plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:blondi22 teraz to żeś napisała myślałam ,że napiszesz chociaż rok ;-)a tu nic ,ale dziś o 20 sie dowiem od gina bo sie go zapytam !!!
Jak sobie pomyślę, że będę musiała do jutra czekać na info to mnie bierze nerw. Może jednak uda mi się wieczorem zajrzećTaaaaak bym chciała, żeby Ci się udało, potraktowałabym to jak dobry omen.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 ciekawe pewnie wielkie Nic tak jak to u nas jest!!! ,a ja uciekam do gina trzeba się szykować na wizytę znów pada snieg masakra !!!!!!,ale chyba jakos dojadę buzole do 22 pewnie coś naskrobie jak przyjadę
To czekamy na wiadomości!! u mnie 5 a plusie ciepła teraz a w dzień 9 było i piekne słonko!! -
Shagga- jak tam wizyta???
Kaja- no mam nadzieję, że uda mi się jeszcze przeczytać dziś Twoją relację
Blondi- jak czytam Twoje posty to aż Ci tego spokoju i opanowania zazdroszczę
AGA- wiem, że od nowego cyklu zaczynasz tabsy- s gin przepisał Ci jakieś konkretne?Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaroam wrote:Shagga- jak tam wizyta???
Kaja- no mam nadzieję, że uda mi się jeszcze przeczytać dziś Twoją relację
Blondi- jak czytam Twoje posty to aż Ci tego spokoju i opanowania zazdroszczę
AGA- wiem, że od nowego cyklu zaczynasz tabsy- s gin przepisał Ci jakieś konkretne?
QLAIRA tabletki w sumie jeszcze o nic nie czytałam zaraz poczytam!!!
To moja pierwsza antykoncepcja od 8 lat można powiedzieć nie wliczając gumek!!Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:już powoli dziewczyny się rozpakowują z brzuszków. Ciekawe, która będzie następna.
a jeszcze bardziej czekam na zazielenienie naszych wykresów.
W końcu coś musi się ruszyć!
Libra podglądam czasem wątek ciążowy, nie udzielam się tam i tylko po nicku je czaje.
hehehe:) a my czekamy na zielony plusik u Ciebie:)gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny