plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kiti wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
no ja myślałam że już raczej po wszystkim... bo wczoraj czułam takie rwanie i kłucie w brzuchu a dziś już przyjechała z cała para bo zazwyczaj to pierwszy dzień miałam plamienie...
no widzisz wiec jest coś inaczej ja nie zastanawiałbym sie ani chwili w Twojej sytacji (chyba ze to jakiś problem zrobić betę u Ciebie)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
Beata ale nawet jak wyjdzie betw pozytywnie to lekarz nic nie zrobi bo na usg nic nie widać jeszcze ! -
AGA 30 wrote:kiti wrote:dzieki dziewczyny za wsparcie
na bete nie bede się wybierać nie chce się bardziej podłamywać...
zbieram siły na nowy cykli w tym wybiore się do mojego ginekologa zobaczymy co powie...
Szkoda kiti że @ przylazła a i dziwne że testy pozytywne!!!
Ja miałam w tatym roku tak testy(5) pozytywne beta 4-5 tydzień a @ przyszła i poszło wszystko!!!! 3 tygodnie krwawiłam i się czyściłam i do tej pory cisza !!!
Kiti nie ten cykl to następny!!
o kurcze aguś to strasznie długo krwawiłaś....
ja wierze że w końcu nam wszystkim się udaLibra, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:AGA 30 wrote:kiti wrote:dzieki dziewczyny za wsparcie
na bete nie bede się wybierać nie chce się bardziej podłamywać...
zbieram siły na nowy cykli w tym wybiore się do mojego ginekologa zobaczymy co powie...
Szkoda kiti że @ przylazła a i dziwne że testy pozytywne!!!
Ja miałam w tatym roku tak testy(5) pozytywne beta 4-5 tydzień a @ przyszła i poszło wszystko!!!! 3 tygodnie krwawiłam i się czyściłam i do tej pory cisza !!!
Kiti nie ten cykl to następny!!
o kurcze aguś to strasznie długo krwawiłaś....
ja wierze że w końcu nam wszystkim się uda
NO długo ze mnie schodziło ale gin powiedziła że ok wszystko beta po 3 dniach spadła więc nie było obaw że ciąza pozamaciczna więc leciało aż wyleciało wszystko!!! Lepsze to niż czyszczenie!! -
AGA 30 wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
Beata ale nawet jak wyjdzie betw pozytywnie to lekarz nic nie zrobi bo na usg nic nie widać jeszcze !
no ale może jakos wspomoże jakimiś lekami? nie wiem ale ja bym szukała ratunku pomocy dopóki miamiałabym 100% pewności ze po wszystkim przeciez ten test 2 mógł sie mylic...kiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:kiti wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
no ja myślałam że już raczej po wszystkim... bo wczoraj czułam takie rwanie i kłucie w brzuchu a dziś już przyjechała z cała para bo zazwyczaj to pierwszy dzień miałam plamienie...
no widzisz wiec jest coś inaczej ja nie zastanawiałbym sie ani chwili w Twojej sytacji (chyba ze to jakiś problem zrobić betę u Ciebie)
nie to nie jest problem tylko właśnie myślałam tak jak Aga mówi że to już nic nie pomoże... -
nick nieaktualnyBeata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
Beata ale nawet jak wyjdzie betw pozytywnie to lekarz nic nie zrobi bo na usg nic nie widać jeszcze !
no ale może jakos wspomoże jakimiś lekami? nie wiem ale ja bym szukała ratunku pomocy dopóki miamiałabym 100% pewności ze po wszystkim przeciez ten test 2 mógł sie mylic...
Z tego co ja wiem to nic lekarz nieporadzi w tak wczesnej ciąży wiem bo rok temy sama to przeszłam!! -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:sylwia1985 wrote:ja zrobilam na kolacje pizze- ale niestety ja zwymiotowalam.Cos sie ostatnio dzieje z moim organizmem nie za fajnie...
może się stresujesz?
wlasnie nie !!!!!
Sylwia ty to byś do gastrologa musiała iść bo często piszesz że masz wymioty!!! -
kiti wrote:Beata wrote:kiti wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
no widzisz wiec jest coś inaczej ja nie zastanawiałbym sie ani chwili w Twojej sytacji (chyba ze to jakiś problem zrobić betę u Ciebie)
nie to nie jest problem tylko właśnie myślałam tak jak Aga mówi że to już nic nie pomoże...
a może pomoże?różne cuda juz tu widziałam wiec jeśli mi test wyjdzie na + nie odpuszczękiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
no ale może jakos wspomoże jakimiś lekami? nie wiem ale ja bym szukała ratunku pomocy dopóki miamiałabym 100% pewności ze po wszystkim przeciez ten test 2 mógł sie mylic...
Z tego co ja wiem to nic lekarz nieporadzi w tak wczesnej ciąży wiem bo rok temy sama to przeszłam!!
niestety Aga ma rację... mi gin powiedział, że na tak wczesnym etapie ciąży ani ja oni on nie jesteśmy nic w stanie zrobić... ewentualnie dupek - a i tak powodzenie nie jest zagwarantowane
ale nie wiem, czy na usg cokolwiek by wyszło... -
Aguś kochana wiem ale są różne przypadki, i to niej est jakas pusta wyimaginowana nadzieja wiec próbowałabym sie za wszelka cenę dowiedzieć czy da sie coś jeszcze zrobić, ale może tylko ja tak mam?
kiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:AGA 30 wrote:Beata wrote:Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)
Z tego co ja wiem to nic lekarz nieporadzi w tak wczesnej ciąży wiem bo rok temy sama to przeszłam!!
niestety Aga ma rację... mi gin powiedział, że na tak wczesnym etapie ciąży ani ja oni on nie jesteśmy nic w stanie zrobić... ewentualnie dupek - a i tak powodzenie nie jest zagwarantowane
ale nie wiem, czy na usg cokolwiek by wyszło...
Libra nic nie wyjdzie ja w tamtym roku u dwuch lekarzy byłam bo myślałam jak beata że się coś uratuje!!! Jedynie lekarz kazał betę powtórzyć czy spada czy nie a na usg nic a nic nie było widać!!