plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem w takim razie nie znam sie ...
wiem że jest wile straconych tak wczesnych ciąż, ale też bywaja przypadki że wszystko jakoś odbije....
wiec miałam nadzieje ze tu tez tak będzie...Libra, kiti lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Aguś kochana wiem ale są różne przypadki, i to niej est jakas pusta wyimaginowana nadzieja wiec próbowałabym sie za wszelka cenę dowiedzieć czy da sie coś jeszcze zrobić, ale może tylko ja tak mam?
Ja tak myślałam w tamtym roku!!! Jeżeli dochodzi do takiej sytuacji to lekarz powie ze to samoobrona organizmu bo zarodek z wadami albo martwy albo uszkodzony i organizm go odrzuca i koniec!!!kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moze masz racje moze niepotrzebnie robię jej nadzieję... faktycznie lekarz mógłby sie tym wogóle nie przejąc... ale ja zawsze optymistycznie podchodzę do życia i zawsze we wszystkim widzę nadzieję.,...
bez odbioru, jutro nadrobię co tam w nocy naskrobieciekiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:Libra wrote:sylwia1985 wrote:ja zrobilam na kolacje pizze- ale niestety ja zwymiotowalam.Cos sie ostatnio dzieje z moim organizmem nie za fajnie...
może się stresujesz?
wlasnie nie !!!!!
Sylwia ty to byś do gastrologa musiała iść bo często piszesz że masz wymioty!!!
bylam 3 miesiace temu i stwierdzil helikobakter i bralam antybiotyk ale moj zoladek reaguje tak jak cos za duzo zjem albo fast foody -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:Libra wrote:sylwia1985 wrote:ja zrobilam na kolacje pizze- ale niestety ja zwymiotowalam.Cos sie ostatnio dzieje z moim organizmem nie za fajnie...
może się stresujesz?
wlasnie nie !!!!!
Sylwia ty to byś do gastrologa musiała iść bo często piszesz że masz wymioty!!!
bylam 3 miesiace temu i stwierdzil helikobakter i bralam antybiotyk ale moj zoladek reaguje tak jak cos za duzo zjem albo fast foody
No to dietka:-( -
nick nieaktualny
-
dobranoc wszystkim :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny