X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki.
    Wy tu od samiuteńkiego ranka gadu gadu? :)
    A ja wczoraj po powrocie późnym do domu, zjedzeniu obiadu zasnęłam i przegapiłam moją długo wyczekiwaną wizytę u endokrynologa :/
    Kurka. Nie wiem jak to się stało... Musze się szybko na kolejną umówić, bo i tak znowu będę czekać :(
    Miałam też przydybać mojego m na wieczorne przytulanko, ale jak poszedł się kapać to też zasnęłam :/
    No masakra jakaś. Powiem wam, że ostatnimi czasy przychodzę do domu, zmęczona jestem non stop i zasypiam w okolicach 19:00. Dosłownie jak takie małe bobasy co im głowa leci i zasypiają nie ważne gdzie. No mam identycznie ;) Trochę to komiczne wręcz jest.
    Do tego coś mnie drapie w gardle :/ Koszmar przesilenia wiosennego coś czuję. Taaaaaki koszmarny ból gardła mnie nad ranem obudził ze się prawie popłakałam :( Już popłukałam gardziołko jakimś specyfikiem ziołowym znalezionym w szafce, siedzę w pracy i kombinuje co tu zrobić żeby przeszło zanim się rozkręci. Całe gardło jest mega czerwone :(

mauysia, Libra, Dodi, Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Witajcie dziewczynki:)
    Wosebko, czyli jest nowa wiara i nadzieja, że zostaniecie rodzicami... tylko należy zaciskać kciuki, żeby stałos ię to szybciej niż miną 4 lata:*
    Mała:* ciągle czekasz... ale mam nadzieje, że bardzo dobrze na tym wyjdziesz już w tym roku! żeby zagościł maluszek w Twoim brzuszku:*

hej Libra:)no jest nadzieja:)mam nadzieje że będzie to predzej niz te 4 lata:)musimy się tylko dostosować do rad tego kolegi:)a powinno być dobrze:)

mauysia, Muska, Libra lubią tę wiadomość

3b9dc36c66ca48786b32327f8c74ce1e.png

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, widzę, że rozmowy już trwają w najlepsze :)

Muska, ja mam tak samo z tym spaniem...
    Dlatego tym bardziej podziwiam Shaggę, że miała siły jeszcze robić coś twórczego wczoraj przed północą - mi bateryjki wyczerpują się już ok. 21:00. Wczoraj próbowałam jeszcze coś zrobić w ramach tego dodatkowego zlecenia, ale dałam radę zrobić tylko pół no i teraz muszę cichcem kończyć :/

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    Libra wrote:
    Wosebko, czyli jest nowa wiara i nadzieja, że zostaniecie rodzicami... tylko należy zaciskać kciuki, żeby stałos ię to szybciej niż miną 4 lata:*
    Mała:* ciągle czekasz... ale mam nadzieje, że bardzo dobrze na tym wyjdziesz już w tym roku! żeby zagościł maluszek w Twoim brzuszku:*

hej Libra:)no jest nadzieja:)mam nadzieje że będzie to predzej niz te 4 lata:)musimy się tylko dostosować do rad tego kolegi:)a powinno być dobrze:)

WOsebko, miło znów słyszeć optymizm w Twoim głosie :)

Wosebka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć dziewczynki, widzę, że rozmowy już trwają w najlepsze :)

Muska, ja mam tak samo z tym spaniem...
    Dlatego tym bardziej podziwiam Shaggę, że miała siły jeszcze robić coś twórczego wczoraj przed północą - mi bateryjki wyczerpują się już ok. 21:00. Wczoraj próbowałam jeszcze coś zrobić w ramach tego dodatkowego zlecenia, ale dałam radę zrobić tylko pół no i teraz muszę cichcem kończyć :/

Cześć Mauysia, ale ty przynajmniej masz dobre wytłumaczenie. A ja? Zaczynam sobie różne choróbska wymyślać, bo to normalne przecież nie jest...
    Tak się zastanawiam nad sobą i dochodzę do wniosku, że ja stara po prostu jestem :( Na studiach to miałam energii za dwoje. Mogłam do późnych godzin nocnych produkować, praca, studia, sport i tak w koło, a teraz po powrocie do domku tylko jedzenie i spanie mnie interesuje. Błędne koło jakieś :(

Też chcę mieć dobry powód takiego przysypiania! :D

mauysia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:
    Libra wrote:

WOsebko, miło znów słyszeć optymizm w Twoim głosie :)

hej mauysia:)a wiesz stwierdziłam ostatnio ze szkoda zycia na smutanie:)niczego tym nie zmienie..co ma byc to będzie:)jak będzie dzidzius to super a jak nie..no trudno..jakoś się z tym pogodze..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a teraz czas wziąć się troche do pracy..bo już godzine jestem..a jeszcze nic nie zaczełam..

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was wszystkie DZIŚ ZACZYNAM NOWY CYKL matko ale się cieszę już was nadrobiłam teraz czas na zmiany w moim cyklu !!!!!

Wosebka, mauysia, Muska, Dodi, Shagga_80, Ola_czeka, karoam lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was wszystkie DZIŚ ZACZYNAM NOWY CYKL matko ale się cieszę już was nadrobiłam teraz czas na zmiany w moim cyklu !!!!!

to trzymamy kciuki:*

Kaja, Wosebka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ohhh ja za Was też trzymam kciuki i nie tylko !!!!

Wosebka, Libra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kaja:)no to trzymamy kciuki za nowy cykl:)musi byćudany:)
    aha kochane a powiedzcie jak tam u Was pierwszy dzień kalendarzowej wiosny?:)bo ja to wogóle jej nie czuje..pzrez ten śnieg za oknem:(

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:
    aha kochane a powiedzcie jak tam u Was pierwszy dzień kalendarzowej wiosny?:)bo ja to wogóle jej nie czuje..pzrez ten śnieg za oknem:(

Wiosna...? Jaka wiosna...
    Słabo sobie wyobrażam śnieżną Wielkanoc... :(

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka wrote:

Wiosna jedna wielka kupa śniegu więcej niż w grudniu na Boże Narodzenie !!!! kochana damy radę i zaciązymy wszystkie !!!!

Wosebka, mauysia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

no właśnie mój m to stwierdził ze moze nam sie popitoliło i zamiast Wielkanocy..to Boze narodzenie ma być...

Muska lubi tę wiadomość

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to choinki wyjmujemy i ubieramy jajami ;-)

Wosebka, Shagga_80 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    no to choinki wyjmujemy i ubieramy jajami ;-)

i zamiast gwiazdy na czubku baranka powiesimy;)

dziecko-dziewczynka.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wosebka tak z dużymi jajami!!!! ohhhh nie mogę zaznaczyć nowego wykresu jakis błąd wywala pozniej spróbuje

Wosebka lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

Trzeba się stymulować wiosennymi akcentami, bo na zewnątrz dalej zima.
    Ja w ramach pro wiosennego ruchu wzięłam do pracy jaskrawozielone kolczyki z namalowanym ręcznie białym kwiatkiem :D
    Od razu mi weselej jak je w lustrze widzę i innym w koło, kiedy na mnie patrzą ;)
    I tak trzymać. Nie dajmy się szarudze!

Wosebka, Libra, mauysia, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Wosebka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

Ja w ramach pro wiosennego ruchu wzięłam do pracy jaskrawozielone kolczyki z namalowanym ręcznie białym kwiatkiem :D
    Od razu mi weselej jak je w lustrze widzę i innym w koło, kiedy na mnie patrzą ;)

no ja dzis na szaro ubrana..ale mam zielony kubek:)to bede na niego spogladac:)i marzyc kiedy wkoncu na dwozre tak bedzie:)

dziecko-dziewczynka.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    mauysia wrote:
    Wosebka wrote:

Ekstra pomysł :) Ja nie mam kolczyków, więc u mnie odpada ;) Ale w ramach zapraszania wiosny może się dziś w końcu umówię do tego fryzjera! (ale nie pofarbuję włosów na zielono ;) )

Wosebka, Libra, Dodi, Muska lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2095 2096 2097 2098 2099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ