plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, melduję się na posterunku
Wczoraj siedziałam do UWAGA prawie 2!! Bo jakoś po północy zaczęło mi iść...wcześniej nie miałam weny...pobudkę miałam przed 8! Więc dziś jestem nieco zmęczona
Kaja, cieszę się,że wreszcie dostałaś @, skoro i tak cykl był na straty, to lepiej,że skończył się wcześniej niż później...to jakie teraz plany? Trzymam kciuki za nowy cykl
Muzarciu, jesteś wielka - sama z malowaniem radzisz sobie?!
A tymczasem zmykam, bo Mama do mnie zmierzaPaaaaaaaaa
-
Wosebka wrote:no kaja takie czasy..
a powiedzcie mi Was też kuje w dole brzucha po owu?bo ja juz sobie zaczynam wkrecac ze ze mna cos nie tak:(nigdy mnie tak nie bolało:(
Mnie kuło i to dość mocno w poprzednim pokręconym cyklu. Także chyba się zdarza. Dobrze że rzadko bo to bolesne jest -
nick nieaktualnyWosebka wrote:no kaja takie czasy..
a powiedzcie mi Was też kuje w dole brzucha po owu?bo ja juz sobie zaczynam wkrecac ze ze mna cos nie tak:(nigdy mnie tak nie bolało:(
mnie w tym cyklu kłuje... jakbym miała zapalenie pęcherza (tylko bez pozostałych dolegliwości), więc asekuracyjnie piję żurawinkę -
Muska wrote:Wosebka wrote:no kaja takie czasy..
Mnie kuło i to dość mocno w poprzednim pokręconym cyklu. Także chyba się zdarza. Dobrze że rzadko bo to bolesne jest
czyli chyba jednak normalna jestem;)no fajne to to nie jest:(jakby ktos igłe wbijał..mogłoby już przestać
-
Libra wrote:Wosebka wrote:no kaja takie czasy..
mnie w tym cyklu kłuje... jakbym miała zapalenie pęcherza (tylko bez pozostałych dolegliwości), więc asekuracyjnie piję żurawinkę
a mnie to kłuje bardziej z boku..wiec to chyba jajnik..tak myśle.. -
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:gocha04 wrote:Doczekałyśmy się drugiego maleństwa ovufriendowego. Dziś Yoku urodziła córeczkę.
Gosik, trzeciego maleństwaKancialupka, Agnieszka i Yoku
o kruka, ale się posypało dzieciaczkami, fajnie.
Libra jednak nie mierzyłam temp i nie robiłam testu, bo czuję, że nie jestem w ciąży to po co mam testy marnować.i się przy okazji wqrzać. Jutro lub w sobotę wszystko się wyjaśni.
Shagga też w takiej sytuacji miałabym skurcz gardła.
Cześć dziewczyny.mauysia, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygocha04 wrote:mauysia wrote:gocha04 wrote:Doczekałyśmy się drugiego maleństwa ovufriendowego. Dziś Yoku urodziła córeczkę.
Gosik, trzeciego maleństwaKancialupka, Agnieszka i Yoku
o kruka, ale się posypało dzieciaczkami, fajnie.
Libra jednak nie mierzyłam temp i nie robiłam testu, bo czuję, że nie jestem w ciąży to po co mam testy marnować.i się przy okazji wqrzać. Jutro lub w sobotę wszystko się wyjaśni.
Shagga też w takiej sytuacji miałabym skurcz gardła.
Cześć dziewczyny.
dobrze... to czekamy... myślałam, że po wczorajszych Twoich rozważaniach dzisiaj się skusisz... i dlatego z utęsknieniem na Ciebie czekałam:)... to czekamy do soboty -
nick nieaktualnyDzień dobry dziołch !!!
No i pogoda u mnie się zmieniła to i plecy dziś nie bolą da się żyć!!
Ależ miałam sny normalnie!! Sniłao mi się że ten gin co chodzę od lipca na nfz inseminacje mi robił i że byłam u ordynatora w krapkowic czy na nfz zrobi IUI he he!!! Stanowczo za dużo oglądałam wczoraj wiadomości hi hi hi!!
I coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam:-(Wosebka, Ola_czeka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż wiem co miałam napisać :
Chyba się starzeje he he jakie mnie od wczoraj zapachy nawiedzają to szok albo jaja albo gaz albo spalone włosy mi śmierdzą normalnie szok:-(
A ja tak wczoraj ładnie firany poprałam to powinno mi pachnieć a nie śmierdzieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:To mówicie, że w Polsce zima? Mam nadzieję, że na święta będzie cieplej. Zamierzam się uprzeć i nie nosić zimowej kurtki w Wielkanoc.
U nas na dziś -3 i śnieg na jutro -2 a niedziel a-1 ma być!!
A wczoraj tak pięknie było 8-9 stopni i słoneczkoI bądz tu człowieku zdrowy!!