plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
oooo ja nadrobiłam a wy tu nic sie nie odzywacie?
Kaju mam nadzieję że cię jednak oleje a nie zaleje
Shagguś widzisz to i tak stosunkowo szybko Ci mijają mdłości cieszę sięKaja, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
witam was laseczki i zycze milego dzionka
mauysia witaj w klubie ja dzis sie czuje jak by mnie ktos zjadl, przezul i wypluljak wstalam rano i zobaczylam sie w listrze to sie przerazilam dobrze ze nie peklo hi hi hi. Ale naszczescie jutro wolne
Libra, Beata, Muska, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rUCIU ja też *)
Koczku a co z Twoim testem? powtarzałaś? bardzo sie niecierpliwię, zrób to dla mnie...
a co do mojego wykresu to coś ty... ja sobie żarty robię, nic z tego nie będzieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:dzieczyny która orientuje sie w prawie? wierzytelnościach itp.
Ja się na prawie nie znam, ale może coś o pralkach chcesz wiedzieć?
hehe no dziś już nie dziękie hhhe
ale ominąl mnie wasz temat a powiem wam że w sobotę zablokowałam swoją pralkę, ale naszczęscie po przeczytaniu instrukcji doszliśmy co i jak i działaOla_czeka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:dzieczyny która orientuje sie w prawie? wierzytelnościach itp.
Ja się na prawie nie znam, ale może coś o pralkach chcesz wiedzieć?
O, widzę echa wczorajszego pralkowego motywu przewodniego
A propos - poszłam za radą Muzarci i kupiłam sobie te kapsułki do prania. Po jednym użyciu stwierdzam, że jest szansa, że nadszedł koniec śmierdzenia mojego prania! (te kapsułki to oczywiście końcowy etap całego procesu naprawczego).
Dobra, już nic więcej nie mówię o pralce
Ale moja lodówka.............Ola_czeka, Beata, Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam
w ten śniezny poranek. U mnie tyle sniegu ze szok!! do tego niemiłosirnie slisko-masakra! Ja CHCE WIOSNE!!!
beatko a co dokładnie potrzebyjesz wiedziec o wierzytelnościach?karoam, Beata, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek