X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kaja wrote:
    AGA 30 wrote:
    Fedra wrote:
    Zaraz Was będe nadrabiaćale na początek

KOMUNIKAT:
    Uprasza się na razie grzecznie aby nie wysyłać mi wiadomości o modlitwach wierze i tych różnych rzeczach co to mają mi pomóc w zajściu w ciaże...
    Jesli jeszcze raz przeczytam że mam się nie poddawać bo wiara czyni cuda to uwierzcie obiecuje to Wam jak tu stoje że usunę swoje konto i zniknę nawet z FB czy NK...

OGŁOSZENIA DUSZPASTERSKIE BĘDA PÓŹNIEJ

ACHA I DZIEŃ DOBRY :)

Ale wejście!!!!!Bomba :-):-)
    Witaj Fredziuniu!!!:-)

AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaa Fedra, jeszcze jedno mi się przypomniało.

Może daj to sobie do stopki, bo jeszcze jakaś nowa forumowiczka zapoda Ci takie teksty, nieświadoma powyższego postanowienia (co na 100% prędzej czy później się zdarzy), wkurzysz się i pójdziesz w długą... A TEGO NIE CHCEMY!

mayusiu Kochana mnie Nowe Forumowiczki nie ruszają bo wiadomo nie wiedza i te sprawy ale jeśli mi piszą osoby które tu na forum siedzą lub czytały mój pamiętnik to niestety nóż mi się w kieszeni otwiera ale cóż...

Effcia28, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Laseczki mam prośbę!!!
    Fedra została z nami ale jak wiecie marne szanse na to by się udało!!!!
    Prędzej pewnie szczerbatemu dorosłemu mleczaki odrosną aniżeli pomoże jej pisanie módl się i się uda.
    Z pustego i Salomon nie naleje jak wiecie!
    Kocha swojego męża i chce z nim być. Sama nie miałaby problemu pewnie z zajściem w ciążę ale jak jest tak jest i to ona decyduje.
    Wielkim szacunkiem ją darzę, że jak inne kobiety męża nie zostawiła z powodu jego kłopotów...sama już przywykła do tej myśli, może sie modli i może ma nadzieję ale pisząc tu i przypominając wciąż o tym nie pomagamy.

DLATEGO PROSZĘ O TO, BY SWOJE NADZIEJE NA FERDUSIOWE MACIERZYŃSTWO ZACHOWAĆ DLA SIEBIE. TO TYCZY SIĘ KAŻDEJ Z NAS.

Nawet takie niewinne : "Jeszcze będziesz kiedyś mamą- zobaczysz!" może zburzyć cały już uporządkowany świat i spokój ducha.

Ja też mam nadzieję ale wiem, że pisanie o tym jej nie pomaga i bardzo Was proszę ...chyba, że któraś zna sposób z choćby 10% gwarancją na powodzenie u Fedry z jej aktualnym partnerem życiowym. Amen

Muzarciu dziękuje..
    aż się popłakałam....
    Buziak dla Ciebie :*

AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami i miłego dnia Wam życzę:)i od razu się żegnam:)

karoam lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Moja pralka jeszcze działa ale już ma z 7-8 lat jakby ją szlak trafił to bym się za bardzo nie pogniewała bo zadowolona z niej nie jestem!!! No ale puki chodzi to niech chodzi (pierze oczywiście):-)

Aga nie martw się. Na pewno zepsuje się w najmniej odpowiednim momencie,jak wszystko. I na dodatek jeszcze parami, bo nieszczęścia tylko chodzą parami.

Pralki ładowane od góry chyba są bardziej niewdzięczne w utrzymaniu.

AGA 30 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • karoam Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, tak o tym praniu piszecie...a ja nie piore :P Tylko bielizne. Bo pralki nie mamy (wynajmujemy mieszkanie), tu w standardzie sa pralnie pod blokami- za zestaw 5 recznikow, zestaw poscieli, 2 pary spodni, kilka koszulek, ze 2 bluzy (pranie, suszenie i prasowanie)- 10zl ;)

Fedra, mauysia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewoje co do tych pralek.

Jeżeli do tej pory wasze pralki nie znały się z odkamieniaczami, to broń Was Panie Boże zacząć ich używać. Przy pierwszym podejściu pralka będzie nadawała się do wywalenia. Moja koleżanka tak załatwiła się w wynajmowanym mieszkaniu. Pralka właścicielki, ona przyzwyczajony do odkamieniacza, dodała do pierwszego prania i dziękuję. Kamień puścił rozwaliło całą pralkę.

Mayuś co do śmierdzących ubrań... czy ty zamykasz od razu pralkę po wyjęciu prania? Pralka po upraniu powinna być otwarta do czasu aż wyschnie bęben w środku ( ja zostawiam praktycznie cały czas otwartą ). Jeżeli po wyjęciu prania zamkniesz ją od razu, to wtedy psuje się i bęben i moga powstawać takie śmierdzące zapachy zgnilizny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 10:33

Fedra, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, ale jak Ci tam? Mnie swego czasu różnice kulturowe nawet z
    Anglikiem wychodziły bokiem, więc nie wyobrażam sobie życia poza strefą schengen:)

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE:
    od dnia 15.03 do 24.03 włacznie nabożeństwa do Najświętszej Tabelki Fasolkowo-Staraczkowej beda odprawiać siostra Libra i siostra Muzarcia.

Wszystkie intencje w tej sprawie proszę kierować do wyzej wymienionych sióstr w wyzej wymienionym terminie.

Siostry Libra i Muzarcia będa również czuwać nad merytoryką i poprawnością polityczną topiku ;)

Myśle że siostry w osobnym komunikacie ogłoszą która kiedy i czym się będą zajmować :)

KONIEC OGŁOSZEŃ DUSZ PASTERSKICH :)
    IDZCIE W MIŁOŚCI PŁODZIĆ NOWE FASOLKI ;)

Rucia, AGA 30, Wosebka, mauysia, Libra, Muska, ann2224, Blondi22, Dodi, muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam WOW to faktycznie nawet nie opłacałoby się mieć pralki hehe

Fedra rozumiem Cię i mam nadzieję, że to nie przeze mnie nóż ci się otwierał. Jeśli jednak to przepraszam już nie będę.:)

Fedra lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    OGŁOSZENIE DUSZPASTERSKIE:
    od dnia 15.03 do 24.03 włacznie nabożeństwa do Najświętszej Tabelki Fasolkowo-Staraczkowej beda odprawiać siostra Libra i siostra Muzarcia.

Wszystkie intencje w tej sprawie proszę kierować do wyzej wymienionych sióstr w wyzej wymienionym terminie.

Siostry Libra i Muzarcia będa również czuwać nad merytoryką i poprawnością polityczną topiku ;)

Myśle że siostry w osobnym komunikacie ogłoszą która kiedy i czym się będą zajmować :)

KONIEC OGŁOSZEŃ DUSZ PASTERSKICH :)
    IDZCIE W MIŁOŚCI PŁODZIĆ NOWE FASOLKI ;)

O matko i córko zakon będzie na forum hi hi hi!!!
    E tam Muzarci habit nie pasowałby he he he:-):-)

Fedra, Libra, muzarcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Moja pralka jeszcze działa ale już ma z 7-8 lat jakby ją szlak trafił to bym się za bardzo nie pogniewała bo zadowolona z niej nie jestem!!! No ale puki chodzi to niech chodzi (pierze oczywiście):-)

Aga nie martw się. Na pewno zepsuje się w najmniej odpowiednim momencie,jak wszystko. I na dodatek jeszcze parami, bo nieszczęścia tylko chodzą parami.

Pralki ładowane od góry chyba są bardziej niewdzięczne w utrzymaniu.

Gocha a to na pewno padnie wtedy kiedy nie ma maść tak to już jest w życiu!!:-)

gocha04 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co, to ja mogę zbierać na tacę...

Fedra, mauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jakby co, to ja mogę zbierać na tacę...

dobre dobre może by się co uzbierało na jakieś spotkanie Naszego topiku :D

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Jeżeli do tej pory wasze pralki nie znały się z odkamieniaczami, to broń Was Panie Boże zacząć ich używać. Przy pierwszym podejściu pralka będzie nadawała się do wywalenia. Moja koleżanka tak załatwiła się w wynajmowanym mieszkaniu. Pralka właścicielki, ona przyzwyczajony do odkamieniacza, dodała do pierwszego prania i dziękuję. Kamień puścił rozwaliło całą pralkę.

Mayuś co do śmierdzących ubrań... czy ty zamykasz od razu pralkę po wyjęciu prania? Pralka po upraniu powinna być otwarta do czasu aż wyschnie bęben w środku ( ja zostawiam praktycznie cały czas otwartą ). Jeżeli po wyjęciu prania zamkniesz ją od razu, to wtedy psuje się i bęben i moga powstawać takie śmierdzące zapachy zgnilizny.

Ja zawsze zostawiam otwartą, więc to nie to.
    A z tym odkamieniaczem - niezłe! No i logiczne. Czyli jesli już to trzeba to stosować od dnia zakupu praleczki.
    Ale to pewnie tylko chwyt marketingowy, bo ja mam twardą wodę, a bęben nie ma ani śladu kamienia...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś mam zamiar na solarium iść przez te starania zbladłam i jak mąka jestem 4 miesiące luzu i rozpusty mnie czeka he he!!!!
    Wszystko ma swoje plusy i minusy!!!:-):-):-):-):-)

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to miłe, że mi ufasz, myślałam raczej o defraudacji... :D W imię odkupienia win, mogę się z Tobą podzielić w proporcjach 2:1, bo jednak pomysł był mój...

AGA 30, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Rucia wrote:

Ja zawsze zostawiam otwartą, więc to nie to.
    A z tym odkamieniaczem - niezłe! No i logiczne. Czyli jesli już to trzeba to stosować od dnia zakupu praleczki.
    Ale to pewnie tylko chwyt marketingowy, bo ja mam twardą wodę, a bęben nie ma ani śladu kamienia...

ja od czasu do czasu używam odkamieniacza czyt. raz do dwóch w roku i zaczęłam go używać po 3 latach od zakupu pralki pralka nadal działa :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jakie to miłe, że mi ufasz, myślałam raczej o defraudacji... :D W imię odkupienia win, mogę się z Tobą podzielić w proporcjach 2:1, bo jednak pomysł był mój...

To możesz odkupić moje wina, bo ja i tak nie mogę już pić alkoholu...

Ola_czeka, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Karoam, ale jak Ci tam? Mnie swego czasu różnice kulturowe nawet z
    Anglikiem wychodziły bokiem, więc nie wyobrażam sobie życia poza strefą schengen:)

Roznice kulturowe faktycznie sa ogromne- ale ja wlasnie dla tej kultury tu zjechalam ;) Niektore rzeczy oczywiscie doprowadzaja mnie do szalu (np. nigdy nie uzyskasz konkretnej odpowiedz-tak lub nie- zawsze jest "inshallah"-jak Bog da ;) i to niezaleznie czy na polu towrzyskim, pytajac o to czy autobus jedzie w konretne miejsce, czy w urzedzie...) ale coz- od poczatku wiedzialam, ze bedzie inaczej :D Tu sie trzeba dostosowac i tyle- innej opcji nie ma :)

Fedra, Libra, Muska, Beata, Shagga_80, Dodi, muzarcia, gadgeta lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:

To możesz odkupić moje wina, bo ja i tak nie mogę już pić alkoholu...

Hahahahahahahhahahahahhaha dobre, nie znałam tego :)

‹‹ 1956 1957 1958 1959 1960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ