X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Może i tak, może i nie. Raczej coś musiało mi zaszkodzić, czasem tak mam. A dziś jadłam mozzarelę z pomidorem na śniadanie, później kanapkę z mięchcem i serem, lizaka i znowu kanapkę z mięchcem i serem. I w okolicach mięcha i sera zaczęło mnie palić w gardziole.

I tak zaczęłam się zastanawiać..dziś biorę ostatnią tabl dupka i teoretycznie jutro powinnam za testować dla formalności i ew. dalej brać dupka. I zastanawiam się czy jednak nie poprosić M o termometr... hmmm tak sobie głośno tu myślę, bo trochę z myślami się zaczynam bić.

hmmmm. to ciężka sytuacja... ja jednak w Twojej sytuacji jutro zmierzyłabym tempkę i zrobiła test

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Super, cieszę się Shagga, że wszystko dobrze!

Ja też :D No i dziś wzruszyłam się na USG (tzn nie popłakałam się,ale już kluchę w gardle miałam) gdy Ono poruszyło się :)

AGA 30, Libra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja właśnie siada na fotelu.....

Shagga_80, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, ja nie śledziłam Twojej ciąży od początku, więc nie do końca rozumiem - czy mowa jest o tym, że spodziewałaś się dziś zobaczyć 2 fasole? ;)

Ola, mnie wyszła bardzo wysoka beta i jak zaczęłam szukać informacji na necie to wyszło - możliwa ciąża mnoga! I te 3 tyg do wizyty (od testu) ledwo przeżyłam , tak się denerwowałam i od progu powiedziałam Gince, że może będą bliźniaki...więc na USG sprawdzała dokładnie,czy drugie nie ukryło się nigdzie, ale Ona powiedziała,że ma pewność,że jest jedno :) Ale dziś wolałam się upewnić,czy drugie jednak nie pojawiło się ;) No i nie :)

AGA 30, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja właśnie siada na fotelu.....

Ja dziś mam w planach pracę wieczorem, gdy Młody zaśnie to mam nadzieję doczekać na wieści od Kajusi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Liberka a ty kiedy testować będziesz!!

w 18 dpo;P:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

A to jeszcze poczekać musimy!!:-(

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

A to jeszcze poczekać musimy!!:-(

Zleci :)

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dziś myłam te okna i doszłam do wniosku że takie życie bez dziecka jest naprawdę bez sensu!!! Wiecznie sama żadnych pociech !!!
    Jednak te troski i obowiązki są kobiecie potrzebne bo i związek po jakimś czasie we dwoje się wypala!! Mam nadzieję że w końcu przyjdzie u nas mała kruszyna zanim się między nami wypali!!

Libra, Ola_czeka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja to dziś myłam te okna i doszłam do wniosku że takie życie bez dziecka jest naprawdę bez sensu!!! Wiecznie sama żadnych pociech !!!
    Jednak te troski i obowiązki są kobiecie potrzebne bo i związek po jakimś czasie we dwoje się wypala!! Mam nadzieję że w końcu przyjdzie u nas mała kruszyna zanim się między nami wypali!!

Kochana, no pewnie,że przyjdzie ta mała kruszynka! I to jestem pewna,że prędzej niż Ci się wydaje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:

Kochana, no pewnie,że przyjdzie ta mała kruszynka! I to jestem pewna,że prędzej niż Ci się wydaje :)

No jak się tyle czeka to i się traci powoli tą nadzieję !! Ale oby przyszło w najbardziej mniej oczekiwanym momencie :-)
    Ach to czekanie naprawdę dobić człowieka może!!!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Super, cieszę się Shagga, że wszystko dobrze!

Ja też :D No i dziś wzruszyłam się na USG (tzn nie popłakałam się,ale już kluchę w gardle miałam) gdy Ono poruszyło się :)

Jeeeeeeeju jak suuuper!! TTC*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

przyjdzie Aga, przyjdzie:*

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, ja nie śledziłam Twojej ciąży od początku, więc nie do końca rozumiem - czy mowa jest o tym, że spodziewałaś się dziś zobaczyć 2 fasole? ;)

Ola, mnie wyszła bardzo wysoka beta i jak zaczęłam szukać informacji na necie to wyszło - możliwa ciąża mnoga! I te 3 tyg do wizyty (od testu) ledwo przeżyłam , tak się denerwowałam i od progu powiedziałam Gince, że może będą bliźniaki...więc na USG sprawdzała dokładnie,czy drugie nie ukryło się nigdzie, ale Ona powiedziała,że ma pewność,że jest jedno :) Ale dziś wolałam się upewnić,czy drugie jednak nie pojawiło się ;) No i nie :)

Ale denerwowałaś się bo się bałaś, czy dlatego, że miałaś nadzieję?

Ja bym chciała... Mam 2 imiona dla córki i przy bliźniaczkach miałabym problem z głowy;)

Żartuję, pewnie nie wiem co mówię...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech mi ktoś powie jak wrzucić tu fotkę (a wiem,że można,bo widziałam na innym forum no i u nas ktoś kiedyś wrzucił), to pochwalę się Onem ;)

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Ale denerwowałaś się bo się bałaś, czy dlatego, że miałaś nadzieję?

Ja bym chciała... Mam 2 imiona dla córki i przy bliźniaczkach miałabym problem z głowy;)

Żartuję, pewnie nie wiem co mówię...

Kochana, gdy byłam w pierwszej ciąży to chciałam mieć bliźniaki...ale teraz to trochę dużo by nas się zrobiło ...poza tym, ja przewiduję,że nie wiele będzie zakupów dla Malucha, bo większość po Kubie wykorzystam, a przy dwójce byłoby zupełnie inaczej...tak więc,jakkolwiek to nie brzmi, nie byłam tym faktem zachwycona...ale przed samą wizytą zaczęłam już oswajać się z myślą, będzie co ma być...ale już 20 lutego lekarka "pozbawiła mnie złudzeń" :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Doczekałyśmy się drugiego maleństwa ovufriendowego. Dziś Yoku urodziła córeczkę.

Gosik, trzeciego maleństwa :) Kancialupka, Agnieszka i Yoku :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Niech mi ktoś powie jak wrzucić tu fotkę (a wiem,że można,bo widziałam na innym forum no i u nas ktoś kiedyś wrzucił), to pochwalę się Onem ;)

Na ciążąwym wątku napisz tam fotki widziłam!!:-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Aguś, nie wypali się:) Raz, że 2 razy rzadziej się widujecie, więc 2 razy wolniej się znudzicie, a po drugie po takim rozstaniu to z tego co wiem, to Wy jak norki... :D więc nuda Wam nie grozi. Teraz korzystajcie, wyżyjcie się, a potem, jak się zakwasów nabawicie, to przyjdzie dzidzia.

AGA 30, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    AGA 30 wrote:

Aguś, nie wypali się:) Raz, że 2 razy rzadziej się widujecie, więc 2 razy wolniej się znudzicie, a po drugie po takim rozstaniu to z tego co wiem, to Wy jak norki... :D więc nuda Wam nie grozi. Teraz korzystajcie, wyżyjcie się, a potem, jak się zakwasów nabawicie, to przyjdzie dzidzia.

Olcia oby za długo nie czekać !!!! Ale też wierze że kiedyś tam przyjdzie!!:-)

‹‹ 2087 2088 2089 2090 2091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ