plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
2 kreski wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny, czy mogę tu podpiąć pytanie techniczne o plamienia, czy tutaj tylko pogaduchy a odnośnie mojego problemu powinnam poszukać specjalistyczny wątek?
Olu kochana nie powiem ci dlaczego te plamienia, ale na moje "fachowe" oko:) bedziesz mamusia jak nic:)i zrob test:)
@ kreski, kochana jesteś, ale nie o to chciałam pytać
Chodzi mi o to, jak zaznaczenie plamienia wpływa na wykres, i czy w ogóle wpływa jakoś.
Mówiąc krótko ja jestem pewna, że ciąży nie ma, test wyszedł negatywny, koniec nadziei.
Moje pytanie brzmi, czy jeśli zaznaczam "plamienie" to to jakoś wpływa na wykres? Bo plamienie moje polega na tym, że na wkładce nie ma śladu, tylko jak korzystam z toalety, to papier jest lekko ciemniejszy. Jeśli to ma jakieś znaczenie dla wykresu, to mogę to póki co wpisywać w notatkach a nie zaznaczać plamienia.
Podkreślam, że nie szukam rozpaczliwie dowodów na ciążę, bo wiem, że jej nie ma. -
2 kreski wrote:Ola_czeka wrote:Dziewczyny, czy mogę tu podpiąć pytanie techniczne o plamienia, czy tutaj tylko pogaduchy a odnośnie mojego problemu powinnam poszukać specjalistyczny wątek?
Olu kochana nie powiem ci dlaczego te plamienia, ale na moje "fachowe" oko:) bedziesz mamusia jak nic:)i zrob test:)
@ kreski, kochana jesteś, ale nie o to chciałam pytać
Chodzi mi o to, jak zaznaczenie plamienia wpływa na wykres, i czy w ogóle wpływa jakoś.
Mówiąc krótko ja jestem pewna, że ciąży nie ma, test wyszedł negatywny, koniec nadziei.
Moje pytanie brzmi, czy jeśli zaznaczam "plamienie" to to jakoś wpływa na wykres? Bo plamienie moje polega na tym, że na wkładce nie ma śladu, tylko jak korzystam z toalety, to papier jest lekko ciemniejszy. Jeśli to ma jakieś znaczenie dla wykresu, to mogę to póki co wpisywać w notatkach a nie zaznaczać plamienia.
Podkreślam, że nie szukam rozpaczliwie dowodów na ciążę, bo wiem, że jej nie ma. -
cos mi sie wydaje ze kolejna fasolinka dolaczy do grona... -
Od lat jak w zegarku był co 4 czwartek, to mój pierwszy cykl z ovu i wyznaczył mi na piątek, a dziś mamy sobotę. Tak czy inaczej jestem po terminie, więc test wyszedłby pozytywny gdyby miał wyjść. Za mną już tyle negatywnych testów, że straciłam wiarę w to, że będę akurat w tym odsetku kobiet, które przez całą ciążę mają negatywne testy czy nawet miesiączkują, a potem z zaskoczenia rodzą dziecko do toalety
-
Fedra wrote:AGA 30 wrote:Miłego wieczorku dziewczynki!! Aż miło poczytać jak was chlopy rozpieszczaja w takim dniu!! Mój fakt dał kwiatki ale poza tym nic!! No taki zimny drań z niego!!!
Z mamą się pokłuciłam wykrzyczała mi znowu że nigdy nie urodzę dziecka!!!Zrywam z nią kontakt całkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale tam jeszcze brat(14lat) więc troche ciężko będzie!!!!!!!
Ale zero wykożystywania mnie mam dośc łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bawcie się dobrze w to Nasze Święto!!
Aga nie daj się nie może tak być że ona Cię wykorzystuje a potem takie rzeczy krzyczy z nią zerwij kontak z bratem przecież mozesz się kontaktować...
musisz być silna a My będziemy z Tobą
a ja bylam wczoraj ze swoim w kinie na filmie dzien kobiet i jedlismy popcorn i do tego cola no i oczywiscie rano dal mi rozyczke...Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Od lat jak w zegarku był co 4 czwartek, to mój pierwszy cykl z ovu i wyznaczył mi na piątek, a dziś mamy sobotę. Tak czy inaczej jestem po terminie, więc test wyszedłby pozytywny gdyby miał wyjść. Za mną już tyle negatywnych testów, że straciłam wiarę w to, że będę akurat w tym odsetku kobiet, które przez całą ciążę mają negatywne testy czy nawet miesiączkują, a potem z zaskoczenia rodzą dziecko do toalety
To zrob jeszcze jutro, mam przeczucie ze bedziesz mama jak nic:-)
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Ola_czeka wrote:Od lat jak w zegarku był co 4 czwartek, to mój pierwszy cykl z ovu i wyznaczył mi na piątek, a dziś mamy sobotę. Tak czy inaczej jestem po terminie, więc test wyszedłby pozytywny gdyby miał wyjść. Za mną już tyle negatywnych testów, że straciłam wiarę w to, że będę akurat w tym odsetku kobiet, które przez całą ciążę mają negatywne testy czy nawet miesiączkują, a potem z zaskoczenia rodzą dziecko do toalety
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
2 kreski wrote:Ola_czeka wrote:Od lat jak w zegarku był co 4 czwartek, to mój pierwszy cykl z ovu i wyznaczył mi na piątek, a dziś mamy sobotę. Tak czy inaczej jestem po terminie, więc test wyszedłby pozytywny gdyby miał wyjść. Za mną już tyle negatywnych testów, że straciłam wiarę w to, że będę akurat w tym odsetku kobiet, które przez całą ciążę mają negatywne testy czy nawet miesiączkują, a potem z zaskoczenia rodzą dziecko do toalety
Naprawdę jesteś słodka, ale nie kokietuję mówiąc "Nie tym razem"
Mój mózg trzyma hormony resztkami sił, ale w końcu i on odpuści i przyjdzie @ -
mala29_ wrote:karoma badz dzielna, bedzie dobrze szybko wyrwa i bedziesz miala spkuj. Nie to co ja u mnie tez klania sie dentysta tylko ze ja zwlekam bo strasznie nie lubie. Pewnie pujde wtedy kiedy jusz strasznie bedzie bolec he he he.
Kochana- ja wiem, ze dentysta to nic przyjemnego ale im dluzej zwlekasz tym bedzie bardziej bolalo
Ola, 2 kreski- testy testami a ja i tak wciaz trzymam kciuki, co by sie fasolinki na przekor wszystkiemu pojawily u WasShagga_80 lubi tę wiadomość
-
to kochane mój dzień kobiet to się zakończył tak ,że mój m wydał na naprawę auta 3700zł i nic nie dostałam ani zdechłego kwiata Nić tylko nerwy przez to cholerne auto mieli wymienić te częci ,które były zepsute ,a jak dostałam faktóre to z 6 częsci zostało naprawione 25 ,które były dobre ,,,to się tylko w Polsce zdarzyć może i teraz to mam nerwa wrrrrrrr
-
Witam i się żegnam zarazem
Miałam od rana gości.Potem m do pracy pojechał. Teraz wróciłam z zakupów i biorę się za ogarnięcie mieszkania. Wieczorem jadę na pogaduchy do siostry m. Buziaki i miłego weekendu
kiti, Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny