plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Effcia28 wrote:mala29_ wrote:Effcia28 wrote:mala29_ wrote:no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy
ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)
to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania.Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej
Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.
może miała jakiś inne wskazania do tego badania
możliwe:)weszłam na chwilkę żeby nadrobić i zaraz zmykam do kościółka:)Lepiej ci już Libra?jeju lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:mala29_ wrote:wiesz co to jest kolor coniac
wiem:) ale nie wiem jak wygląda na Twoich włosach:) bo Ty mi się kojarzysz jako urocza blondyneczka:)
poza tym w ogóle nie znam się na farbowaniu włosów, bo nigdy takowego nie miałam:)
Libruś blondynką to byłam jakiś czas temu potem miałam brązowe a teraz mam nadzieje że będą jaśniejsze ciut niż brąz. W blond się lepiej czułam ale miałam dość ciągłego farbowania odrostów.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Libra wrote:Effcia28 wrote:mala29_ wrote:Effcia28 wrote:mala29_ wrote:no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy
ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)
to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania.Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej
Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.
może miała jakiś inne wskazania do tego badania
możliwe:)weszłam na chwilkę żeby nadrobić i zaraz zmykam do kościółka:)Lepiej ci już Libra?
niom lepiej:) tylko głowa mnie pobolewa:) i głodomorra mi się załączyła:)
co do bromka... nie wiem, bo nie brałam... jak ufasz temu lekarzowi, to ja bym się zastosowała do jego wskazań... ale zaczęłabym od małych dawek i zwiększałabym do docelowej, by uniknąć dolegliwości... czy by to pomogło - nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 16:43
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mala29_ wrote:no ja już po farbowaniu i jednak zielone nie wyszły
uffff nawet fajny kolor
hehehe ciekawe jak wyglądasz:)
libra jak samopoczucie ?? bo ja też chora ,katar mam raz zatkany nos raz leci jak z kranu ,głowa boli troszkę a teraz zaczyna gardło bo to wszystko spływa do niego ,i taka otępiała jestem a jeszcze dziś byłam w szkole na florystyce z G ,słabo mi troszkę i chyba jutro odpuszczę ,tylko G pójdzie ...a tak mi sucho w gardle i usta spierzchnięte i pić się chce a wczoraj tez się podobnie czułam ...ehhh -
nick nieaktualnysamira wrote:Libra wrote:mala29_ wrote:no ja już po farbowaniu i jednak zielone nie wyszły
uffff nawet fajny kolor
hehehe ciekawe jak wyglądasz:)
libra jak samopoczucie ?? bo ja też chora ,katar mam raz zatkany nos raz leci jak z kranu ,głowa boli troszkę a teraz zaczyna gardło bo to wszystko spływa do niego ,i taka otępiała jestem a jeszcze dziś byłam w szkole na florystyce z G ,słabo mi troszkę i chyba jutro odpuszczę ,tylko G pójdzie ...a tak mi sucho w gardle i usta spierzchnięte i pić się chce a wczoraj tez się podobnie czułam ...ehhh
u mnie lepiej, tylko nie mam na nic siły (chyba się trochę przeziębiłam, bo wczoraj zimno było u mnie w pracy)... teraz to głodna jestem:)
a Ciebie co? przeziębienie złapało? -
nick nieaktualny