X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    jednak jeszcze musialam do was zaglądnąć

Fedrus ja cie rozumiem i wiem, że jesteś pogodzona z faktami, ale ja tam się codziennie modlę, i wierzę, że kiedyś i Ciebie ten mały wielki cud zaskoczy :)

Ami jak Cię proszę nie dobijaj mnie i Ty...
    możecie wierzyć i tak dalej ale jeśli byłybyście tam miłe nie mówić tego głośno bo nie pomagacie mi w ten sposób :(

Ola w rzeczywistości jestem jeszcze gorsza jak to ktoś kiedyś określił "Królowa Śniegu" ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do9bra Kochane bo mnie już czerep boli coraz mocniej więc się powoli z Wami żegnam i tak jak pisałam nawiedze Was jutro wieczorem lub może późnym popołudniem no zobaczę czy będe spała :P
    słodkich i kolorowych snów moje Babeczki :*

Effcia28, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    jednak jeszcze musialam do was zaglądnąć

Fedrus ja cie rozumiem i wiem, że jesteś pogodzona z faktami, ale ja tam się codziennie modlę, i wierzę, że kiedyś i Ciebie ten mały wielki cud zaskoczy :)

Ami jak Cię proszę nie dobijaj mnie i Ty...
    możecie wierzyć i tak dalej ale jeśli byłybyście tam miłe nie mówić tego głośno bo nie pomagacie mi w ten sposób :(

Ola w rzeczywistości jestem jeszcze gorsza jak to ktoś kiedyś określił "Królowa Śniegu" ;)

Siostro! Odnalazłam Cię!

Fedra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Czytajcie jaka piękna historia:

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13525120,Samolot_czekal_na_spoznionego_pasazera__by_mogl_sie.html?lokale=poznan#BoxWiadTxt

Ckliwa się robię.

faktycznie wzruszająca historia :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus, dobrze juz wiecej nie wspomne a swoje robić będę :)

dobrej nocki kochane :)

Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
    Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ale tam jeszcze brat(14lat) więc troche ciężko będzie!!!!!!!
    Ale zero wykożystywania mnie mam dośc łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bawcie się dobrze w to Nasze Święto!!:-)

Aguś współczuje!takie gadanie to cios po niżej pasa,wie co powiedzieć żeby Cię zabolało. Ale jeśli ona taka to Ty "jak Kuba Bogu..."bądz taka sama.

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę laseczki bo znów łzy mi oczy zalewają !!! Bawcie się pa pa !!
    Miłej nocki!!

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się żegnam:)Miłej nocki

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    lecę laseczki bo znów łzy mi oczy zalewają !!! Bawcie się pa pa !!
    Miłej nocki!!

Aguś jak chcesz pogadać to ja chętnie:)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia, kiedyś na jakimś polsacie czy innym tvn-ie był taki amerykański program, że wybierali jakąś ubogą rodzinę, którą spotkało nieszczęście, wysyłali ją na wakacje i w tym czasie remontowali od podstaw jej dom, przeważnie wyburzając go i budując od fundamentów. Tam w tle zawsze była jakaś dramatyczna historia tych ludzi, którzy mimo przeciwności losu byli twardzi i dobrzy dla innych a potem byli tak strasznie szczęśliwi że mają ten nowy dom. Jeju ile ja się naryczałam przy tym programie, złorzecząc w sercu, że przecież to tania rozrywka obliczona na to by grać na emocjach :) :)

Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
    Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aga... niepoważna jest ta Twoją matka! jak ona tak może mówić do własnej córki... nie pojmuję tego!!!!
    Aguś, od dzisiaj zostaję forumowym "Demonem"! Naślę na nią moje sny! Jak się jej przyśni, że jej macica w majtki wypadła, to już nigdy się w taki sposób do Ciebie nie odezwie!!!!

A dzidzię będziesz miała!!! Strach na wróble tez człowiek i mu się od życia to należy!!!;):*

Fedra, Effcia28, kiti, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Amicizia, kiedyś na jakimś polsacie czy innym tvn-ie był taki amerykański program, że wybierali jakąś ubogą rodzinę, którą spotkało nieszczęście, wysyłali ją na wakacje i w tym czasie remontowali od podstaw jej dom, przeważnie wyburzając go i budując od fundamentów. Tam w tle zawsze była jakaś dramatyczna historia tych ludzi, którzy mimo przeciwności losu byli twardzi i dobrzy dla innych a potem byli tak strasznie szczęśliwi że mają ten nowy dom. Jeju ile ja się naryczałam przy tym programie, złorzecząc w sercu, że przecież to tania rozrywka obliczona na to by grać na emocjach :) :)

polsat o 13 "Dom nie do poznania"

i już mnie nie ma :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, ja też lecę. Całuski, cukiereczki, ciasteczka.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

Aga... niepoważna jest ta Twoją matka! jak ona tak może mówić do własnej córki... nie pojmuję tego!!!!
    Aguś, od dzisiaj zostaję forumowym "Demonem"! Naślę na nią moje sny! Jak się jej przyśni, że jej macica w majtki wypadła, to już nigdy się w taki sposób do Ciebie nie odezwie!!!!

A dzidzię będziesz miała!!! Strach na wróble tez człowiek i mu się od życia to należy!!!;):*

Libra pobiłaś wszystko Twój post spowodował że oplułam monitor :)
    czyli się nie pomyliłam jesteś moim Demonem :P ale nie wiem czy wiecie Demony są tez dobre i Libra jest takim moim DOBRYM DEMONEM bo jak trzeba to przytuli a jak trzeba to mnie opierdoli ;) sorki za słówko :)
    dobra teraz już naprawdę sobie idę :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:40

Dodi, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ola_czeka wrote:

polsat o 13 "Dom nie do poznania"

i już mnie nie ma :)

Fedrus ubieglas mnie, czasami to ogladam, bo zwykle nic ciekawszego o tej porze w tv nie ma a jak jestem sama to lubie jak cos mi gada :) kiedys bardziej sie tym pasjonowala i faktycznie wzruszalam ale teraz juz na luzie podchodze do tego, ale fakt, fajna sprawa, ale zrobione w takim typowo amerykanskim telewizyjnym stylu

oi teraz juz na prawde ide spac M. czeka na mnie włózku razem z mietowa herbatką :)

dobranoc :*

Fedra lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

Dobre Libra Dobre:)ale się uśmiałam:)Ja tez już teraz naprawdę uciekam:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2013, 22:42

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mykam spać:) dobranoc wszystkim

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) Aguś nie przejmuj sie:)i miłego dnia wszystkim zycze

i pliss nie wiem jak to rozumiec temp mi szaleje dzis mam termin @ a tu taki skok

muzarcia lubi tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• kiti Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć 2 kreski :) no skok rzeczywiście jest :) ciekawe co on oznacza ...

muzarcia lubi tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • karoam Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga- mam nadzieję, że miałaś przyjemne sny ;) ze słoneczkiem, palemkami i lazurowym morzem ;)
    fedra- no to ja prawie się w tej kawowej normie mieszczę- mleczko jest tyle, że kawki 2 łyżeczki ;)

Dzień dobry 2 kreski :) No ten skok faktycznie interesujący ;) Spałaś normalnie? Żadnych infekcji, chorób, zapaleń?

Miłego dzionka wszystkim życzę i spadam do pracy :)

Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ