plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:2 kreski wrote:no własnie dziwny skok, moze " dostane pozniej. Spałam dobrze jak zawsze, wczoraj wierczorwem bolaly mnie miesnie myslalam ze to jakies chorobska mnie dopadlo, zmierzylam wieczorem temp ciała wyn 35,7, dzisiaj rano jak zobaczyłam skok zmierzylam jeszcze raz po ok 10 minutach i byla taki sam, wiec myslalam ze cos mnie bierze i zmierzylam tem ciala pod pacha i wyszlo 36,0, normalnie matrix
2-kreski a powiedz nie czujesz bólu takiego od jajników w dół brzucha lub przechodzący w tył pleców... nie sikasz częściej niż zwykle... nie piecze Cie przy sikaniu albo nie swędzi Cię miejsce intymne... czy nie miałaś wczoraj mega stresu???
sikam czesciej od kilku dni, bol brzucha czyje jak przed okresem, tak jakbym zaraz miala dostac @, jesli chodzi o stres to bylo go troch wczoraj ale u mnie to norma. nie wiem od czego ten skok, moze @ przyjdzie pozniej06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:Fedra wrote:2 kreski wrote:no własnie dziwny skok, moze " dostane pozniej. Spałam dobrze jak zawsze, wczoraj wierczorwem bolaly mnie miesnie myslalam ze to jakies chorobska mnie dopadlo, zmierzylam wieczorem temp ciała wyn 35,7, dzisiaj rano jak zobaczyłam skok zmierzylam jeszcze raz po ok 10 minutach i byla taki sam, wiec myslalam ze cos mnie bierze i zmierzylam tem ciala pod pacha i wyszlo 36,0, normalnie matrix
2-kreski a powiedz nie czujesz bólu takiego od jajników w dół brzucha lub przechodzący w tył pleców... nie sikasz częściej niż zwykle... nie piecze Cie przy sikaniu albo nie swędzi Cię miejsce intymne... czy nie miałaś wczoraj mega stresu???
sikam czesciej od kilku dni, bol brzucha czyje jak przed okresem, tak jakbym zaraz miala dostac @, jesli chodzi o stres to bylo go troch wczoraj ale u mnie to norma. nie wiem od czego ten skok, moze @ przyjdzie pozniej
w takim razie ja bym poczekała bo może faktycznie dzisiaj się zjawi...
test z krwi zrobiłaś i był negatywny więc bym się w tym kierunku nie nastawiała no chyba ze Panie z laboratorium są tak nie udolne i nie umieją zrobić pożadnie badania...
jeśli nie przyjdzie @ w terminie wyznaczonym a nadal będzie utrzymywac się wysoka temp to trzeba by było iśc do gina na usg i sprawdzić jajniki a w szczególności gdyby ból się nasilił...
trzeba sprawdzić czy jajniki sa czyste czy nie został się w nich jakiś nie pęknięty pęcherzyk...
a pytanie bo nie pamiętam badałaś kiedyś poziom progesteronu 7d po owu? bo może masz bradzo wysoki stad ta temp... mi np swego czasu temp spadała np w 2 lub 3 dniu nowego cyklu...
więc czekamy i nie strasze bo już kiedyś tu kogoś postraszyłam zupełnie nie potrzebnie...Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:skrzat84 wrote:skrzat84 wrote:witajcie:)jestem nowa mam pytanie:)załozyłam sobie własnie kalendarzyk,ale nie mam zaznaczonych dni owu w poprzednich cyklach,czy ten wykres liczy jako średni czas wystapienia owu?czy jak to wyglada?
czy ten termin owu jest wiarygodny?
Masz pierwszy cykl na ovu i wyznaczyło Ci owulację na 3 dni ? To jest to czysta statystyka - nie uwzględnia poprzednich cykli, bo nie ma skąd no i innych objawów jeszcze pewnie też nie ma skąd przyjąć.
A w ogóle to witam, zerknę jeszcze na wykresy (uzależniłam się od Nich konkretnie, hehehe) i spadam robić nam śniadanko
dziekuje kochana,wpisałam cykle od wrzesnia...uwzgledniło mi je.śmiechem żartem owu pokryła sie z moim śluzem,hiihi czyli dobrze wyliczył mi wykres,mam płodny sluz:)hiih -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:2 kreski wrote:Fedra wrote:2 kreski wrote:no własnie dziwny skok, moze " dostane pozniej. Spałam dobrze jak zawsze, wczoraj wierczorwem bolaly mnie miesnie myslalam ze to jakies chorobska mnie dopadlo, zmierzylam wieczorem temp ciała wyn 35,7, dzisiaj rano jak zobaczyłam skok zmierzylam jeszcze raz po ok 10 minutach i byla taki sam, wiec myslalam ze cos mnie bierze i zmierzylam tem ciala pod pacha i wyszlo 36,0, normalnie matrix
sikam czesciej od kilku dni, bol brzucha czyje jak przed okresem, tak jakbym zaraz miala dostac @, jesli chodzi o stres to bylo go troch wczoraj ale u mnie to norma. nie wiem od czego ten skok, moze @ przyjdzie pozniej
w takim razie ja bym poczekała bo może faktycznie dzisiaj się zjawi...
test z krwi zrobiłaś i był negatywny więc bym się w tym kierunku nie nastawiała no chyba ze Panie z laboratorium są tak nie udolne i nie umieją zrobić pożadnie badania...
jeśli nie przyjdzie @ w terminie wyznaczonym a nadal będzie utrzymywac się wysoka temp to trzeba by było iśc do gina na usg i sprawdzić jajniki a w szczególności gdyby ból się nasilił...
trzeba sprawdzić czy jajniki sa czyste czy nie został się w nich jakiś nie pęknięty pęcherzyk...
a pytanie bo nie pamiętam badałaś kiedyś poziom progesteronu 7d po owu? bo może masz bradzo wysoki stad ta temp... mi np swego czasu temp spadała np w 2 lub 3 dniu nowego cyklu...
więc czekamy i nie strasze bo już kiedyś tu kogoś postraszyłam zupełnie nie potrzebnie...
dzieki Ferda, tez mi sie wydaje ze to raczej nie ciaza. zwlasza ze test z kriw robilam i wyszedl -. poczekam jak sie nie pojawi dzisiaj to pewnie najpozniej jutro. Progesteron robilam dawno temu i teraz raczej nie ma to znaczenia, obecnie nie wiem na jakim jest poziomie. poczekamy zobaczymy.06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
hej wszystkim.Dziewczyny tak sie ciesze- dostalam umowe o prace - narazie na okres 3 miesiecy ale zawsze to cos- musze isc jak najszybciej do laekarza zeby udalo mi sie zaciazyc bo wowczas beda musieli mi przedluzyc umowe a pracowalam 5 miesiecy na czarno i wreszcie sie doczekalam
karoam, Kaja, Dodi, Libra, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
sylwiu moje gratulacje
2 kreseczki ciazy jeszcze u ciebie nie mozna wykluczyc. Patrzalam na twuj wykres i bete robilas przed spadkiem tempki wiec ten spadek mogll bys spadkiem zagniezdzenia sie jajeczka, a jak mi wiadomo to chyba beta nie jest wstanie wykryc ciazy dopuki sie jajeczko nie zagniezdz. W rzadnym przypadku nie chce cie nakrecac , jak ci sie nie pojawi za pare dni to proponowala bym jeszcze raz isc na bete, lub do ginekologa. Obym miala dobre przeczucia i byla u ciebie fasolkamuzarcia, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
karoma badz dzielna, bedzie dobrze szybko wyrwa i bedziesz miala spkuj. Nie to co ja u mnie tez klania sie dentysta tylko ze ja zwlekam bo strasznie nie lubie. Pewnie pujde wtedy kiedy jusz strasznie bedzie bolec he he he.
karoam lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
sylwia1985 wrote:hej wszystkim.Dziewczyny tak sie ciesze- dostalam umowe o prace - narazie na okres 3 miesiecy ale zawsze to cos- musze isc jak najszybciej do laekarza zeby udalo mi sie zaciazyc bo wowczas beda musieli mi przedluzyc umowe a pracowalam 5 miesiecy na czarno i wreszcie sie doczekalam
trzymam Sylwus w takim razie bbbbbbmocno kciuki:)i chucham zeny nie zapeszyc:)
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Ola_czeka wrote:Dziewczyny, czy mogę tu podpiąć pytanie techniczne o plamienia, czy tutaj tylko pogaduchy a odnośnie mojego problemu powinnam poszukać specjalistyczny wątek?
Olu kochana nie powiem ci dlaczego te plamienia, ale na moje "fachowe" oko:) bedziesz mamusia jak nic:)i zrob test:)
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
mala29_ wrote:sylwiu moje gratulacje
2 kreseczki ciazy jeszcze u ciebie nie mozna wykluczyc. Patrzalam na twuj wykres i bete robilas przed spadkiem tempki wiec ten spadek mogll bys spadkiem zagniezdzenia sie jajeczka, a jak mi wiadomo to chyba beta nie jest wstanie wykryc ciazy dopuki sie jajeczko nie zagniezdz. W rzadnym przypadku nie chce cie nakrecac , jak ci sie nie pojawi za pare dni to proponowala bym jeszcze raz isc na bete, lub do ginekologa. Obym miala dobre przeczucia i byla u ciebie fasolka
kochana moze masz racje, kto wie ja sie juz nie nakrecam, choc dzisiaj zaskoczyl mnie ten skok, z drugiej strony moje napiecie i nerwy z tym zwiazane osiagaja juz szczyt,w domu nie maga ze mna wytrzymac,, odkad wstalam zrobiliam 3 awanture az wstyd sie przyznac.06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek