plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Witam wszystkich co spać nie mogą . kiti fajny skok a u mnie minimalnie do góry ale zawsze coś
no też byłam zaskoczona bo takiej tempki jeszcze nie miałamkaja nie widze twojego dzisiejszego pomiaru...
karoam miłej pracykaroam, muzarcia lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Kaja wrote:Witam wszystkich co spać nie mogą . kiti fajny skok a u mnie minimalnie do góry ale zawsze coś
no też byłam zaskoczona bo takiej tempki jeszcze nie miałamkaja nie widze twojego dzisiejszego pomiaru...
karoam miłej pracy
Bo piszę z tel a tu mi to nie działa albo za tepa jestem do nowinek technologii .później dopisze na laptopie -
Kaja wrote:kiti wrote:Kaja wrote:Witam wszystkich co spać nie mogą . kiti fajny skok a u mnie minimalnie do góry ale zawsze coś
karoam miłej pracy
Bo piszę z tel a tu mi to nie działa albo za tepa jestem do nowinek technologii .później dopisze na laptopie
aaaato wszystko wiem
ale ważne że wyższa
-
lece na jakieś śniadanko bo mi brzuchem rusza
do później
-
no własnie dziwny skok, moze " dostane pozniej. Spałam dobrze jak zawsze, wczoraj wierczorwem bolaly mnie miesnie myslalam ze to jakies chorobska mnie dopadlo, zmierzylam wieczorem temp ciała wyn 35,7, dzisiaj rano jak zobaczyłam skok zmierzylam jeszcze raz po ok 10 minutach i byla taki sam, wiec myslalam ze cos mnie bierze i zmierzylam tem ciala pod pacha i wyszlo 36,0, normalnie matrix06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:witajcie:)jestem nowa mam pytanie:)załozyłam sobie własnie kalendarzyk,ale nie mam zaznaczonych dni owu w poprzednich cyklach,czy ten wykres liczy jako średni czas wystapienia owu?czy jak to wyglada?
czy ten termin owu jest wiarygodny? -
2 kreski wrote:no własnie dziwny skok, moze " dostane pozniej. Spałam dobrze jak zawsze, wczoraj wierczorwem bolaly mnie miesnie myslalam ze to jakies chorobska mnie dopadlo, zmierzylam wieczorem temp ciała wyn 35,7, dzisiaj rano jak zobaczyłam skok zmierzylam jeszcze raz po ok 10 minutach i byla taki sam, wiec myslalam ze cos mnie bierze i zmierzylam tem ciala pod pacha i wyszlo 36,0, normalnie matrix
2-kreski a powiedz nie czujesz bólu takiego od jajników w dół brzucha lub przechodzący w tył pleców... nie sikasz częściej niż zwykle... nie piecze Cie przy sikaniu albo nie swędzi Cię miejsce intymne... czy nie miałaś wczoraj mega stresu???17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A tak w ogóle to Dzień Dobry Wszystkim Pięknym Panią
zaaferowana byłam Waszymi wpisami jak zwykle i moja kultura zeszła na dalszy plan
mąży wyszedł z psem więc mogłam Was na chwilę nawiedzićkaroam, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:skrzat84 wrote:witajcie:)jestem nowa mam pytanie:)załozyłam sobie własnie kalendarzyk,ale nie mam zaznaczonych dni owu w poprzednich cyklach,czy ten wykres liczy jako średni czas wystapienia owu?czy jak to wyglada?
czy ten termin owu jest wiarygodny?
Masz pierwszy cykl na ovu i wyznaczyło Ci owulację na 3 dni ? To jest to czysta statystyka - nie uwzględnia poprzednich cykli, bo nie ma skąd no i innych objawów jeszcze pewnie też nie ma skąd przyjąć.
A w ogóle to witam, zerknę jeszcze na wykresy (uzależniłam się od Nich konkretnie, hehehe) i spadam robić nam śniadanko