SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a tego nie wiem czy miała nic nie ma na ten temat w postach ale może najważniejsze żeby ci pomogło mieć maluszka :)

ja z nią kiedyś pisałam i mówiła że miała HSG,Histeroskopie i laparoskopie

jeju lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy :(

ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)

to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania. :) Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej :)

Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.

może miała jakiś inne wskazania do tego badania

możliwe:)weszłam na chwilkę żeby nadrobić i zaraz zmykam do kościółka:)Lepiej ci już Libra?:)

jeju lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może lepiej nie brać tego bromergonu co myślicie?poczekać na wypis i zobaczyć jaka ma wogóle wartość?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 16:30

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia w tym cyklu już nie ma szans na zieloną kropkę, ale tobie bardzo życzę żeby po twoich badaniach szybko się pojawiła zielona kropka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia ja Ci nie pomogę bo nie wiem co i jak z tym lekiem :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdę wieczorem jeszcze poczytać:)

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    wiesz co to jest kolor coniac ;)

wiem:) ale nie wiem jak wygląda na Twoich włosach:) bo Ty mi się kojarzysz jako urocza blondyneczka:)
    poza tym w ogóle nie znam się na farbowaniu włosów, bo nigdy takowego nie miałam:)

Libruś blondynką to byłam jakiś czas temu potem miałam brązowe a teraz mam nadzieje że będą jaśniejsze ciut niż brąz. W blond się lepiej czułam ale miałam dość ciągłego farbowania odrostów.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Effcia :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy :(

ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)

to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania. :) Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej :)

Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.

może miała jakiś inne wskazania do tego badania

możliwe:)weszłam na chwilkę żeby nadrobić i zaraz zmykam do kościółka:)Lepiej ci już Libra?:)

niom lepiej:) tylko głowa mnie pobolewa:) i głodomorra mi się załączyła:)
    co do bromka... nie wiem, bo nie brałam... jak ufasz temu lekarzowi, to ja bym się zastosowała do jego wskazań... ale zaczęłabym od małych dawek i zwiększałabym do docelowej, by uniknąć dolegliwości... czy by to pomogło - nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 16:43

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już po farbowaniu i jednak zielone nie wyszły :) uffff nawet fajny kolor :)

Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no ja już po farbowaniu i jednak zielone nie wyszły :) uffff nawet fajny kolor :)

hehehe ciekawe jak wyglądasz:)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kolor jest taki brąz z miodem zmieszany nawet mi się podoba :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorową porą !!! czy ktoś tu jest ??bo mój m popija piwko z szwagrem ,a i mecze ogladają ,a ja się nudzę okropnie buuuuu:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem... nudzę się, bo m w pracy

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

libra jak samopoczucie ?? bo ja też chora ,katar mam raz zatkany nos raz leci jak z kranu ,głowa boli troszkę a teraz zaczyna gardło bo to wszystko spływa do niego ,i taka otępiała jestem a jeszcze dziś byłam w szkole na florystyce z G ,słabo mi troszkę i chyba jutro odpuszczę ,tylko G pójdzie ...a tak mi sucho w gardle i usta spierzchnięte i pić się chce a wczoraj tez się podobnie czułam ...ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

libra jak samopoczucie ?? bo ja też chora ,katar mam raz zatkany nos raz leci jak z kranu ,głowa boli troszkę a teraz zaczyna gardło bo to wszystko spływa do niego ,i taka otępiała jestem a jeszcze dziś byłam w szkole na florystyce z G ,słabo mi troszkę i chyba jutro odpuszczę ,tylko G pójdzie ...a tak mi sucho w gardle i usta spierzchnięte i pić się chce a wczoraj tez się podobnie czułam ...ehhh

u mnie lepiej, tylko nie mam na nic siły (chyba się trochę przeziębiłam, bo wczoraj zimno było u mnie w pracy)... teraz to głodna jestem:)

a Ciebie co? przeziębienie złapało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak chyba złapało ,taka pogoda na choróbska ...a do tego stawy dokuczają i troszkę moje chore jelita ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 19:34

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ohh biedaku w pracy i chora to lipa nic tu:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira ty też chora matko normalnie szpital biedaczki leczyć się i do serduszkowania bo macie mi tu być fasolkowane :-P

samira lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczęta dzionek minął? Libra,Samira- proszę mi się tu szybciutko kurować! Co to za chorowanie?!

samira lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 2039 2040 2041 2042 2043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ