plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jesteście niemożliwe! Nadrabiałam dziś od bladego świtu zaległości, do godz. 13.00 (oczywiście z przerwami na porządki) dotarłam do 1015 strony, loguję się teraz i co widze?! 2049!!! I jak tu z Wami gadać noooo:( A coś dziwnego mi się z TV dzieje, na TVP1 "leci" film... po angielsku i bez tłumacza, Mężula śpi więc TV cichutko (dźwięk oczywiście dużo głośniej niz rozmowy), nic nie słysze, nic nie rozumiem... Ktoś tak ma?
no i oczywiście jdyne co słysze - to płacz niemowlaka (nie dał się matce bzyknąć, nooo;))
Buziaki dla Was... zanim nadrobie zaległości i dotre do tego postu będzie pewnie wtorek rano:/samira, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
wczoraj wypiłam lampkę wina i pół kieliszka nalewki wiśniowej (M koleżanki robił i 0.25 dali do spróbowania) powiem wam, że ostro się zieje po niej chyba z 60% ma. A temp u mnie też trochę niżej, tylko jak pisałam wcześniej źle spałam i pewnie dlatego. Zobaczymy jutro.
no to dobranoc dziewczęta.jeszcze sobie film po oglądam.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry Dziewczynki, cóż za ironia losu, w weekend, gdy można pospać to ja się zrywam przed 6.00-niby wyspana, a kładę się po północy, a w tygodnniu znów tragedia będzie, się nie wyśpię i będę narzekać, że 7 godzin snu to za mało;( Zrozumieć kobietę... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
-
Dzień dobry Gunia i wszystkie inne kobitki, które się pojawią
Wczoraj sobie siedziałam na necie i czytałam o różnych chorobach...no i od tego czytania nabawiłam się torbieli jajników, tyłozgięcia macicy i endometriozy! O matko, ja nie wiem czy Wy też tak macie, że jak czytacie objawy jakiejś choroby to wydaje Wam się, że akurat to macie?
Najbardziej mnie zmartwiła ta endometrioza (szukałam w necie informacji o bólach w jajniku podczas wypróżniania w trakcie @ i ciągle odnośniki do endometriozy wyskakiwały)Ehhh, no muszę iść do gina po @ żeby się uspokoić
A poza tym miłego dzionka!samira, Dodi lubią tę wiadomość
-
Gunia witaj w klubie. Też już nie śpię, a był plan - do oporu. Jutro o tej porze będę nieprzytomna, bo przecież do pracy trzeba. Ma to jednak swoje +, bo wolny dzień będzie dłuższy.
Miłej niedzieli i odpoczynku życzę!karoam, agula, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnykaroam wrote:Dzień dobry Gunia i wszystkie inne kobitki, które się pojawią
Wczoraj sobie siedziałam na necie i czytałam o różnych chorobach...no i od tego czytania nabawiłam się torbieli jajników, tyłozgięcia macicy i endometriozy! O matko, ja nie wiem czy Wy też tak macie, że jak czytacie objawy jakiejś choroby to wydaje Wam się, że akurat to macie?
Najbardziej mnie zmartwiła ta endometrioza (szukałam w necie informacji o bólach w jajniku podczas wypróżniania w trakcie @ i ciągle odnośniki do endometriozy wyskakiwały)Ehhh, no muszę iść do gina po @ żeby się uspokoić
A poza tym miłego dzionka!
kochana taka rada nie przypisuj wszystkiego co czytasz swoim objawom bo w deprechę i nerwice wpadniesz ...wiem coś o tym (fakt ze podłożem była śmierć mojego brata )ale to co czytałam o objawach swoich przyczyniło się do tego ze teraz naprawdę mam niewesoło bo nerwy je pogłębiły ...chociaż wyszłam z tego a nie mogłam nawet podnieść wtedy głowy z poduszki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 08:26
karoam lubi tę wiadomość
-
Karoam, też tak mam, np. teraz przeczytałam, że prawdopodobnie mam torbiel - dziś trzeci dzień @ a jajnik mocno boli, kłuje, mam wrażenie, że opuhnięte tam wszystko (nogi podkurczyć nie mogę), a w dodatku myślę, że z lewym coś się dzieje bo od co najmniej 3 cykli w ogóle się nie odzywa... O, bądź człowieku mądry:(
karoam lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Samirko- ja wiem, ze to takie wynajdywanie chorob na sile
Ale coz poradzic? Najlepiej przestac czytac wszelkie infa na necie
ale do gina sie i tak wybiore w tym cyklu- no tak na wszelkie wypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2013, 09:45
Kaja, samira lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Karoam, też tak mam, np. teraz przeczytałam, że prawdopodobnie mam torbiel - dziś trzeci dzień @ a jajnik mocno boli, kłuje, mam wrażenie, że opuhnięte tam wszystko (nogi podkurczyć nie mogę), a w dodatku myślę, że z lewym coś się dzieje bo od co najmniej 3 cykli w ogóle się nie odzywa... O, bądź człowieku mądry:(
Gunia co do buli jajników @ w trakcie to ja tez tak mam czasami więc nie masz co się martwić i mój lewy jajnik też mało co się odzywa najczęściej owulacje mam z prawego i jak mnie lekarka badała to nic dziwnego nie znalazła i wszystkie wyniki są ok więc nie ma co się martwića jeśli cie to tak bardzo niepokoi to przejdź się do lekarza i powiedz mu to.
Gunia, samira lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke