X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym biore od tego cyklu castagnus i zastanawiam sie czy nadal brac bromergon czy juz nie.Przy najblizszej okazji zapytam sie gin

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    poza tym biore od tego cyklu castagnus i zastanawiam sie czy nadal brac bromergon czy juz nie.Przy najblizszej okazji zapytam sie gin

nie łącz takich leków ze sobą

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

castagnusa biore rano a bromergon na noc i tylko 1/4 tabletki ale jak mowisz zeby ich nie laczyc to zapytam sie gina ktory lek brac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

castagnusa biore rano a bromergon na noc i tylko 1/4 tabletki ale jak mowisz zeby ich nie laczyc to zapytam sie gina ktory lek brac

koniecznie zapytaj... wiesz - z ziołami nie ma żartów... bromek to hormon... jeszcze sobie zaszkodzisz

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiedzcie mi cos!14dnia cyklu miałam owu dzis mam 21,od 15d.c mam non stop płodny sluz,zapisuje go w wykresie.i ciągle mam zielone światło.możecie mi pomóc?coś podpowiedzieć?dzis zdecydowanie sluz jest mniej ale nadal płodny(lekko lepki)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś nie mogłam się powstrzymać i zmałpowałam sobie od Ciebie bobasa :D Nie mogłam się powstrzymać :D Mam nadzieję, ze nie będziesz zła... ;P

Libra lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skrzat84 wrote:
    dziewczyny powiedzcie mi cos!14dnia cyklu miałam owu dzis mam 21,od 15d.c mam non stop płodny sluz,zapisuje go w wykresie.i ciągle mam zielone światło.możecie mi pomóc?coś podpowiedzieć?dzis zdecydowanie sluz jest mniej ale nadal płodny(lekko lepki)

udostępnij wykres

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Libruś nie mogłam się powstrzymać i zmałpowałam sobie od Ciebie bobasa :D Nie mogłam się powstrzymać :D Mam nadzieję, ze nie będziesz zła... ;P

no coś Ty:) ja zmałpowałam od Meginki;) hehehe

mój tak raczkuje, raczkuje... aż w końcu do mnie dojdzie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 15:10

Effcia28, BellaRosa, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne te wasze bobaski :)
    hejka jak sobotka mija ?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    śliczne te wasze bobaski :)
    hejka jak sobotka mija ?

ja miałam myć okna, ale nie mam siły... więc robię porządki wiosenne w szafkach:)
    a co tam u Ciebie?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie hmmm.... leniuchuje nic nie robię, wcinam serniczek i mam zamiar włosy pofarbować a tak poza tym to humor mam jakiś dziwny raz jest dobrze a za moment wyć mi się chce pewnie to przez tą pogodę raz słońce a raz chmury :( kurcze ja już chcę wiosnę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    a u mnie hmmm.... leniuchuje nic nie robię, wcinam serniczek i mam zamiar włosy pofarbować a tak poza tym to humor mam jakiś dziwny raz jest dobrze a za moment wyć mi się chce pewnie to przez tą pogodę raz słońce a raz chmury :( kurcze ja już chcę wiosnę :)

uuu malutka:( nie smutaj się:* rozumiem Cię... u mnie dzisiaj słoneczko to od razu inaczej się człowiek czuje...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rano też u nas było słoneczko ale już zachodzi i jakoś spać przez to mi się chce co za pogoda. Dobra zmykam pofarbować te włosy będę za jakieś 30 minut :) oby nie wyszły zielone tylko hi hi hi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 15:47

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała, to wpadnij pochwalić się efektami:) a na jaki kolor?

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co to jest kolor coniac ;)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy :(

ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)

to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania. :) Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej :)

Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.

jeju lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tego nie wiem czy miała nic nie ma na ten temat w postach ale może najważniejsze żeby ci pomogło mieć maluszka :)

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    wiesz co to jest kolor coniac ;)

wiem:) ale nie wiem jak wygląda na Twoich włosach:) bo Ty mi się kojarzysz jako urocza blondyneczka:)
    poza tym w ogóle nie znam się na farbowaniu włosów, bo nigdy takowego nie miałam:)

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    no rano też u nas było słoneczko ale już zachodzi i jakoś spać przez to mi się chce co za pogoda. Dobra zmykam pofarbować te włosy będę za jakieś 30 minut :) oby nie wyszły zielone tylko hi hi hi :)

zielony kolor to może nie długo wyjść ale na wykresie:)czego życzę:)

Libra, Dodi, jeju lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    mala29_ wrote:
    no ja poczytałam troche o tym i takie badania najczęściej się robi jak są podejrzenia że są jakieś zmiany ale wiesz co kraj to obyczaj. Mi lekarka powiedziała że wszystko jest dobrze i dostałam na 6 miesięcy CLO a potem najprawdopodobniej będą mnie przygotowywać do in- vitro., ale to dopiero za 6 miesięcy :(

ja mam to zlecone bo poroniłam dwa razy-zobaczymy jaki będzie wynik tej histeroskopi,ja myślę że raczej jest tam ok bo ja już jedno zdrowe dziecko mam:)

to dlatego Effcia masz to badanie ja nigdy nie byłam w ciąży i dlatego nie potrzebuje tego badania. :) Będę trzymać kciuki żeby badanie wyszło jak najlepiej :)

Fedra też miała to badanie a z tego co kojażę to też w ciąży nie była jeszcze.

może miała jakiś inne wskazania do tego badania

‹‹ 2038 2039 2040 2041 2042 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: