plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Ola_czeka wrote:A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
No to Ola teraz to pojechałaś na maksa...
jakiego ciepła... odemnie to takim chłodem wali że na forum to mam prawie samych wrogów bo wszystkich bym tylko ustawiała i do pionu przywoływała a współczucia u mnie za grosz...
co do zakładu no cóż nigdy się nie zakładałam i zakładac nie będę...
z moim tematem jestem pogodzona jeśli się kiedyś zdziwie to fajnie jeśli się sytuacja nigdy nie zmieni płakac nie będę jestem pogodzona jak widac zresztą...
ciepełko jest!!!!
Fedra:* -
Libra wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
jakiego ciepła... odemnie to takim chłodem wali że na forum to mam prawie samych wrogów bo wszystkich bym tylko ustawiała i do pionu przywoływała a współczucia u mnie za grosz...
z moim tematem jestem pogodzona jeśli się kiedyś zdziwie to fajnie jeśli się sytuacja nigdy nie zmieni płakac nie będę jestem pogodzona jak widac zresztą...
ciepełko jest!!!!
Fedra:*
Libra i Ty Demonie przeciwko mnie
:*Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
Dobra dobra, już ja znam takie chłody jak Ty.
-
mala29_ wrote:he he he dobre
dobra dziewuszki ja zmykam spać mój m. przyjechał wiec czas kłaść się do łóżka bo jutro ciężki dzień się zapowiadamiłych snów wam życzę
pa pa Mała kolorowych snów :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:Ola_czeka wrote:Jeju dziołchy co Wy takie poważne, mój też starszy, jaja se robię!
hehehe... a zapomniałam dodać, że maskę, bo wiesz, to taka moja lepsza strona:)hehehe jeszcze pała, kamizelka i tarcza:) i niezłe zomo ze mnie:) hehehe
także... bóóóój się
Dopsz Pani władzo:) -
Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
to proponuje poczytać dokładnie ten topik sama się przekonasz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMiłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale tam jeszcze brat(14lat) więc troche ciężko będzie!!!!!!!
Ale zero wykożystywania mnie mam dośc łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bawcie się dobrze w to Nasze Święto!!Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Fedra wrote:Ola_czeka wrote:A teraz na poważnie, Fedra, czytałam Twoją historię, bardzo mi przykro... Tak szczerze mówiąc - czytałam ją i mam takie przeczucie, że jeszcze się mocno zdziwisz. Wydrukuj sobie ten post na zasadzie zakładu. Ja WIEM, że będziesz mamą. Tyle ciepła nie może się zmarnować.
to proponuje poczytać dokładnie ten topik sama się przekonasz
Gadki-szmatki na forum to jedno, a ciepełko to drugie. No ale nie kłócę się, bo mi prawego sierpowego teraz zapodasz. -
AGA 30 wrote:Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale tam jeszcze brat(14lat) więc troche ciężko będzie!!!!!!!
Ale zero wykożystywania mnie mam dośc łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bawcie się dobrze w to Nasze Święto!!
Aga nie daj się nie może tak być że ona Cię wykorzystuje a potem takie rzeczy krzyczy z nią zerwij kontak z bratem przecież mozesz się kontaktować...
musisz być silna a My będziemy z TobąEffcia28, AGA 30, Libra, Dodi, muzarcia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi