X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a tego nie wiem czy miała nic nie ma na ten temat w postach ale może najważniejsze żeby ci pomogło mieć maluszka :)

ja z nią kiedyś pisałam i mówiła że miała HSG,Histeroskopie i laparoskopie

jeju lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy :(

ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)

to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania. :) Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej :)

Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.

może miała jakiś inne wskazania do tego badania

możliwe:)weszłam na chwilkę żeby nadrobić i zaraz zmykam do kościółka:)Lepiej ci już Libra?:)

jeju lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może lepiej nie brać tego bromergonu co myślicie?poczekać na wypis i zobaczyć jaka ma wogóle wartość?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 16:30

jeju lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia w tym cyklu już nie ma szans na zieloną kropkę, ale tobie bardzo życzę żeby po twoich badaniach szybko się pojawiła zielona kropka :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia ja Ci nie pomogę bo nie wiem co i jak z tym lekiem :)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdę wieczorem jeszcze poczytać:)

jeju lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    wiesz co to jest kolor coniac ;)

wiem:) ale nie wiem jak wygląda na Twoich włosach:) bo Ty mi się kojarzysz jako urocza blondyneczka:)
    poza tym w ogóle nie znam się na farbowaniu włosów, bo nigdy takowego nie miałam:)

Libruś blondynką to byłam jakiś czas temu potem miałam brązowe a teraz mam nadzieje że będą jaśniejsze ciut niż brąz. W blond się lepiej czułam ale miałam dość ciągłego farbowania odrostów.

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Effcia :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Libra wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy :(

ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)

to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania. :) Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej :)

Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.

może miała jakiś inne wskazania do tego badania

możliwe:)weszłam na chwilkę żeby nadrobić i zaraz zmykam do kościółka:)Lepiej ci już Libra?:)

niom lepiej:) tylko głowa mnie pobolewa:) i głodomorra mi się załączyła:)
    co do bromka... nie wiem, bo nie brałam... jak ufasz temu lekarzowi, to ja bym się zastosowała do jego wskazań... ale zaczęłabym od małych dawek i zwiększałabym do docelowej, by uniknąć dolegliwości... czy by to pomogło - nie wiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 16:43

Effcia28 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja już po farbowaniu i jednak zielone nie wyszły :) uffff nawet fajny kolor :)

Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no ja już po farbowaniu i jednak zielone nie wyszły :) uffff nawet fajny kolor :)

hehehe ciekawe jak wyglądasz:)

samira lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a kolor jest taki brąz z miodem zmieszany nawet mi się podoba :)

Dodi lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorową porą !!! czy ktoś tu jest ??bo mój m popija piwko z szwagrem ,a i mecze ogladają ,a ja się nudzę okropnie buuuuu:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem... nudzę się, bo m w pracy

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

libra jak samopoczucie ?? bo ja też chora ,katar mam raz zatkany nos raz leci jak z kranu ,głowa boli troszkę a teraz zaczyna gardło bo to wszystko spływa do niego ,i taka otępiała jestem a jeszcze dziś byłam w szkole na florystyce z G ,słabo mi troszkę i chyba jutro odpuszczę ,tylko G pójdzie ...a tak mi sucho w gardle i usta spierzchnięte i pić się chce a wczoraj tez się podobnie czułam ...ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:

libra jak samopoczucie ?? bo ja też chora ,katar mam raz zatkany nos raz leci jak z kranu ,głowa boli troszkę a teraz zaczyna gardło bo to wszystko spływa do niego ,i taka otępiała jestem a jeszcze dziś byłam w szkole na florystyce z G ,słabo mi troszkę i chyba jutro odpuszczę ,tylko G pójdzie ...a tak mi sucho w gardle i usta spierzchnięte i pić się chce a wczoraj tez się podobnie czułam ...ehhh

u mnie lepiej, tylko nie mam na nic siły (chyba się trochę przeziębiłam, bo wczoraj zimno było u mnie w pracy)... teraz to głodna jestem:)

a Ciebie co? przeziębienie złapało?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak chyba złapało ,taka pogoda na choróbska ...a do tego stawy dokuczają i troszkę moje chore jelita ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 19:34

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ohh biedaku w pracy i chora to lipa nic tu:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira ty też chora matko normalnie szpital biedaczki leczyć się i do serduszkowania bo macie mi tu być fasolkowane :-P

samira lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczęta dzionek minął? Libra,Samira- proszę mi się tu szybciutko kurować! Co to za chorowanie?!

samira lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 2039 2040 2041 2042 2043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ