmuję tego!!!!
Aguś, od dzisiaj zostaję forumowym "Demonem"! Naślę na nią moje sny! Jak się jej przyśni, że jej macica w majtki wypadła, to już nigdy się w taki sposób do Ciebie nie odezwie!!!!
A dzidzię będziesz miała!!! Strach na wróble tez człowiek i mu się od życia to należy!!!:*
Libra pobiłaś wszystko Twój post spowodował że oplułam monitor
czyli się nie pomyliłam jesteś moim Demonemale nie wiem czy wiecie Demony są tez dobre i Libra jest takim moim DOBRYM DEMONEM bo jak trzeba to przytuli a jak trzeba to mnie opierdoli
sorki za słówko
dobra teraz już naprawdę sobie idę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:40
Dodi, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Amicizia, kiedyś na jakimś polsacie czy innym tvn-ie był taki amerykański program, że wybierali jakąś ubogą rodzinę, którą spotkało nieszczęście, wysyłali ją na wakacje i w tym czasie remontowali od podstaw jej dom, przeważnie wyburzając go i budując od fundamentów. Tam w tle zawsze była jakaś dramatyczna historia tych ludzi, którzy mimo przeciwności losu byli twardzi i dobrzy dla innych a potem byli tak strasznie szczęśliwi że mają ten nowy dom. Jeju ile ja się naryczałam przy tym programie, złorzecząc w sercu, że przecież to tania rozrywka obliczona na to by grać na emocjach
polsat o 13 "Dom nie do poznania"
i już mnie nie ma
Fedrus ubieglas mnie, czasami to ogladam, bo zwykle nic ciekawszego o tej porze w tv nie ma a jak jestem sama to lubie jak cos mi gadakiedys bardziej sie tym pasjonowala i faktycznie wzruszalam ale teraz juz na luzie podchodze do tego, ale fakt, fajna sprawa, ale zrobione w takim typowo amerykanskim telewizyjnym stylu
oi teraz juz na prawde ide spac M. czeka na mnie włózku razem z mietowa herbatką
dobranoc :*Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Dobre Libra Dobre:)ale się uśmiałam:)Ja tez już teraz naprawdę uciekam:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:42
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć 2 kreski
no skok rzeczywiście jest
ciekawe co on oznacza ...
muzarcia lubi tę wiadomość
-
shagga- mam nadzieję, że miałaś przyjemne sny
ze słoneczkiem, palemkami i lazurowym morzem
fedra- no to ja prawie się w tej kawowej normie mieszczę- mleczko jest tyle, że kawki 2 łyżeczki
Dzień dobry 2 kreskiNo ten skok faktycznie interesujący
Spałaś normalnie? Żadnych infekcji, chorób, zapaleń?
Miłego dzionka wszystkim życzę i spadam do pracyFedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość