X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra buziolki naprwde idę spać
    słodkich snów, pięknych marzen sennych i nie tylko :P

Dodi lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej AGA ale ja wam zazdroszcze tego spodkanka :-)

Jest co zazdrościć mam nadzieję że kiedyś w większym gronie się nam uda spotkać!!:-)

Beata, Libra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tobie rowniesz Beatko milych i kolorowych snow zycze :-)

Beata lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Beata wrote:
    Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)

no ja myślałam że już raczej po wszystkim... bo wczoraj czułam takie rwanie i kłucie w brzuchu a dziś już przyjechała z cała para bo zazwyczaj to pierwszy dzień miałam plamienie...

no widzisz wiec jest coś inaczej ja nie zastanawiałbym sie ani chwili w Twojej sytacji (chyba ze to jakiś problem zrobić betę u Ciebie)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Kiti no ale czym miałabyś sie podłamac?skoro myślisz że po wszystkim to i tak sie nie rozczarujesz,,, ale lepiej sie upewnić bo moze jest szansa i da sie coś jeszcze zrobić *)

Beata ale nawet jak wyjdzie betw pozytywnie to lekarz nic nie zrobi bo na usg nic nie widać jeszcze !

• kiti Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    kiti wrote:
    dzieki dziewczyny za wsparcie :)
    na bete nie bede się wybierać nie chce się bardziej podłamywać...
    zbieram siły na nowy cykl :) i w tym wybiore się do mojego ginekologa zobaczymy co powie...

Szkoda kiti że @ przylazła a i dziwne że testy pozytywne!!!
    Ja miałam w tatym roku tak testy(5) pozytywne beta 4-5 tydzień a @ przyszła i poszło wszystko!!!! 3 tygodnie krwawiłam i się czyściłam i do tej pory cisza !!!:-(
    Kiti nie ten cykl to następny!!:-)

o kurcze aguś to strasznie długo krwawiłaś....
    ja wierze że w końcu nam wszystkim się uda :)

Libra, Beata, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja zrobilam na kolacje pizze- ale niestety ja zwymiotowalam.Cos sie ostatnio dzieje z moim organizmem nie za fajnie...

może się stresujesz?

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:
    ja zrobilam na kolacje pizze- ale niestety ja zwymiotowalam.Cos sie ostatnio dzieje z moim organizmem nie za fajnie...

może się stresujesz?

wlasnie nie !!!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    AGA 30 wrote:
    kiti wrote:
    dzieki dziewczyny za wsparcie :)
    na bete nie bede się wybierać nie chce się bardziej podłamywać...
    zbieram siły na nowy cykl :) i w tym wybiore się do mojego ginekologa zobaczymy co powie...

Szkoda kiti że @ przylazła a i dziwne że testy pozytywne!!!
    Ja miałam w tatym roku tak testy(5) pozytywne beta 4-5 tydzień a @ przyszła i poszło wszystko!!!! 3 tygodnie krwawiłam i się czyściłam i do tej pory cisza !!!:-(
    Kiti nie ten cykl to następny!!:-)

o kurcze aguś to strasznie długo krwawiłaś....
    ja wierze że w końcu nam wszystkim się uda :)

NO długo ze mnie schodziło ale gin powiedziła że ok wszystko beta po 3 dniach spadła więc nie było obaw że ciąza pozamaciczna więc leciało aż wyleciało wszystko!!! Lepsze to niż czyszczenie!!

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:

Beata ale nawet jak wyjdzie betw pozytywnie to lekarz nic nie zrobi bo na usg nic nie widać jeszcze !

no ale może jakos wspomoże jakimiś lekami? nie wiem ale ja bym szukała ratunku pomocy dopóki miamiałabym 100% pewności ze po wszystkim przeciez ten test 2 mógł sie mylic...

kiti lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    kiti wrote:
    Beata wrote:

no ja myślałam że już raczej po wszystkim... bo wczoraj czułam takie rwanie i kłucie w brzuchu a dziś już przyjechała z cała para bo zazwyczaj to pierwszy dzień miałam plamienie...

no widzisz wiec jest coś inaczej ja nie zastanawiałbym sie ani chwili w Twojej sytacji (chyba ze to jakiś problem zrobić betę u Ciebie)

nie to nie jest problem tylko właśnie myślałam tak jak Aga mówi że to już nic nie pomoże...

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz mnie nie ma...

nos opada na klawiature ale się oderwać nie moge od Was

Libra, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:

no ale może jakos wspomoże jakimiś lekami? nie wiem ale ja bym szukała ratunku pomocy dopóki miamiałabym 100% pewności ze po wszystkim przeciez ten test 2 mógł sie mylic...

Z tego co ja wiem to nic lekarz nieporadzi w tak wczesnej ciąży wiem bo rok temy sama to przeszłam!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moze kiedys sie uda :-) a przypomnij mi Aga z jakiej okolicy jestescie ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

może się stresujesz?

wlasnie nie !!!!!

Sylwia ty to byś do gastrologa musiała iść bo często piszesz że masz wymioty!!!

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    Beata wrote:
    kiti wrote:
    Beata wrote:

nie to nie jest problem tylko właśnie myślałam tak jak Aga mówi że to już nic nie pomoże...

a może pomoże?różne cuda juz tu widziałam wiec jeśli mi test wyjdzie na + nie odpuszczę

kiti lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no moze kiedys sie uda :-) a przypomnij mi Aga z jakiej okolicy jestescie ?

My z Muzą to z opolskiego jesteśmy!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:

Z tego co ja wiem to nic lekarz nieporadzi w tak wczesnej ciąży wiem bo rok temy sama to przeszłam!!

niestety Aga ma rację... mi gin powiedział, że na tak wczesnym etapie ciąży ani ja oni on nie jesteśmy nic w stanie zrobić... ewentualnie dupek - a i tak powodzenie nie jest zagwarantowane
    ale nie wiem, czy na usg cokolwiek by wyszło...

• Beata Autorytet

Wysłany: 12 marca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś kochana wiem ale są różne przypadki, i to niej est jakas pusta wyimaginowana nadzieja wiec próbowałabym sie za wszelka cenę dowiedzieć czy da sie coś jeszcze zrobić, ale może tylko ja tak mam?

kiti lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:
    AGA 30 wrote:
    Beata wrote:

niestety Aga ma rację... mi gin powiedział, że na tak wczesnym etapie ciąży ani ja oni on nie jesteśmy nic w stanie zrobić... ewentualnie dupek - a i tak powodzenie nie jest zagwarantowane
    ale nie wiem, czy na usg cokolwiek by wyszło...

Libra nic nie wyjdzie ja w tamtym roku u dwuch lekarzy byłam bo myślałam jak beata że się coś uratuje!!! Jedynie lekarz kazał betę powtórzyć czy spada czy nie a na usg nic a nic nie było widać!!

‹‹ 1969 1970 1971 1972 1973 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ