plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Kaja wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:Zaraz Was będe nadrabiaćale na początek
KOMUNIKAT:
Uprasza się na razie grzecznie aby nie wysyłać mi wiadomości o modlitwach wierze i tych różnych rzeczach co to mają mi pomóc w zajściu w ciaże...
Jesli jeszcze raz przeczytam że mam się nie poddawać bo wiara czyni cuda to uwierzcie obiecuje to Wam jak tu stoje że usunę swoje konto i zniknę nawet z FB czy NK...
OGŁOSZENIA DUSZPASTERSKIE BĘDA PÓŹNIEJ
ACHA I DZIEŃ DOBRY
Ale wejście!!!!!Bomba
Witaj Fredziuniu!!!
AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aaa Fedra, jeszcze jedno mi się przypomniało.
Może daj to sobie do stopki, bo jeszcze jakaś nowa forumowiczka zapoda Ci takie teksty, nieświadoma powyższego postanowienia (co na 100% prędzej czy później się zdarzy), wkurzysz się i pójdziesz w długą... A TEGO NIE CHCEMY!
mayusiu Kochana mnie Nowe Forumowiczki nie ruszają bo wiadomo nie wiedza i te sprawy ale jeśli mi piszą osoby które tu na forum siedzą lub czytały mój pamiętnik to niestety nóż mi się w kieszeni otwiera ale cóż...Effcia28, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:Laseczki mam prośbę!!!
Fedra została z nami ale jak wiecie marne szanse na to by się udało!!!!
Prędzej pewnie szczerbatemu dorosłemu mleczaki odrosną aniżeli pomoże jej pisanie módl się i się uda.
Z pustego i Salomon nie naleje jak wiecie!
Kocha swojego męża i chce z nim być. Sama nie miałaby problemu pewnie z zajściem w ciążę ale jak jest tak jest i to ona decyduje.
Wielkim szacunkiem ją darzę, że jak inne kobiety męża nie zostawiła z powodu jego kłopotów...sama już przywykła do tej myśli, może sie modli i może ma nadzieję ale pisząc tu i przypominając wciąż o tym nie pomagamy.
DLATEGO PROSZĘ O TO, BY SWOJE NADZIEJE NA FERDUSIOWE MACIERZYŃSTWO ZACHOWAĆ DLA SIEBIE. TO TYCZY SIĘ KAŻDEJ Z NAS.
Nawet takie niewinne : "Jeszcze będziesz kiedyś mamą- zobaczysz!" może zburzyć cały już uporządkowany świat i spokój ducha.
Ja też mam nadzieję ale wiem, że pisanie o tym jej nie pomaga i bardzo Was proszę ...chyba, że któraś zna sposób z choćby 10% gwarancją na powodzenie u Fedry z jej aktualnym partnerem życiowym. Amen
Muzarciu dziękuje..
aż się popłakałam....
Buziak dla Ciebie :*AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Moja pralka jeszcze działa ale już ma z 7-8 lat jakby ją szlak trafił to bym się za bardzo nie pogniewała bo zadowolona z niej nie jestem!!! No ale puki chodzi to niech chodzi (pierze oczywiście)
Aga nie martw się. Na pewno zepsuje się w najmniej odpowiednim momencie,jak wszystko. I na dodatek jeszcze parami, bo nieszczęścia tylko chodzą parami.
Pralki ładowane od góry chyba są bardziej niewdzięczne w utrzymaniu.AGA 30 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dziewczynki, tak o tym praniu piszecie...a ja nie piore
Tylko bielizne. Bo pralki nie mamy (wynajmujemy mieszkanie), tu w standardzie sa pralnie pod blokami- za zestaw 5 recznikow, zestaw poscieli, 2 pary spodni, kilka koszulek, ze 2 bluzy (pranie, suszenie i prasowanie)- 10zl
Fedra, mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewoje co do tych pralek.
Jeżeli do tej pory wasze pralki nie znały się z odkamieniaczami, to broń Was Panie Boże zacząć ich używać. Przy pierwszym podejściu pralka będzie nadawała się do wywalenia. Moja koleżanka tak załatwiła się w wynajmowanym mieszkaniu. Pralka właścicielki, ona przyzwyczajony do odkamieniacza, dodała do pierwszego prania i dziękuję. Kamień puścił rozwaliło całą pralkę.
Mayuś co do śmierdzących ubrań... czy ty zamykasz od razu pralkę po wyjęciu prania? Pralka po upraniu powinna być otwarta do czasu aż wyschnie bęben w środku ( ja zostawiam praktycznie cały czas otwartą ). Jeżeli po wyjęciu prania zamkniesz ją od razu, to wtedy psuje się i bęben i moga powstawać takie śmierdzące zapachy zgnilizny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 10:33
Fedra, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE:
od dnia 15.03 do 24.03 włacznie nabożeństwa do Najświętszej Tabelki Fasolkowo-Staraczkowej beda odprawiać siostra Libra i siostra Muzarcia.
Wszystkie intencje w tej sprawie proszę kierować do wyzej wymienionych sióstr w wyzej wymienionym terminie.
Siostry Libra i Muzarcia będa również czuwać nad merytoryką i poprawnością polityczną topiku
Myśle że siostry w osobnym komunikacie ogłoszą która kiedy i czym się będą zajmować
KONIEC OGŁOSZEŃ DUSZ PASTERSKICH
IDZCIE W MIŁOŚCI PŁODZIĆ NOWE FASOLKIRucia, AGA 30, Wosebka, mauysia, Libra, Muska, ann2224, Blondi22, Dodi, muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Karoam WOW to faktycznie nawet nie opłacałoby się mieć pralki hehe
Fedra rozumiem Cię i mam nadzieję, że to nie przeze mnie nóż ci się otwierał. Jeśli jednak to przepraszam już nie będę.Fedra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyFedra wrote:OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE:
od dnia 15.03 do 24.03 włacznie nabożeństwa do Najświętszej Tabelki Fasolkowo-Staraczkowej beda odprawiać siostra Libra i siostra Muzarcia.
Wszystkie intencje w tej sprawie proszę kierować do wyzej wymienionych sióstr w wyzej wymienionym terminie.
Siostry Libra i Muzarcia będa również czuwać nad merytoryką i poprawnością polityczną topiku
Myśle że siostry w osobnym komunikacie ogłoszą która kiedy i czym się będą zajmować
KONIEC OGŁOSZEŃ DUSZ PASTERSKICH
IDZCIE W MIŁOŚCI PŁODZIĆ NOWE FASOLKI
O matko i córko zakon będzie na forum hi hi hi!!!
E tam Muzarci habit nie pasowałby he he he:-)Fedra, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:AGA 30 wrote:Moja pralka jeszcze działa ale już ma z 7-8 lat jakby ją szlak trafił to bym się za bardzo nie pogniewała bo zadowolona z niej nie jestem!!! No ale puki chodzi to niech chodzi (pierze oczywiście)
Aga nie martw się. Na pewno zepsuje się w najmniej odpowiednim momencie,jak wszystko. I na dodatek jeszcze parami, bo nieszczęścia tylko chodzą parami.
Pralki ładowane od góry chyba są bardziej niewdzięczne w utrzymaniu.
Gocha a to na pewno padnie wtedy kiedy nie ma maść tak to już jest w życiu!!gocha04 lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dziewoje co do tych pralek.
Jeżeli do tej pory wasze pralki nie znały się z odkamieniaczami, to broń Was Panie Boże zacząć ich używać. Przy pierwszym podejściu pralka będzie nadawała się do wywalenia. Moja koleżanka tak załatwiła się w wynajmowanym mieszkaniu. Pralka właścicielki, ona przyzwyczajony do odkamieniacza, dodała do pierwszego prania i dziękuję. Kamień puścił rozwaliło całą pralkę.
Mayuś co do śmierdzących ubrań... czy ty zamykasz od razu pralkę po wyjęciu prania? Pralka po upraniu powinna być otwarta do czasu aż wyschnie bęben w środku ( ja zostawiam praktycznie cały czas otwartą ). Jeżeli po wyjęciu prania zamkniesz ją od razu, to wtedy psuje się i bęben i moga powstawać takie śmierdzące zapachy zgnilizny.
Ja zawsze zostawiam otwartą, więc to nie to.
A z tym odkamieniaczem - niezłe! No i logiczne. Czyli jesli już to trzeba to stosować od dnia zakupu praleczki.
Ale to pewnie tylko chwyt marketingowy, bo ja mam twardą wodę, a bęben nie ma ani śladu kamienia... -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Rucia wrote:Dziewoje co do tych pralek.
Mayuś co do śmierdzących ubrań... czy ty zamykasz od razu pralkę po wyjęciu prania? Pralka po upraniu powinna być otwarta do czasu aż wyschnie bęben w środku ( ja zostawiam praktycznie cały czas otwartą ). Jeżeli po wyjęciu prania zamkniesz ją od razu, to wtedy psuje się i bęben i moga powstawać takie śmierdzące zapachy zgnilizny.
Ja zawsze zostawiam otwartą, więc to nie to.
A z tym odkamieniaczem - niezłe! No i logiczne. Czyli jesli już to trzeba to stosować od dnia zakupu praleczki.
Ale to pewnie tylko chwyt marketingowy, bo ja mam twardą wodę, a bęben nie ma ani śladu kamienia...
ja od czasu do czasu używam odkamieniacza czyt. raz do dwóch w roku i zaczęłam go używać po 3 latach od zakupu pralki pralka nadal działa17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Jakie to miłe, że mi ufasz, myślałam raczej o defraudacji...
W imię odkupienia win, mogę się z Tobą podzielić w proporcjach 2:1, bo jednak pomysł był mój...
To możesz odkupić moje wina, bo ja i tak nie mogę już pić alkoholu...Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Karoam, ale jak Ci tam? Mnie swego czasu różnice kulturowe nawet z
Anglikiem wychodziły bokiem, więc nie wyobrażam sobie życia poza strefą schengen:)
Roznice kulturowe faktycznie sa ogromne- ale ja wlasnie dla tej kultury tu zjechalamNiektore rzeczy oczywiscie doprowadzaja mnie do szalu (np. nigdy nie uzyskasz konkretnej odpowiedz-tak lub nie- zawsze jest "inshallah"-jak Bog da
i to niezaleznie czy na polu towrzyskim, pytajac o to czy autobus jedzie w konretne miejsce, czy w urzedzie...) ale coz- od poczatku wiedzialam, ze bedzie inaczej
Tu sie trzeba dostosowac i tyle- innej opcji nie ma
Fedra, Libra, Muska, Beata, Shagga_80, Dodi, muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Jakie to miłe, że mi ufasz, myślałam raczej o defraudacji...
W imię odkupienia win, mogę się z Tobą podzielić w proporcjach 2:1, bo jednak pomysł był mój...
To możesz odkupić moje wina, bo ja i tak nie mogę już pić alkoholu...
Hahahahahahahhahahahahhaha dobre, nie znałam tego