plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:dobra zmiana tematu bo mi słosy dęba stoją juz ....widziałyście fasolindę jakąs ???aaaa co kobitkami ,które były na badaniach wczoraj mam nadzieję ,że wszystko ok ,bo mam braki ze 10 str nastukałyście a mnie sie czytac nie chce dzis ...
Effcia nie dała znaku jeszcze.
A Fasolka Mayusi rośnie zdrowo i już przypomina dzidziusiaKaja, Beata lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Kaja wrote:dobra zmiana tematu bo mi słosy dęba stoją juz ....widziałyście fasolindę jakąs ???aaaa co kobitkami ,które były na badaniach wczoraj mam nadzieję ,że wszystko ok ,bo mam braki ze 10 str nastukałyście a mnie sie czytac nie chce dzis ...
Effcia nie dała znaku jeszcze.
A Fasolka Mayusi rośnie zdrowo i już przypomina dzidziusia
takich info wiecej -
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 ja nie wiem co to bedzie już mnie boli jak pisze dzielna mama jesteś !!!!!!
aaa teraz nowa faloinda
https://ovufriend.pl/wykres,904bdcc968c48c4f23aa7e8be7285748.html
Nie znam Babeczki
Zresztą ja tylko Was z tego wątku obserwuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami wszystkimi,nie nadrabiam tych trzech dni bo to za dużo:)
Dziękuję wszystkim tym które wczoraj o mnie pamiętały,pozdrawiały i myślami były ze mną:)a szczególnie Beatce za sms-a bo miło się zrobiło na serduchu:*
A teraz idę wpisać dane na wykresie i znikam
Fedruś wiem że pewnie dziś już Cię nie ma życzę udanego wypoczynkuLibra, Rucia, Beata, Kaja, mauysia, Blondi22, Dodi, muzarcia, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Witam się z Wami wszystkimi,nie nadrabiam tych trzech dni bo to za dużo:)
Dziękuję wszystkim tym które wczoraj o mnie pamiętały,pozdrawiały i myślami były ze mną:)a szczególnie Beatce za sms-a bo miło się zrobiło na serduchu:*
A teraz idę wpisać dane na wykresie i znikam
Fedruś wiem że pewnie dziś już Cię nie ma życzę udanego wypoczynku
ej, nie znikaj:) zaraz nam tu powiedz jak wyniki twego badania? -
Wyniki hmmm... jajowody mam drożne.
Prolaktynę po obciążeniu mam wysoką ale wczoraj miałam taki odlot że nie zapytałam jaka jest wartość,mam przepisany Bromergon(jeśli dobrze zapamiętałam)
no i czeka mnie jeszcze jeden pobyt w szpitalu 11.04 zrobią mi histeroskopie żeby sprawdzić jak to wszystko tam w środku wygląda:)jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruciu badanie samo w sobie nie jest złe trochę mocniej boli jak wciskają kontrast pod ciśnieniem.Ja miałam odlot bo dali mi jakiś zastrzyk po którym czułam się jak naćpana.
Libruś a gdzie Twój awatar jakoś nie rozpoznałam CięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 10:55
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Wyniki hmmm... jajowody mam drożne.
Prolaktynę po obciążeniu mam wysoką ale wczoraj miałam taki odlot że nie zapytałam jaka jest wartość,mam przepisany Bromergon(jeśli dobrze zapamiętałam)
no i czeka mnie jeszcze jeden pobyt w szpitalu 11.04 zrobią mi histeroskopie żeby sprawdzić jak to wszystko tam w środku wygląda:)
to na razie w sumie ok... lek Ci zbije prolaktyne i to dosyć szybko...
to teraz czekamy go 11.04. - będzie dobrze:* -
zrobiłam błąd że nie zrobiłam wczoraj tej histeroskopi bo lekarze mówią ,że to badanie jest dużo lepsze niż hsg i tez sprawdza drożność jajowodów,a przy okazji czy są zrosty itd. ale cóż znowu pójdę do szpitala na dwa dni zrobią i koniec badań
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:zrobiłam błąd że nie zrobiłam wczoraj tej histeroskopi bo lekarze mówią ,że to badanie jest dużo lepsze niż hsg i tez sprawdza drożność jajowodów,a przy okazji czy są zrosty itd. ale cóż znowu pójdę do szpitala na dwa dni zrobią i koniec badań
jak dobrze kojarzę, to Fedra miała robione tekie badanie...
wszystko będzie dobrze:) -
Libra wrote:Effcia28 wrote:zrobiłam błąd że nie zrobiłam wczoraj tej histeroskopi bo lekarze mówią ,że to badanie jest dużo lepsze niż hsg i tez sprawdza drożność jajowodów,a przy okazji czy są zrosty itd. ale cóż znowu pójdę do szpitala na dwa dni zrobią i koniec badań
jak dobrze kojarzę, to Fedra miała robione tekie badanie...
wszystko będzie dobrze:)
ja się nim nie przejmuję,tak samo jak tym całym HSG dopiero chwile przed badaniem zaczełam się nim denerwować.A tamto będzie w znieczuleniu to dopiero gitara bo nic nie będę wiedziała
Tak,tak Fedra je miała robione:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 11:14
gocha04, Rucia, Libra, Dodi, jeju lubią tę wiadomość