plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Aga strzel sobie tarte jabłuszko...ja ostatnio szamam jabłka tarte i kiwi oraz pomarańcze w plasterkach...wrzucę Wam taki talerz na fb
Teraz nieco zdrowiej się odżywiam....ale z Agą nie będę dietkować jak się będziemy spotykać
Coś nam się od życia należy;-)ale już tego co ostatnio to nie, dziękuję feee...ja to bym tak wędzonego pstrąga sobie zjadła...takiego jeszcze z wędzarnika prosto....
Boże Muzi ale się głodna nagle zrobiłam a ja dopiero co jadłam no nie ładnie nie ładnie mi takiego smaka robićAGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedrunia jesteś jeszcze;-) To wpadaj, u mnie zapasy jabłuszek...tylko szamać, kiwi wyszło i pomarańcze też zniszczyłam, może jutro dokupię....
Kurde musiałam wziąć tabsa na spuszczenie wody....znów ta diane i tak napuchłam, szok...normalnie aż źle się czuję...a tu za chwilę trzeba znów ją łyknąć, no masakra....
Wiecie co? Ja idę, bo mauysia mnie zje jak do 2000 stronki nie doczeka...poza tym ładnie głosujecie na Olkę...tyle głosów, że szok...papapa i dzięki laseczki;-)dobrej nocki!Fedra, Dodi, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
muzarcia wrote:Fedrunia jesteś jeszcze;-) To wpadaj, u mnie zapasy jabłuszek...tylko szamać, kiwi wyszło i pomarańcze też zniszczyłam, może jutro dokupię....
Kurde musiałam wziąć tabsa na spuszczenie wody....znów ta diane i tak napuchłam, szok...normalnie aż źle się czuję...a tu za chwilę trzeba znów ją łyknąć, no masakra....
Wiecie co? Ja idę, bo mauysia mnie zje jak do 2000 stronki nie doczeka...poza tym ładnie głosujecie na Olkę...tyle głosów, że szok...papapa i dzięki laseczki;-)dobrej nocki!
mój mężulek kochany zrobił mi zapas jabłuszek, mandarynek i pomela tylko ze ja mam ochote na rybkę
dobra znikam już bo Mayusia faktycznie Nam nakopie jak bez niej będzie 2000
słodkich snów raz jescze :*Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarciu a tego nie wiedziałam
Fredrus to mi oddaj pumelo uwielbiam go a u mnie nie mogę go dostać
jest tylko jeden sklep i to w innym mieście gdzie czasem bywa uuuuuuuuu lipa
a ryby to ja nie znoszę bleee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 21:15
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:muzarcia wrote:Fedrunia jesteś jeszcze;-) To wpadaj, u mnie zapasy jabłuszek...tylko szamać, kiwi wyszło i pomarańcze też zniszczyłam, może jutro dokupię....
Wiecie co? Ja idę, bo mauysia mnie zje jak do 2000 stronki nie doczeka...poza tym ładnie głosujecie na Olkę...tyle głosów, że szok...papapa i dzięki laseczki;-)dobrej nocki!
mój mężulek kochany zrobił mi zapas jabłuszek, mandarynek i pomela tylko ze ja mam ochote na rybkę
dobra znikam już bo Mayusia faktycznie Nam nakopie jak bez niej będzie 2000
słodkich snów raz jescze :*
Jejku to już jutro 2000 to bezemnie nie zaczynać budzić mnie w razie czego jak tak daleko będzie kobietki !!! -
no to nieźle, zdaje się, że się spóźniłam?
smaka mi też narobiłyście i zaraz będę musiała z wyra wyjść i też coś wszamać
Kaja trzymam za Ciebie mocno kciuki
A ja sobie dzisiaj zrobiłam peeling kawitacyjny, maseczkę i takie tam, no i mi nieco zeszło
W takim razie skoro żadnej z Was już nie ma to kolorowych snów życzę jakby tu jeszcze któraś zerknęła i stosunkowo udanej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 21:44
Libra, Shagga_80, Beata, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Ależ mnie zmorzyło! Wziełam prysznic i tylko tak na chwilkę się położyłam...
No i tyle naskrobałyście w międzyczasie!
Libra- to prawda, ze Egipcjanin tak o sobie Europy zwiedzac nie moze- musi się w ambasadzie o wizę wystarac a do tego trzeba spelnic masę warunków i wydać sporo kasy a i tak wszystko zależy od humoru konsulamój A. na przykład wizy nie dostał jak się staraliśmy w zeszłym roku- a wnioskowaliśmy o 2-tygodniową wizę...teraz będzie łatwiej troszkę bo jest legalne małżeństwo ale mimo wszystko jest pod górkę
Gocha- ciesze się, że nie zanudzam
Beatko- Safaga jest dzielnicą Hurghady- sztucznie utworzoną dla turystów i ma niewiele wspólnego z Egiptem w miarę tam czysto, porządnie, i śladowe ilości egipskich rodzin). No i pewnie masz rację co do bajeczek dla turystów- w tym Egipcjanie są mistrzamiAle jak coś to mogę sprostować te historyjki w razie potrzeby
@ cały dzień się czaiła ale jednak nie przyszła. Jak mnie w nocy zaleje to się normalnie wku....zdenerwuje się
No nic, idę dalej spać bo normalnie oczy mi się kleją. Dobrej nocki Wam wszystkim życzę!
hehehe:) dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że jednak ten Egipcjanin prawdę mówił a nie sprzedawał bajeczki dla turystów:)
dobrej nocki;)Shagga_80, karoam, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:muzarcia wrote:Shagga_80 wrote:Witam ponownie...my po spacero-zakupach...i teraz gotujemy obiad - ja swój, Kuba swój...
Beatko, witaj kochana
Co do tabelki, to powiem Wam,że smutno mi,że tyle z Was odpuszcza
shagga mylisz się trochę, nie my ale sytuacje rodzinne, finansowe i tp zmuszają nas do tego...zrobiło mi się jakoś dziwnie jak to odczytałam, wiem, że nie miałaś nic złego na myśli, wiem wiem...
No tak, tydzień na diane i już mam humorki!
jej Kochana nie chodziło o Ciebie (tak myślę), przecież Ty staraczka - tylko taka, która najpierw musi się troszkę podleczyć
jej chodziło raczej o dziewczyny, które się poddają po kilkumiesięcznych staraniach... trzeba wierzyć, starać się naturalnie czy z pomocą medyczną! Bo ja mam zamiar się doczekać tabelki, w której wszystkie staraczki będą zafasolkowane:)
oczywiście z Tobą i innymi niedopisanym włącznie
Skończyłam rysować, Szefowi wysłałam wstępny projekt i myślę - zajrzęTyyyle naskrobałyście, że szok,ale akurat trafiłam na wypowiedź do mnie skierowaną od Muzarci na szczęście znalazłam z odpowiedzią Libry, która dokładnie wyjaśniła co miałam na myśli
Widać, ja pisze nie zrozumiale
Znalazłam też fatalne wieści od Kiti...ja tak bardzo wierzyłam,że ten test się pomylił...ale co? Nowy cykl nowe nadzieje, tak?
Trzymam kciuki, żeby tabelka zaroiła się od fasolek...chuuuuuuuuuucham i dmucham na Was...i jeszcze chwilę poczytam wstecz (wybiórczo niestety) i zmykam lulu do chłopaków...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2013, 23:21
Dodi, Libra, Beata, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i poczytałam wszystko
Ja już mam mniejsze mdłości, ale na dobre obrzydziłam sobie wszelkie obiady (cokolwiek na ciepło) a za to kanapeczki z masełkiem i świeżą polędwiczką pochłonęłam na kolację chyba z 4 (no może 5,ale to z pomocą Młodego). Zresztą podobnie z herbatą, w ogóle jej nie pijam teraz za to między posiłkami wodę.
No nic...mogłabym teraz siedzieć do rana - chłopaki śpią, więc nikt nie przeszkadza, mdłości ustąpiły...tyle,że rano Mały nie będzie miał litości...a miałam taki plan,żeby iść o 20 spać...taaaaaaaaaaa
Trzymam kciuki za jutrzejsze pomiary, testy itd...i oczywiście zajrzę z samego rana
Dobranoc, buziaki.Dodi, Libra, Beata, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość