SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Może i tak, może i nie. Raczej coś musiało mi zaszkodzić, czasem tak mam. A dziś jadłam mozzarelę z pomidorem na śniadanie, później kanapkę z mięchcem i serem, lizaka i znowu kanapkę z mięchcem i serem. I w okolicach mięcha i sera zaczęło mnie palić w gardziole.

I tak zaczęłam się zastanawiać..dziś biorę ostatnią tabl dupka i teoretycznie jutro powinnam za testować dla formalności i ew. dalej brać dupka. I zastanawiam się czy jednak nie poprosić M o termometr... hmmm tak sobie głośno tu myślę, bo trochę z myślami się zaczynam bić.

hmmmm. to ciężka sytuacja... ja jednak w Twojej sytuacji jutro zmierzyłabym tempkę i zrobiła test

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Super, cieszę się Shagga, że wszystko dobrze!

Ja też :D No i dziś wzruszyłam się na USG (tzn nie popłakałam się,ale już kluchę w gardle miałam) gdy Ono poruszyło się :)

AGA 30, Libra, Ola_czeka, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja właśnie siada na fotelu.....

Shagga_80, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, ja nie śledziłam Twojej ciąży od początku, więc nie do końca rozumiem - czy mowa jest o tym, że spodziewałaś się dziś zobaczyć 2 fasole? ;)

Ola, mnie wyszła bardzo wysoka beta i jak zaczęłam szukać informacji na necie to wyszło - możliwa ciąża mnoga! I te 3 tyg do wizyty (od testu) ledwo przeżyłam , tak się denerwowałam i od progu powiedziałam Gince, że może będą bliźniaki...więc na USG sprawdzała dokładnie,czy drugie nie ukryło się nigdzie, ale Ona powiedziała,że ma pewność,że jest jedno :) Ale dziś wolałam się upewnić,czy drugie jednak nie pojawiło się ;) No i nie :)

AGA 30, Libra, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kaja właśnie siada na fotelu.....

Ja dziś mam w planach pracę wieczorem, gdy Młody zaśnie to mam nadzieję doczekać na wieści od Kajusi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Liberka a ty kiedy testować będziesz!!

w 18 dpo;P:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

A to jeszcze poczekać musimy!!:-(

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

A to jeszcze poczekać musimy!!:-(

Zleci :)

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to dziś myłam te okna i doszłam do wniosku że takie życie bez dziecka jest naprawdę bez sensu!!! Wiecznie sama żadnych pociech !!!
    Jednak te troski i obowiązki są kobiecie potrzebne bo i związek po jakimś czasie we dwoje się wypala!! Mam nadzieję że w końcu przyjdzie u nas mała kruszyna zanim się między nami wypali!!

Libra, Ola_czeka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja to dziś myłam te okna i doszłam do wniosku że takie życie bez dziecka jest naprawdę bez sensu!!! Wiecznie sama żadnych pociech !!!
    Jednak te troski i obowiązki są kobiecie potrzebne bo i związek po jakimś czasie we dwoje się wypala!! Mam nadzieję że w końcu przyjdzie u nas mała kruszyna zanim się między nami wypali!!

Kochana, no pewnie,że przyjdzie ta mała kruszynka! I to jestem pewna,że prędzej niż Ci się wydaje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:

Kochana, no pewnie,że przyjdzie ta mała kruszynka! I to jestem pewna,że prędzej niż Ci się wydaje :)

No jak się tyle czeka to i się traci powoli tą nadzieję !! Ale oby przyszło w najbardziej mniej oczekiwanym momencie :-)
    Ach to czekanie naprawdę dobić człowieka może!!!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Super, cieszę się Shagga, że wszystko dobrze!

Ja też :D No i dziś wzruszyłam się na USG (tzn nie popłakałam się,ale już kluchę w gardle miałam) gdy Ono poruszyło się :)

Jeeeeeeeju jak suuuper!! TTC*

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

przyjdzie Aga, przyjdzie:*

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, ja nie śledziłam Twojej ciąży od początku, więc nie do końca rozumiem - czy mowa jest o tym, że spodziewałaś się dziś zobaczyć 2 fasole? ;)

Ola, mnie wyszła bardzo wysoka beta i jak zaczęłam szukać informacji na necie to wyszło - możliwa ciąża mnoga! I te 3 tyg do wizyty (od testu) ledwo przeżyłam , tak się denerwowałam i od progu powiedziałam Gince, że może będą bliźniaki...więc na USG sprawdzała dokładnie,czy drugie nie ukryło się nigdzie, ale Ona powiedziała,że ma pewność,że jest jedno :) Ale dziś wolałam się upewnić,czy drugie jednak nie pojawiło się ;) No i nie :)

Ale denerwowałaś się bo się bałaś, czy dlatego, że miałaś nadzieję?

Ja bym chciała... Mam 2 imiona dla córki i przy bliźniaczkach miałabym problem z głowy;)

Żartuję, pewnie nie wiem co mówię...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech mi ktoś powie jak wrzucić tu fotkę (a wiem,że można,bo widziałam na innym forum no i u nas ktoś kiedyś wrzucił), to pochwalę się Onem ;)

Muska, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Ola_czeka wrote:

Ale denerwowałaś się bo się bałaś, czy dlatego, że miałaś nadzieję?

Ja bym chciała... Mam 2 imiona dla córki i przy bliźniaczkach miałabym problem z głowy;)

Żartuję, pewnie nie wiem co mówię...

Kochana, gdy byłam w pierwszej ciąży to chciałam mieć bliźniaki...ale teraz to trochę dużo by nas się zrobiło ...poza tym, ja przewiduję,że nie wiele będzie zakupów dla Malucha, bo większość po Kubie wykorzystam, a przy dwójce byłoby zupełnie inaczej...tak więc,jakkolwiek to nie brzmi, nie byłam tym faktem zachwycona...ale przed samą wizytą zaczęłam już oswajać się z myślą, będzie co ma być...ale już 20 lutego lekarka "pozbawiła mnie złudzeń" :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Doczekałyśmy się drugiego maleństwa ovufriendowego. Dziś Yoku urodziła córeczkę.

Gosik, trzeciego maleństwa :) Kancialupka, Agnieszka i Yoku :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Niech mi ktoś powie jak wrzucić tu fotkę (a wiem,że można,bo widziałam na innym forum no i u nas ktoś kiedyś wrzucił), to pochwalę się Onem ;)

Na ciążąwym wątku napisz tam fotki widziłam!!:-)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Aguś, nie wypali się:) Raz, że 2 razy rzadziej się widujecie, więc 2 razy wolniej się znudzicie, a po drugie po takim rozstaniu to z tego co wiem, to Wy jak norki... :D więc nuda Wam nie grozi. Teraz korzystajcie, wyżyjcie się, a potem, jak się zakwasów nabawicie, to przyjdzie dzidzia.

AGA 30, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    AGA 30 wrote:

Aguś, nie wypali się:) Raz, że 2 razy rzadziej się widujecie, więc 2 razy wolniej się znudzicie, a po drugie po takim rozstaniu to z tego co wiem, to Wy jak norki... :D więc nuda Wam nie grozi. Teraz korzystajcie, wyżyjcie się, a potem, jak się zakwasów nabawicie, to przyjdzie dzidzia.

Olcia oby za długo nie czekać !!!! Ale też wierze że kiedyś tam przyjdzie!!:-)

‹‹ 2087 2088 2089 2090 2091 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ