plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Samira ty też chora matko normalnie szpital biedaczki leczyć się i do serduszkowania bo macie mi tu być fasolkowane
ja już pisałam pod wykresem ze przerywam starania na 2-3 miechy bo muszę różne "organy" podleczyć ...także serduszkowanie z osłoną tym razem -
nick nieaktualnykaroam wrote:Jak tam dziewczęta dzionek minął? Libra,Samira- proszę mi się tu szybciutko kurować! Co to za chorowanie?!
no właśnie takie czasy ,starość nie radośća na zajęciach dużo teorii i malowaliśmy farbkami kompozycje kwiatowe w wybranych przez nas stylach ,czułam się jak w szkole na Plastyce hehe...
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Samira no wiesz z plastykiem ehhhh no to kuruj się i szybko i wracaj do prac fasolowych
ale co z plastykiem ??
aaa niedługo wam tu będę bukiety na zamówienie robić hehe
a jeszcze biliśmy w hurtowni florystycznej a tam wszystkiego od grama normalnie cuda wiankikwiaty i prawdziwe i sztuczne ,doniczkowe i wszystko co do kwiaciarni i dekoracji kwiatów potrzebne
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:
raczej będzie tak: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX hehehe - cenzura
wkleiłam na chwilę... później usunęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 20:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Libruś też słyszałam że podnosi. a pytam się tylko dlatego ze wczoraj znajomi byli i pozwoliłam sobie na 3 piwka takie lekkie. I teraz zastanawiam się czy brać tą temp moją pod uwagę.
zostaw... zobaczymy jak to się będzie jutro kształtować... -
może i masz racje. Sprawdzałam swoją szyję no tylko o 2 godziny później niż zawsze ale chyba aż tak szybko by się ie zmieniła i była twarda zamknięta i taka jakby spuchnięta ale zobaczę jak jutro będzie.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyja staram się badać między 22 a 23... ale wiadomo, nie zawsze się da;)
po owulacji już mniej uwagi przywiązuję do badania szyjki... niom bardzie myślę o tym tuż przed @...
Ps. idę do wanny... się szorowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2013, 20:29
-
heheh no mala wypatzryłaś mnie
przyszłam posprawdzać czy są jakieś nowości , fasolinki
wiosny już szukałam ale nie znalazłam ....