X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, czy mogę tu podpiąć pytanie techniczne o plamienia, czy tutaj tylko pogaduchy a odnośnie mojego problemu powinnam poszukać specjalistyczny wątek?

Olu kochana nie powiem ci dlaczego te plamienia, ale na moje "fachowe" oko:) bedziesz mamusia jak nic:):):):):):) i zrob test:)

@ kreski, kochana jesteś, ale nie o to chciałam pytać:)

Chodzi mi o to, jak zaznaczenie plamienia wpływa na wykres, i czy w ogóle wpływa jakoś.
    Mówiąc krótko ja jestem pewna, że ciąży nie ma, test wyszedł negatywny, koniec nadziei.
    Moje pytanie brzmi, czy jeśli zaznaczam "plamienie" to to jakoś wpływa na wykres? Bo plamienie moje polega na tym, że na wkładce nie ma śladu, tylko jak korzystam z toalety, to papier jest lekko ciemniejszy. Jeśli to ma jakieś znaczenie dla wykresu, to mogę to póki co wpisywać w notatkach a nie zaznaczać plamienia.
    Podkreślam, że nie szukam rozpaczliwie dowodów na ciążę, bo wiem, że jej nie ma.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, czy mogę tu podpiąć pytanie techniczne o plamienia, czy tutaj tylko pogaduchy a odnośnie mojego problemu powinnam poszukać specjalistyczny wątek?

Olu kochana nie powiem ci dlaczego te plamienia, ale na moje "fachowe" oko:) bedziesz mamusia jak nic:):):):):):) i zrob test:)

@ kreski, kochana jesteś, ale nie o to chciałam pytać:)

Chodzi mi o to, jak zaznaczenie plamienia wpływa na wykres, i czy w ogóle wpływa jakoś.
    Mówiąc krótko ja jestem pewna, że ciąży nie ma, test wyszedł negatywny, koniec nadziei.
    Moje pytanie brzmi, czy jeśli zaznaczam "plamienie" to to jakoś wpływa na wykres? Bo plamienie moje polega na tym, że na wkładce nie ma śladu, tylko jak korzystam z toalety, to papier jest lekko ciemniejszy. Jeśli to ma jakieś znaczenie dla wykresu, to mogę to póki co wpisywać w notatkach a nie zaznaczać plamienia.
    Podkreślam, że nie szukam rozpaczliwie dowodów na ciążę, bo wiem, że jej nie ma.

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobmy Olu tak, obie poczekajnmy na rowoj sytuacji, u mnie tez dzisiaj skok i nie wiem dlaczego. Ja mam dzisiaj termin @ i jak narazie nic. To ze test wyszedl - to jeszcze nic nie znaczy. A kiedy ty masz termin@?

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Ola_czeka wrote:

cos mi sie wydaje ze kolejna fasolinka dolaczy do grona...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od lat jak w zegarku był co 4 czwartek, to mój pierwszy cykl z ovu i wyznaczył mi na piątek, a dziś mamy sobotę. Tak czy inaczej jestem po terminie, więc test wyszedłby pozytywny gdyby miał wyjść. Za mną już tyle negatywnych testów, że straciłam wiarę w to, że będę akurat w tym odsetku kobiet, które przez całą ciążę mają negatywne testy czy nawet miesiączkują, a potem z zaskoczenia rodzą dziecko do toalety ;)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
    Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ale tam jeszcze brat(14lat) więc troche ciężko będzie!!!!!!!
    Ale zero wykożystywania mnie mam dośc łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bawcie się dobrze w to Nasze Święto!!:-)

Aga nie daj się nie może tak być że ona Cię wykorzystuje a potem takie rzeczy krzyczy z nią zerwij kontak z bratem przecież mozesz się kontaktować...
    musisz być silna a My będziemy z Tobą :)

a ja bylam wczoraj ze swoim w kinie na filmie dzien kobiet i jedlismy popcorn i do tego cola no i oczywiscie rano dal mi rozyczke...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Od lat jak w zegarku był co 4 czwartek, to mój pierwszy cykl z ovu i wyznaczył mi na piątek, a dziś mamy sobotę. Tak czy inaczej jestem po terminie, więc test wyszedłby pozytywny gdyby miał wyjść. Za mną już tyle negatywnych testów, że straciłam wiarę w to, że będę akurat w tym odsetku kobiet, które przez całą ciążę mają negatywne testy czy nawet miesiączkują, a potem z zaskoczenia rodzą dziecko do toalety ;)

To zrob jeszcze jutro, mam przeczucie ze bedziesz mama jak nic:-)

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Ola_czeka wrote:

Naprawdę jesteś słodka, ale nie kokietuję mówiąc "Nie tym razem" :)

Mój mózg trzyma hormony resztkami sił, ale w końcu i on odpuści i przyjdzie @

• karoam Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    karoma badz dzielna, bedzie dobrze szybko wyrwa i bedziesz miala spkuj. Nie to co ja u mnie tez klania sie dentysta tylko ze ja zwlekam bo strasznie nie lubie. Pewnie pujde wtedy kiedy jusz strasznie bedzie bolec he he he.

Kochana- ja wiem, ze dentysta to nic przyjemnego ale im dluzej zwlekasz tym bedzie bardziej bolalo ;)

Ola, 2 kreski- testy testami a ja i tak wciaz trzymam kciuki, co by sie fasolinki na przekor wszystkiemu pojawily u Was :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to kochane mój dzień kobiet to się zakończył tak ,że mój m wydał na naprawę auta 3700zł i nic nie dostałam ani zdechłego kwiata Nić tylko nerwy przez to cholerne auto mieli wymienić te częci ,które były zepsute ,a jak dostałam faktóre to z 6 częsci zostało naprawione 25 ,które były dobre ,,,to się tylko w Polsce zdarzyć może i teraz to mam nerwa wrrrrrrr

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje Kaju :(Faktycznie w PL jak oddasz samochod do naprawy to z jednej niewielkiej usterki nagle sie jakies diaboliczne uszkodzenia pojawiaja- byleby tylko kasa wyciagnac

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam nie wiem kiedy to się zmieni ,ale oby jak naj szybciej chyba ,że wrócimy do Francji bo mnie już w Polsce się nic już nie chce normalnie obrzydliwie jest !!!tak jak z lekarzami taki i z mechanikami

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wcale mnie już nie dziwi ,że jestesmy odbierani w innych krajach za cwaniaków,złodzieji ,a ile ja się naopowiadałam o Polsce ,że to taki fajny kraj ,a to wielki przekret ehhhh zła jestem !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• natusia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i się żegnam zarazem :) Miałam od rana gości.Potem m do pracy pojechał. Teraz wróciłam z zakupów i biorę się za ogarnięcie mieszkania. Wieczorem jadę na pogaduchy do siostry m. Buziaki i miłego weekendu ;)

kiti, Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko wpadam się przywitać ze Wszystkimi i życzę przyjemnej soboty oraz pozytywnych testów, testującym ;)

Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Newsy z lutowych staran- nicol i maia1991 zafasolkowne :D

Fedra lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 9 marca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was muzarcia i gadgeta widzę że znów się skradacie po cichaczu hi hi hi :)

gadgeta, muzarcia, Fedra lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu kto?! Hop hooop....nadrabiałam, bo miałam duże zaległości...wysprzątałam dziś garaż i chyba przemarzłam, bo tak mnie telepie, że hej! a temp w miarę bo 36,5....ech....chyba wejdę pod kołderkę;-)Zważywszy, że m. również się wygrzewa....

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak odpalę laptopa, to popiszę coś więcej i dłużej...ale najpierw się rozgrzeję...

‹‹ 1921 1922 1923 1924 1925 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ