plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:poza tym biore od tego cyklu castagnus i zastanawiam sie czy nadal brac bromergon czy juz nie.Przy najblizszej okazji zapytam sie gin
nie łącz takich leków ze sobą
castagnusa biore rano a bromergon na noc i tylko 1/4 tabletki ale jak mowisz zeby ich nie laczyc to zapytam sie gina ktory lek brac -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:sylwia1985 wrote:poza tym biore od tego cyklu castagnus i zastanawiam sie czy nadal brac bromergon czy juz nie.Przy najblizszej okazji zapytam sie gin
nie łącz takich leków ze sobą
castagnusa biore rano a bromergon na noc i tylko 1/4 tabletki ale jak mowisz zeby ich nie laczyc to zapytam sie gina ktory lek brac
koniecznie zapytaj... wiesz - z ziołami nie ma żartów... bromek to hormon... jeszcze sobie zaszkodzisz -
nick nieaktualnydziewczyny powiedzcie mi cos!14dnia cyklu miałam owu dzis mam 21,od 15d.c mam non stop płodny sluz,zapisuje go w wykresie.i ciągle mam zielone światło.możecie mi pomóc?coś podpowiedzieć?dzis zdecydowanie sluz jest mniej ale nadal płodny(lekko lepki)
-
nick nieaktualnyskrzat84 wrote:dziewczyny powiedzcie mi cos!14dnia cyklu miałam owu dzis mam 21,od 15d.c mam non stop płodny sluz,zapisuje go w wykresie.i ciągle mam zielone światło.możecie mi pomóc?coś podpowiedzieć?dzis zdecydowanie sluz jest mniej ale nadal płodny(lekko lepki)
udostępnij wykres -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Libruś nie mogłam się powstrzymać i zmałpowałam sobie od Ciebie bobasa
Nie mogłam się powstrzymać
Mam nadzieję, ze nie będziesz zła... ;P
no coś Ty:) ja zmałpowałam od Meginki;) hehehe
mój tak raczkuje, raczkuje... aż w końcu do mnie dojdzie;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 15:10
Effcia28, BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a u mnie hmmm.... leniuchuje nic nie robię, wcinam serniczek i mam zamiar włosy pofarbować a tak poza tym to humor mam jakiś dziwny raz jest dobrze a za moment wyć mi się chce pewnie to przez tą pogodę raz słońce a raz chmury
kurcze ja już chcę wiosnę
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:a u mnie hmmm.... leniuchuje nic nie robię, wcinam serniczek i mam zamiar włosy pofarbować a tak poza tym to humor mam jakiś dziwny raz jest dobrze a za moment wyć mi się chce pewnie to przez tą pogodę raz słońce a raz chmury
kurcze ja już chcę wiosnę
uuu malutka:( nie smutaj się:* rozumiem Cię... u mnie dzisiaj słoneczko to od razu inaczej się człowiek czuje... -
no rano też u nas było słoneczko ale już zachodzi i jakoś spać przez to mi się chce co za pogoda. Dobra zmykam pofarbować te włosy będę za jakieś 30 minut
oby nie wyszły zielone tylko hi hi hi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 15:47
Libra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:Effcia28 wrote:mala29_ wrote:no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy
ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)
to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania.Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej
Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:no rano też u nas było słoneczko ale już zachodzi i jakoś spać przez to mi się chce co za pogoda. Dobra zmykam pofarbować te włosy będę za jakieś 30 minut
oby nie wyszły zielone tylko hi hi hi
zielony kolor to może nie długo wyjść ale na wykresie:)czego życzęLibra, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:mala29_ wrote:Effcia28 wrote:mala29_ wrote:no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy
ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)
to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania.Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej
Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.
może miała jakiś inne wskazania do tego badania