Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki.
    Wy tu od samiuteńkiego ranka gadu gadu? :)
    A ja wczoraj po powrocie późnym do domu, zjedzeniu obiadu zasnęłam i przegapiłam moją długo wyczekiwaną wizytę u endokrynologa :/
    Kurka. Nie wiem jak to się stało... Musze się szybko na kolejną umówić, bo i tak znowu będę czekać :(
    Miałam też przydybać mojego m na wieczorne przytulanko, ale jak poszedł się kapać to też zasnęłam :/
    No masakra jakaś. Powiem wam, że ostatnimi czasy przychodzę do domu, zmęczona jestem non stop i zasypiam w okolicach 19:00. Dosłownie jak takie małe bobasy co im głowa leci i zasypiają nie ważne gdzie. No mam identycznie ;) Trochę to komiczne wręcz jest.
    Do tego coś mnie drapie w gardle :/ Koszmar przesilenia wiosennego coś czuję. Taaaaaki koszmarny ból gardła mnie nad ranem obudził ze się prawie popłakałam :( Już popłukałam gardziołko jakimś specyfikiem ziołowym znalezionym w szafce, siedzę w pracy i kombinuje co tu zrobić żeby przeszło zanim się rozkręci. Całe gardło jest mega czerwone :(

mauysia, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, karoam lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Witajcie dziewczynki:)
    Wosebko, czyli jest nowa wiara i nadzieja, że zostaniecie rodzicami... tylko należy zaciskać kciuki, żeby stałos ię to szybciej niż miną 4 lata:*
    Mała:* ciągle czekasz... ale mam nadzieje, że bardzo dobrze na tym wyjdziesz już w tym roku! żeby zagościł maluszek w Twoim brzuszku:*

hej Libra:)no jest nadzieja:)mam nadzieje że będzie to predzej niz te 4 lata:)musimy się tylko dostosować do rad tego kolegi:)a powinno być dobrze:)

mauysia, Muska, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, widzę, że rozmowy już trwają w najlepsze :)

Muska, ja mam tak samo z tym spaniem...
    Dlatego tym bardziej podziwiam Shaggę, że miała siły jeszcze robić coś twórczego wczoraj przed północą - mi bateryjki wyczerpują się już ok. 21:00. Wczoraj próbowałam jeszcze coś zrobić w ramach tego dodatkowego zlecenia, ale dałam radę zrobić tylko pół no i teraz muszę cichcem kończyć :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Libra wrote:
    Wosebko, czyli jest nowa wiara i nadzieja, że zostaniecie rodzicami... tylko należy zaciskać kciuki, żeby stałos ię to szybciej niż miną 4 lata:*
    Mała:* ciągle czekasz... ale mam nadzieje, że bardzo dobrze na tym wyjdziesz już w tym roku! żeby zagościł maluszek w Twoim brzuszku:*

hej Libra:)no jest nadzieja:)mam nadzieje że będzie to predzej niz te 4 lata:)musimy się tylko dostosować do rad tego kolegi:)a powinno być dobrze:)

WOsebko, miło znów słyszeć optymizm w Twoim głosie :)

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć dziewczynki, widzę, że rozmowy już trwają w najlepsze :)

Muska, ja mam tak samo z tym spaniem...
    Dlatego tym bardziej podziwiam Shaggę, że miała siły jeszcze robić coś twórczego wczoraj przed północą - mi bateryjki wyczerpują się już ok. 21:00. Wczoraj próbowałam jeszcze coś zrobić w ramach tego dodatkowego zlecenia, ale dałam radę zrobić tylko pół no i teraz muszę cichcem kończyć :/

Cześć Mauysia, ale ty przynajmniej masz dobre wytłumaczenie. A ja? Zaczynam sobie różne choróbska wymyślać, bo to normalne przecież nie jest...
    Tak się zastanawiam nad sobą i dochodzę do wniosku, że ja stara po prostu jestem :( Na studiach to miałam energii za dwoje. Mogłam do późnych godzin nocnych produkować, praca, studia, sport i tak w koło, a teraz po powrocie do domku tylko jedzenie i spanie mnie interesuje. Błędne koło jakieś :(

Też chcę mieć dobry powód takiego przysypiania! :D

mauysia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:
    Libra wrote:

WOsebko, miło znów słyszeć optymizm w Twoim głosie :)

hej mauysia:)a wiesz stwierdziłam ostatnio ze szkoda zycia na smutanie:)niczego tym nie zmienie..co ma byc to będzie:)jak będzie dzidzius to super a jak nie..no trudno..jakoś się z tym pogodze..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a teraz czas wziąć się troche do pracy..bo już godzine jestem..a jeszcze nic nie zaczełam..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was wszystkie DZIŚ ZACZYNAM NOWY CYKL matko ale się cieszę już was nadrobiłam teraz czas na zmiany w moim cyklu !!!!!

Wosebka, mauysia, Muska, Dodi, nick nieaktualny, Ola_czeka, karoam lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was wszystkie DZIŚ ZACZYNAM NOWY CYKL matko ale się cieszę już was nadrobiłam teraz czas na zmiany w moim cyklu !!!!!

to trzymamy kciuki:*

Kaja, Wosebka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ohhh ja za Was też trzymam kciuki i nie tylko !!!!

Wosebka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kaja:)no to trzymamy kciuki za nowy cykl:)musi byćudany:)
    aha kochane a powiedzcie jak tam u Was pierwszy dzień kalendarzowej wiosny?:)bo ja to wogóle jej nie czuje..pzrez ten śnieg za oknem:(

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    aha kochane a powiedzcie jak tam u Was pierwszy dzień kalendarzowej wiosny?:)bo ja to wogóle jej nie czuje..pzrez ten śnieg za oknem:(

Wiosna...? Jaka wiosna...
    Słabo sobie wyobrażam śnieżną Wielkanoc... :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:

Wiosna jedna wielka kupa śniegu więcej niż w grudniu na Boże Narodzenie !!!! kochana damy radę i zaciązymy wszystkie !!!!

Wosebka, mauysia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

no właśnie mój m to stwierdził ze moze nam sie popitoliło i zamiast Wielkanocy..to Boze narodzenie ma być...

Muska lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to choinki wyjmujemy i ubieramy jajami ;-)

Wosebka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    no to choinki wyjmujemy i ubieramy jajami ;-)

i zamiast gwiazdy na czubku baranka powiesimy;)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosebka tak z dużymi jajami!!!! ohhhh nie mogę zaznaczyć nowego wykresu jakis błąd wywala pozniej spróbuje

Wosebka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

Trzeba się stymulować wiosennymi akcentami, bo na zewnątrz dalej zima.
    Ja w ramach pro wiosennego ruchu wzięłam do pracy jaskrawozielone kolczyki z namalowanym ręcznie białym kwiatkiem :D
    Od razu mi weselej jak je w lustrze widzę i innym w koło, kiedy na mnie patrzą ;)
    I tak trzymać. Nie dajmy się szarudze!

Wosebka, nick nieaktualny, mauysia, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

Ja w ramach pro wiosennego ruchu wzięłam do pracy jaskrawozielone kolczyki z namalowanym ręcznie białym kwiatkiem :D
    Od razu mi weselej jak je w lustrze widzę i innym w koło, kiedy na mnie patrzą ;)

no ja dzis na szaro ubrana..ale mam zielony kubek:)to bede na niego spogladac:)i marzyc kiedy wkoncu na dwozre tak bedzie:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

Ekstra pomysł :) Ja nie mam kolczyków, więc u mnie odpada ;) Ale w ramach zapraszania wiosny może się dziś w końcu umówię do tego fryzjera! (ale nie pofarbuję włosów na zielono ;) )

Wosebka, nick nieaktualny, Dodi, Muska lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2095 2096 2097 2098 2099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ