plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopol (10.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Kaja.......................2......32lat...........09.03……….…..pomorskie
a-koczek……….... 7 .…32lata…….. 12.03……………war-maz
Karoam..............2......27lat............15.03..................Egipt
gocha04...............4......27lat............20.03..................mazowieckie
natusia.................4.......27lat............20.03..................kuj-pom
Mała29...............91......29lat............20.03...................Wielka Brytania
Libra.....................6..... 30lat............23.03...................łódzkie
Rucia....................17....26lat............28.03..................mazowieckie
Dodi ......................5.....29lat...........29.03..................śląskie
sylwia1985.............8.....27lat...........01.04..................podkarpackie
Muska....................3…..31lat...........07.04..................dolnośląskie
Plemniczka……….1…...28lat…….…09.04…………..śląskie
kiti.........................6......25lat…….….12.04……….….małopolskie
AGA 30, mala29_ lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ mnie zmorzyło! Wziełam prysznic i tylko tak na chwilkę się położyłam...
No i tyle naskrobałyście w międzyczasie!
Libra- to prawda, ze Egipcjanin tak o sobie Europy zwiedzac nie moze- musi się w ambasadzie o wizę wystarac a do tego trzeba spelnic masę warunków i wydać sporo kasy a i tak wszystko zależy od humoru konsulamój A. na przykład wizy nie dostał jak się staraliśmy w zeszłym roku- a wnioskowaliśmy o 2-tygodniową wizę...teraz będzie łatwiej troszkę bo jest legalne małżeństwo ale mimo wszystko jest pod górkę
Gocha- ciesze się, że nie zanudzam
Beatko- Safaga jest dzielnicą Hurghady- sztucznie utworzoną dla turystów i ma niewiele wspólnego z Egiptem w miarę tam czysto, porządnie, i śladowe ilości egipskich rodzin). No i pewnie masz rację co do bajeczek dla turystów- w tym Egipcjanie są mistrzamiAle jak coś to mogę sprostować te historyjki w razie potrzeby
@ cały dzień się czaiła ale jednak nie przyszła. Jak mnie w nocy zaleje to się normalnie wku....zdenerwuje się
No nic, idę dalej spać bo normalnie oczy mi się kleją. Dobrej nocki Wam wszystkim życzę!Libra, muzarcia, Fedra, Dodi, Shagga_80, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
eeeee idzie wiosna się schudnie !!!!!! a dzis widziałam temat był główny AGD ciekawe jaki jutro temat główny bedzie hehehehehehe ja wiem wiem mechanika kwantowa
ja się Aga nie wtrącałąm bio nie lubie strzetu agd bo mi wybuchaja i trzymam sie od nich zdaleka chyba wysadzam wzrokiem heheh
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga strzel sobie tarte jabłuszko...ja ostatnio szamam jabłka tarte i kiwi oraz pomarańcze w plasterkach...wrzucę Wam taki talerz na fb
Teraz nieco zdrowiej się odżywiam....ale z Agą nie będę dietkować jak się będziemy spotykać
Coś nam się od życia należy;-)ale już tego co ostatnio to nie, dziękuję feee...ja to bym tak wędzonego pstrąga sobie zjadła...takiego jeszcze z wędzarnika prosto....
AGA 30, Fedra, Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja, tylko późńiej mam sensacje sedesowe jak za dużo;-)Kaja ja to na nielegalne połowy dorsza muszę przyjechać
a jesiotra jadłyście wędzonego...mięsko mniam...a jaki widok na talerzu, tylko cena odstrasza ale jak zamówiony to już wzięliśmy tylko, że nas nie uświadomili....węgorza nie ale resztę i owszem;-)
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
mała ja tam za słodyczami nie jestem ,ale czasami lubie ,ale owoce też u nas codziennie bo maż musi sie nauczyć jeść warzywa i owoce masakra jakie drakońskie wojny mam znim ....surówek też nie tknie ,a teraz to sie zemściło wyniki badań robił i takie lipne ,że szok !!!