plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dodi chciałam Ci życzyć wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)dużo zdrówka i spełnienia marzeń
P.S Przepraszam,że tak póżno ale akurat byłam w szpitalu 13-go pamiętałam o Tobie ale nie miałam możliwości napisać a potem wyleciało mi z głowy i wczoraj wieczorem sobie przypomniałam:*ale już nie wchodziłam, na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 11:07
Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Dodi chciałam Ci życzyć wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:)dużo zdrówka i spełnienia marzeń
P.S Przepraszam,że tak póżno ale akurat byłam w szpitalu 13-go pamiętałam o Tobie ale nie miałam możliwości napisać a potem wyleciało mi z głowy i wczoraj wieczorem sobie przypomniałam:*ale już nie wchodziłam, na forum.
Kochana Effciu bardzo serdecznie Ci dziękuję :* najważniejsze, że pamiętałaś i jest mi bardzo miłoTy myślałaś o mnie a ja o Tobie jak byłaś na badaniu
I tym oto sposobem wyczaiłaś mnie, ale ja jeszcze doczytuję
Miłej niedzieli na początek Wam życzę :*magdzia26 lubi tę wiadomość
-
dobrnęłam do końca i nikogo nie ma
kurcze leżę jeszcze w łózku a już południeurodziny odprawione, goście poszli o wpół do drugiej do domu, do 3 sprzątanie i dlatego dzisiaj taki leń, ale już niedługo bo na 16 jadę na chrzciny
Kaja kurcze ciekawa jestem tej Twojej tempki, ale jeśli wybierasz się jutro do lekarz to wszystko powinno się wyjaśnić
Libra biedaczko co Ty to z ekscesy miałaśmam nadzieję, że już lepiej?
U mnie co prawda słonecznie, ale podejrzewam, że zimnoidę się jakoś ogarnąć, bo nie mogę na siebie patrzeć
Jeszcze raz miłego dzionka życzę i do sklikania :*Libra, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
A dziękuję, wróciłam z pracy, zaraz idziemy na spacerek a potem na siłkę. Mam jeszcze ambitny plan obejrzenia dziś "Pasji". Nigdy tego nie widziałam bo jestem strachliwa a wiem, że to nie jest milusi film. Niestety przez mój pobyt na wyspach nie czuję jakoś postu, więc może ten film mnie trochę zmusi do myślenia;)
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, wpadam na chwilę, licząc , że któraś życzliwa streści mi co w ciągu dwóch ostatnich dni wydarzyło się? Wstępnie obejrzałam Wasze wykresy i na szczęście żadnej @ nie odnotowałam...a najbliższe dni będą mega ważne
A co poza tym?karoam, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Witaj Shagga
Jak samopoczucie?
Olu- no ja tu w zimie w kozakach i ubrana na cebulke (wliczajac grubasne swetry) latam, wiec przy takiej temperaturze jak teraz w PL to pewnie przyklejona do kaloryfera bym siedziala
A z samopoczuciem ostatnio nawet nawet...gorzej,że właśnie mój Synuś rozchorował się i już wczoraj i mnie gardło bolało...dziś niby ok, mam nadzieję,że szybko Mu przyjdzie a ja nie załapię od Niego nic. -
Shagga_80 wrote:karoam wrote:Witaj Shagga
Jak samopoczucie?
Olu- no ja tu w zimie w kozakach i ubrana na cebulke (wliczajac grubasne swetry) latam, wiec przy takiej temperaturze jak teraz w PL to pewnie przyklejona do kaloryfera bym siedziala
A z samopoczuciem ostatnio nawet nawet...gorzej,że właśnie mój Synuś rozchorował się i już wczoraj i mnie gardło bolało...dziś niby ok, mam nadzieję,że szybko Mu przyjdzie a ja nie załapię od Niego nic.
Shaggus- no to zdrowka zycze Wam obojgu! : -
Witajcie kochane
Nie było mnie chwilę...nadal trochę zamętu w rodzinie,ale już trochę lepiej..mój kochany mężuś dziś jedzie do pracy i wraca w sobotę...oddelegowali go na tydzień,bo dają urlopy tym co są na tygodniówce poza domem...ciężki i samotny tydzień mnie czeka...jedyny plus to taki,że może w końcu was nadrobię i będę miała trochę czasu dla was
Teraz idę się poprzytulać do m...Muszę się nim nacieszyć.
Pozdrawiam!karoam, AGA 30, Ola_czeka, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość