Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, dzielna dziewczyna jesteś. I zdrowa, co ważniejsze. No to teraz trzymamy kciuki za ten cykl, statystyki są po Twojej stronie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia:) to chyba dla Ciebie:)
    http://poznan.gazeta.pl/poznan/56,36001,13103973,2_tys__lat_po_Chrystusie__Gdzie_sie_rodza_dzieci_.html#TRrelSST

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia ciesze sie ze dobrze sie czujesz po tym badaniu. Teraz juz bedzie z górki zobaczysz!
    Blondi widze ze tempka spada... moze w koncu @ sie zjawi u Ciebie... a jesli nie ma ciązy to zycze Ci oby jak najszybciej Cie zalało, jakkolwiek to brzmi;)

Blondi22, Effcia28, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziś nie dojdę do statusu autorytetu, czuję się jakoś... nieodświętnie.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    http://poznan.gazeta.pl/poznan/56,36001,13103973,2_tys__lat_po_Chrystusie__Gdzie_sie_rodza_dzieci_.html#TRrelSST

Dzięki Libruś, cenne informacje :) Może najpierw udamy się do któregoś szpitala, w którym można rodzić w pozycji innej niż leżąca, bo tam gdzie rodziłam ostatnio - na Polnej, nie było możliwości wyboru (ale za to mam rzut beretem do szpitala ;) ). No i wolałabym też mieć pojedynczy pokój - jakoś wolałabym sama zmagać się z nowymi emocjami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 12:21

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:

Dzięki Libruś, cenne informacje :) Może najpierw udamy się do któregoś szpitala, w którym można rodzić w pozycji innej niż leżąca, bo tam gdzie rodziłam ostatnio - na Polnej, nie było możliwości wyboru (ale za to mam rzut beretem do szpitala ;) ). No i wolałabym też mieć pojedynczy pokój - jakoś wolałabym sama zmagać się z nowymi emocjami :)

proszę:) z pozdrowieniami od mojego m;)

mauysia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:

A co - to on wyszukał? :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, musieliśmy dziś do Opola śmigać z młodym, wstaliśmy o 4tej, by pobrać badania, wizyta u endo i do domu...nie zdążyłam pożegnać przed urlopem Fedruni;-( buuuu....Effcia jesteś fenomenalna...dzielna dziewczynka...Kaja nie mogę się doczekać wyniku...

mauysia, nick nieaktualny, Blondi22, Effcia28, nick nieaktualny, Dodi, jeju lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Cześć dziewczyny, musieliśmy dziś do Opola śmigać z młodym, wstaliśmy o 4tej, by pobrać badania, wizyta u endo i do domu...nie zdążyłam pożegnać przed urlopem Fedruni;-( buuuu....Effcia jesteś fenomenalna...dzielna dziewczynka...Kaja nie mogę się doczekać wyniku...

Muzi, co z tą kwiaciarnią? Bo umieramy z ciekawości :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:
    mauysia wrote:
    Libra wrote:

A co - to on wyszukał? :)

niom:) przy okazji innego artykułu o wudłużeniu urlopu macierzyńskiego o 26 tyg.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 13:05

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Effcia ciesze sie ze dobrze sie czujesz po tym badaniu. Teraz juz bedzie z górki zobaczysz!
    Blondi widze ze tempka spada... moze w koncu @ sie zjawi u Ciebie... a jesli nie ma ciązy to zycze Ci oby jak najszybciej Cie zalało, jakkolwiek to brzmi;)

no spada w końcu ;) i jajnik boli wiec @ juz sie czai

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś, z tym urlopem to też są niezłe jaja :D Współczuję dziewczynom, które mają urodzić na dniach i tym, u których to, czy urodzą w niedzielę czy poniedziałek, zadecyduje o tym, czy urlop będzie półroczny czy roczny!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libra wrote:

fajnie miec pojedyńczy pokoj u nas w szpitalu 3 osobowe pokoje były ;/

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    muzarcia wrote:

Muzi, co z tą kwiaciarnią? Bo umieramy z ciekawości :)

tez jestem ciekawa :)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Libruś, z tym urlopem to też są niezłe jaja :D Współczuję dziewczynom, które mają urodzić na dniach i tym, u których to, czy urodzą w niedzielę czy poniedziałek, zadecyduje o tym, czy urlop będzie półroczny czy roczny!

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,13565047,Kobiety_w_ciazy_sciskaja_kolana___Byle_do_poniedzialku__.html#BoxSlotII3img

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zaraz śmigam do biblioteki wydrukować fotke dla siostry tortu który ma mi zrobic na urodziny P ;)
    a potem do sklepu bo z małym bedziemy robic buleczki maslane ;)

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i mój P ma weekend wolny jak ja sie ciesze ;)
    dzis wroci z pracy i jeszcze do Płocka jedziemy .

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;-( beznadziejna ta właścicielka, każe palić nocną lampkę w ciemnym pomieszczeniu a zimą nie ogrzewa dziewczynom pomieszczeń, tyle co kwitom trzeba na kwiaciarni ...beznadziejna oferta...ciemno zimno ponuro...a ta dziewczyna ręce miała aż sine z zimna...

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    ;-( beznadziejna ta właścicielka, każe palić nocną lampkę w ciemnym pomieszczeniu a zimą nie ogrzewa dziewczynom pomieszczeń, tyle co kwitom trzeba na kwiaciarni ...beznadziejna oferta...ciemno zimno ponuro...a ta dziewczyna ręce miała aż sine z zimna...

o kurcze rzeczywiscie beznadzieja ;/
    tak oszdzedzac na ludzkim zdrowi ;/
    smutne

jeju lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    także wolę przetwarzać na zimę produkty z ogródka w ramach oszczędności...dżemy, konfiturki itp.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 2022 2023 2024 2025 2026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ